As can be guessed, steak grilled with vegetables now tady we have. And even quicker dinner topic neck. still good! But let us return to baked pork with vegetables. We'll crank w.egg little more tomato sauce with olives and basil. You're gonna taste buds, it'll be fine!
Servings | Prep Time |
2-3 osoby | 10 + 60 me Marinov |
Cook Time |
80 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g neck plátky
- 3 potatoes
- 3 lžičky seasoning mixtures for collars
- 100 g eidamu
- 100 g ham
- 200 g bacon
- glass lens 330g (Znojmia)
- glass sauce with olives and basil 400 g (Panzani)
- olive oil
- collars tenderize, Sprinkle seasoning mix and pour oil. Marinate an hour. Občas protřepeme, to spice got really everywhere. Potatoes cut into slices and olive oil zastříkneme. We put in the oven and bake at 200 ° C for about 20 minutes.
- Then add slices of neck and a layer of ham to the fried potatoes.
- Add the chopped bacon.
- pour Lece.
- Pour in tomato sauce with olives and basil. Bake covered 30 minutes at 180 ° C and then exposed and still bake 20 minutes.
- Sprinkle with grated cheese. Bake yet so 10 minutes.
- Finished.
- served.
Fits need:
...
.
Black and white bean soup | Something not only for chess players
Originally it was to be an attempt to bean soup. White beans. But then I peeked black beans and it was decided. We will have a chess on a plate. But do not expect checkmate, pochutnáte si.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 plechovku máslových bílých fazolí
- 1 plechovu black beans
- 1 cibuli
- 4 cloves garlic
- 1 mrkev menší, případně půlka velké, estimate
- 1 l zeleninového vývaru
- 200 g bacon
- 2 lžíce olivového oleje
- salt
- pepper
- rajčatové pyré
- Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Then set aside.
- Do kastrolu, ve kterém jsme slaninu opékali, přidáme olej a zahřejeme.
- Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a promícháme. Pak přidáme i na drobno nakrájenou mrkev. Restujeme spolu tak 5 minutes.
- Přidáme nasekaný česnek a restujeme do minuty, pak zalijeme zeleninovým vývarem.
- Přidáme bílé i černé fazole a necháme na mírném ohni probublávat. Už jsou vařené, takže stačí tak 20 minutes.
- Salt and pepper.
- Původně jsem vzdoroval myšlence, že půlku polévky rozmixuju. Jenže pak mi došlo, že by bylo dobré ji mít méně vodovatou a více krémovitou. Proto povolávám tyčový mixer! Takže 5 naběraček jde stranou, nechávám je vychladnout aspoň trochu a pak použiju tyčový mixer.
- Rozmixovanou část polévky vrátíme do kastrolu, přidáme dvě třetiny osmahnuté slaniny a promícháme. Chvilku povaříme a nakonec přidáme trochu rajčatového pyré. Když chcete červenou polévku, ještě přitlačte.
- Při podávání polévku dozdobíme trochou opečené slaniny a petrželkou.
Pork baked with cheese and Lece | Mozzarella is paramount, but you can choose another team
This idea was born out of necessity, so it is. It just had to be somehow loaded with pork neck. So I loaded her. And then zapekl. It should also work on demanding taste buds. I dug into several sites on the net, and as we do that it, kombinuji. Thanks for the advice of your garden.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
65 minutes + 24 hodin na marinování |
|
|
|
Need: |
- 400 g neck jsou to 4 plátky
- 150 g Prague ham
- 150 g bacon
- 200 g mozzarelly nastrouhané, and I already can buy
- 350 g lens in a glass
- 300 g sliced peppers pickled in oil, home made
- steak seasoning
- olive oil
- tomato na dozdobení
- pálivá paprika na dozdobení
- radishes na dozdobení
- Slices of pork tenderize gently on both sides.
- Season the steak spice blends.
- Put slices in a plastic box and pour olive oil. Let cool to at least overnight.
- Sliced pork put in baking dish.
- Top with sliced ham.
- Slices of bacon.
- Přidáme lečo a krájené papriky. Zakryjeme.
- Dáme do trouby předehřáté na 180 °C, Bake covered for about 30 minutes. Then uncover and bake another 20 minutes.
- Sprinkle with grated cheese.
- Bake yet 10 minutes, cheese to slightly zezlátl.
- Serve with boiled potatoes, přelitými roasted juice.
- Enjoy your meal!
bacon dumplings | optimal solutions
Practice, of course, several, So what? Add another! And if you're looking for, zjistíte, that's the nice stew. Already, I have to stew bacon dumplings protřeboval. So it's affiliated.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 20 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
- Nakrájíme rohlíky i slaninu na kostičky.
- Osmahneme slaninu na troše oleje.
- Ke slanině přidáme nakrájené rohlíky a je také opečeme.
- Předem uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme.
- Nastrouhané brambory dáme do mísy.
- Přidáme mouku, egg, osolíme a přidáme muškový květ.
- pour milk. Vše pořádně promícháme. Nejlépe rukama. Pokud se vám konzistence hmoty zdá příliš řídká, přisypeme ještě mouku. Tady krok vyfocený chybí, potřebuji obě ruce na hnětení. Stejné je to i s vytvořením knedlíků. Ale to si dovedete představit.
- Z hmoty vytvoříme knedlík. Nejlépe se formuje namočenýma rukama. Aby se knedlíky při vaření nenalepily na sebe, koule ještě obalíme lehce v mouce.
- Vaříme v osolené vodě dokud knedlíky nevyplavou na hladinu. Tady potřebovaly 20 minutes.
- Finished.
- Podáváme s kančím gulášem, třeba.