Tatarský bramborový salát
Žádné velké překvapení nečekejte, spíše skvělou chuť a vcelku lehkost salátu, který můžete mít opravdu rychle (pokud odečteme vaření a chladnutí brambor).
Chod
Oběd | Večeře
,
Saláty
Porce
Doba přípravy
2
osoby
25
minut
Porce
Doba přípravy
2
osoby
25
minut
Potřebujete:
400
g
brambor
2
vejce
vařená natvrdo
6-8
cherry rajčátek
sůl
pepř
hrst
hladkolisté petržele
2
lžíce
citronové šťávy
5-6
lžiček
tatarské omáčky
Jak na to:
Brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout. Nakrájíme je na kousky a přidáme trochu soli, pepře a nasekanou petrželku.
Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtiny.
Přidáme na čtvrtiny nakrájená vejce.
Přidáme tatarskou omáčku a citronovou šťávu. Vše dobře jemně promícháme.
Podáváme třeba k vločkovému kuřecímu řízku.