Zapečená vinná klobása s rajčatem a vejci | Snídaňové překvápko
Podáváme
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minut z každé strany.
Porce Doba přípravy
1osoba 5minut
Porce Doba přípravy
1osoba 5minut
Jak na to:
  1. Vymažeme zapékací misku máslem a poklademe dno rajčaty nakrájenými na silnější kolečka. Vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme 20 minut.
  2. Na pečená rajčata přidáme pečenou klobásu.
  3. Klobásu pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozklepneme vejce. Osolíme, případně opepříme a dáme zpět do trouby, pečeme ještě tak 10 minut.
  4. Po vyjmutí z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
  5. Podáváme s cherry rajčátky a lehce opečeným toastovým chlebem.
Poznámky k receptu

Tento recept, jak už bylo zmíněno navazuje na klobásu pečenou na zelenině s pivem.