Zelňačka

Cabbage Soup | Jak prosté Watsone

Tentokrát se obejdeme bez fotopostupu.Je to jednoduchá polévka, ale to jí nic neubírá na chuti. conversely. Mám ji tady ještě ve verzi poněkud ostřejší, ale tentokrát budeme střízlivější.

Cabbage Soup | Jak prosté Watsone
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
If you have & nbsp; your hands a broth,,cs,i & nbsp; i & nbsp; chicken,,cs,Otherwise, & nbsp;,,cs,we will cut off and & nbsp; cook,,cs,However, you can skip this step with & nbsp;,,cs,water with water and & nbsp; cook,,cs,Drop the potatoes on the cubes and & nbsp; put in another & nbsp; cookie,,cs,Salt and add cumin,,cs,Rinse the potatoes after & nbsp; slicing,,cs,because we'll use their & nbsp; cooking water in the soup as well,,cs,Dissolve a little butter and add a spoon of smooth flour to it,,cs,Let's get golden and add some of the cabbage broth to & nbsp;,,cs (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Cabbage Soup | Jak prosté Watsone
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
If you have & nbsp; your hands a broth,,cs,i & nbsp; i & nbsp; chicken,,cs,Otherwise, & nbsp;,,cs,we will cut off and & nbsp; cook,,cs,However, you can skip this step with & nbsp;,,cs,water with water and & nbsp; cook,,cs,Drop the potatoes on the cubes and & nbsp; put in another & nbsp; cookie,,cs,Salt and add cumin,,cs,Rinse the potatoes after & nbsp; slicing,,cs,because we'll use their & nbsp; cooking water in the soup as well,,cs,Dissolve a little butter and add a spoon of smooth flour to it,,cs,Let's get golden and add some of the cabbage broth to & nbsp;,,cs (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Zelí propláchneme, pokrájíme a dáme vařit. Můžete ovšem tento krok přeskočit s tím, že zelí dáte do kastrolu, zalijete vodou a dáte vařit. Vaříme do měkka. Tedy asi 25 minutes.
  2. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme v jiném kastrolu vařit. Osolíme a přidáme kmín. Brambory po nakrájení propláchněte, protože pak do polévky použijeme i jejich vodu z vaření.
  3. Na troše sádla opečeme na kostičky nakrájenou klobásu, přidáme ještě nadrobno nakrájenou cibuli, he let zesklovatět.
  4. Rozpustíme trochu másla a přidáme do něho lžíci hladké mouky. Necháme zezlátnout a přilijeme trochu vývaru ze zelí. Jíšku pak vmícháme do zelí.
  5. Add cooked potatoes with & nbsp; their water and & nbsp; broth,,cs,Add sausage with onions,,cs,Mix and & nbsp; speckle,,cs,Add the slurry and mix well,,cs. Provaříme asi 5 minutes.
  6. Přidáme klobásu s cibulí. Promícháme a opepříme. simmer about 5 until 10 minutes.
  7. Vzávěru přidáme zakysanousmetanu a dobře promícháme. Necháme chvíli na vypnutém vařiči prohřát.
  8. served.
    Zelňačka
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Leave a Reply