Žižkovský Moravian sparrow,cs | Alternative
Moravský vrabec
Každému chutná něco jiné, ale pár kousků najdeme v obecném jídelníčku. Tedy vynechávám vegetariány, ti si snad dají jenom to zelí, které k vrabci nesmí chybět. Jsou s bramborovým knedlíkem. Buď si ho můžete připravit nebo koupit. Záleží na vaší volbě.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
80minutes
Need:
Vrabec
  • 400g pork shoulder and hip,cs- this mixture is sold as pork sparrow,,cs,Braised cabbage,,cs,Prepared dice side and & nbsp; meat mixed with & nbsp; at the sliced ​​onions and půlkolečka & nbsp; chopped garlic,,cs,Okmínujeme a osolí,,en,Pour in a little water,,cs,I came across advice,,cs,the mixture of meat with onion,,cs,garlic and spices can let it rest in a cool place overnight,,cs,That's worth a try.,,cs,vrabec a P1050128,,en,A mixture of meat and pour a little & nbsp; Cover,,cs,vrabec e P1050136,,en,Place in a preheated oven at 220 & nbsp; C,,cs,vrabec b P1050131,,en,Reduce heat to 190 & nbsp; ° C & nbsp; even bake dozlatava,,cs,During baking podléváme and & nbsp; rolls over meat mixture,,cs
  • 2 cibule
  • 4-5cloves garlic
  • 3lžičky kmínu
  • salt
Dušené zelí
How do you:
  1. Připravené kostky boku a masa smícháme s nakrájenou cibulí na půlkolečka a nasekaným česnekem. Okmínujeme a osolí. Podlijeme trochou vody. [Narazil jsem na radu, že směs masa s cibulí, česnekem a kořením můžete nechat odležet v chladu přes noc. To stojí za zkoušku.]
  2. Směs masa trochu podlijeme a zakryjeme.
  3. Place in a preheated oven at 220 ° C. Bake 50 minutes.
  4. Pak odkryjeme, Reduce heat to 190 ° C and even bake dozlatava. Během pečení podléváme a převracíme masovou směs.
  5. Zelí si můžeme připravit obtížněji nebo snadněji. Volím kysané zelí v pytlíku. Nebudu dělat hrdinu. Vysypeme z pytlíku, salt, caraway seeds, přidáme trochu cukru.
  6. Pak zalijeme trochou vody a dusíme. Do měkka, takže nejspíš 25 minutes. Můžete kontrolovat, aby tam bylo přiměřeně vody (zelí ale nesmí ve vodě plavat!) a přilévat, when needed.
  7. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku, zasypeme moukou a osmahneme.
  8. Pak přilijeme tekutinu ze zelí, provaříme.
  9. Vše vmícháme do zelí.
  10. Zelí dochutíme octem. Promícháme a provaříme.
  11. Vrabce podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.