Plněná paprika bavorskou klobásou

Naplněné papriky čímkoli tady také máme. Jsou nejrůznější možnosti čím je plnit. Tak je pěkně zkouším a pořád mi chutnají. Jasně, že už jste asi ochutnali papriky plněné orzo, taliány, a dalšími variacemi, které najdete natomto webu.

Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 15 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 15 minut
Papriky, to je pokušení. Tak si ho pojďte se mnou vychutnat. Nebudete litovat.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 15 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 15 minut
Papriky, to je pokušení. Tak si ho pojďte se mnou vychutnat. Nebudete litovat.
Plněná paprika bavorskou klobásou
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Klobásky a mortadella.
    Klobása a mortadela
  2. Z klobás vymačkáme masovou směs, mortadellu nakrájíme na kousky.
    Nakrájíme
  3. Nakrájíme nadrobno žampiony a přidáme do masové směsi.
    Nakrájíme žampiony
  4. Nasekáme česnek a smícháme klobásovou směs se salámem a vejcem. Přidáme česnek.
    Nasekáme česnek
  5. Přidáme rohlík nakrájený na kostičky.
    Nakrájíme rohlík
  6. Směs dobře prohněteme.
    Vyčistíme papriky
  7. Přidáme provesálské koření a promícháme.
    Přidáme koření
  8. Papriky zbavíme vršků a vnitřku.
    Plníme papriky
  9. Naplníme papriky masovou směsí. Dáme do zapékací misky, kam už jsme dali máslo.
    Do misky přidáme máslo
  10. Zalijeme vývarem.
    Přilijeme vývar
  11. Zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté toruby na 200 °C péct asi 30 minut. Alobal pak sejmeme a ještě chvíli pečeme, tak asi 5 až 8 minut.
    Zakryjeme alobalem
  12. Hotovo.
    Upečeme
  13. Tentokrát bez přílohy, jen obložené plátky okurky.
    Podáváme