Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise

Před oslavami 100. výročí vyhlášení samostatné republiky to vypadá jako svatokrádež. Vienna salad but that policy does not. Like the classic potato salad is not worth it, that fame began to build in Russia. For the origin of potato salad reportedly stands a French chef, which made him famous was in Russia. There was preparing him for a selected elite Moscow. But do not count among this elite music in the year 1917. The first recipe for fried carp with potato salad, served with Czech cookbooks to get up in 1924. Although the salad had been contained root vegetables, However, a large portion of mayonnaise in it lacked. A Viennese simply missing. Plus, when you add Pork cutlet prepared after the method of Austrian, as you waltz the Blue Danube.

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, vaří ho u nás kdekdo (takže nemůžeme opominout Zdeňka Pohlreicha). A není divu. Vídeňáci ovšem připravují Kartoffelsalat, jako by byl jenom jeden jediný. Netuší? Tuší, ale připravují si vídeňský bramborový salát jako by se nechumelilo. Already, jsou v pohodě. V rakouském receptu chybí vejce. Ale jsou i recepty s vejcem. Tak si vyberte. Je to vždycky jako ruská ruleta. Já si k tomu přidal ještě hrášek. Prostě zkuste co vás napadne.
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, vaří ho u nás kdekdo (takže nemůžeme opominout Zdeňka Pohlreicha). A není divu. Vídeňáci ovšem připravují Kartoffelsalat, jako by byl jenom jeden jediný. Netuší? Tuší, ale připravují si vídeňský bramborový salát jako by se nechumelilo. Already, jsou v pohodě. V rakouském receptu chybí vejce. Ale jsou i recepty s vejcem. Tak si vyberte. Je to vždycky jako ruská ruleta. Já si k tomu přidal ještě hrášek. Prostě zkuste co vás napadne.
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, mělo by jim stačit tak 30 minutes. Nakrájíme červenou cibuli nadrobno, stejně tak okurky a pokrájíme brambory. Vejce uvaříme natvrdo. A pak už to půjde ráz na ráz. Takže ona příprava 45 minut sedí. moreover, když se vaří brambory, můžete si ledacos nachystat, ale stejně jsem potřeboval těch 15 minut navíc. Asi jsem pomalý kuchař. Vadí? Zkuste to rychleji podle sebe.
    Brambory
  2. Vejce pokrájíme.
    Vejce
  3. Brambory s vejci smícháme.
    Smícháme
  4. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájené okurky, pak zalijeme trochou vývaru.
    Vývar
  5. Přilijeme trochu octa.
    Ocet
  6. Pepper to taste.
    Opepříme
  7. Přidáme hrášek.
    Přidáme hrášek
  8. Osolíme podle chuti.
    Osolíme
  9. Jemně pak salát promícháme.
    Promícháme
  10. A je hotovo.
    Hotový salát

Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora

Nedám pokoj, tak tu máme zase okurkový salát. Tentokrát s trochu netradiční přísadou – bílými fazolemi. So let Salad! A bude i video. Ne, that you did not make it, but I enjoy trying other things.

Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Množství ingrediencí je na vás, takže podle chuti postupně přidávejte olej i ocet. Salát máte hotový tak za 10 until 15 minutes, pak už můžete servírovat. Nebo ještě dejte na chvíli vychladit.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Množství ingrediencí je na vás, takže podle chuti postupně přidávejte olej i ocet. Salát máte hotový tak za 10 until 15 minutes, pak už můžete servírovat. Nebo ještě dejte na chvíli vychladit.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Fazole propláchneme a necháme okapat.
    Fazole propláchneme
  2. Nakrájíme rajčata. Podélně je rozčtvrtíme (pokud máte soudková) a pak napříč nakrájíme na plátky.
    Nakrájíme rajčata
  3. Red onions, cut into half-moons.
    Červenou cibuli nakrájíme na měsíčky
  4. Okurku oloupeme na zebru a přepůlíme. Lžičkou se zbavíme semínek a pak napříč nakrájíme na půlměsíčky.
    Oloupeme
  5. Přepůlíme
  6. Vyškrabeme
  7. Nakrájíme
  8. Petržel nasekáme na drobnější kousky.
    Petržel nasekáme
  9. mix together.
    Všechno smícháme
  10. Přidáme postupně olivový olej, je na vás, jaké množství chcete v salátu mít. Začněte 1 lžící.
  11. Pokropíme octem (můžete použít i citronovou šťávu), přidávejte postupně, podle chuti. Začněte 1 lžící.
  12. Přidáme sůl a pepř.
  13. A můžeme podávat

Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner

Series salads you probably earns a convenient nickname. Ale in this co. The point is, it's refreshing meal. And that is podstatné.

Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: radishes, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: radishes, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si základní ingredience.
    Připravte si
  2. Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Just 60 minutes.
    Vychladíme
  4. Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
    Připravte si zálivku
  5. Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
    Zalijeme zálivkou
  6. Opatrně dobře promícháme.
    Salát promícháme
  7. Finished. Můžeme podávat.
    Podáváme salát

Chicken breast in a spicy sauce with tomatoes and penne

How many ways is possible to prepare chicken? And how many ways you have prepared chicken breasts? Perhaps it can not compute. Yet adding another item. Ochutnejte.

Chicken breast in a spicy sauce with tomatoes and penne
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Really, it's spicy, But again, nothing too sharp. Food again so one pan, a practical. Let's do it!
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Chicken breast in a spicy sauce with tomatoes and penne
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Really, it's spicy, But again, nothing too sharp. Food again so one pan, a practical. Let's do it!
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Cuttings finely beaten and coat in flour, mixed with salt and pepper.
    Prsa obalíme
  2. Melt the butter in a saucepan over medium heat and fry the steaks on both sides with brown.
    Osmahneme
  3. Osmahneme dohněda
  4. Cuttings Remove from pan and let drain on paper towel.
    Osušíme
  5. Meanwhile, we have prepared a sauce base - have mixed vinegar, worchester, pepper sauce, chilli, salt and crushed garlic.
    Připravíme základ omáčky
  6. Into the pan and put chopped tomatoes with juice, add sugar.
    Na pánev dáme rajčata
  7. Pour over the sauce base and add a little water. Přivedeme k varu.
    Zalijeme
  8. Return to pan chicken fillets, reduce the temperature.
    Vrátíme maso
  9. Cover and simmer for about 35 until 45 minutes.
    Dusíme zakryté
  10. Podáváme s těstovinami, must penne.
    Podáváme s penne

Ředkvičkový dip | A brisk affair

I've tried cucumber, This time it is the turn radishes. Will play in sour cream, because we need a quick dip, exporting and delicious flavors, served meals. Meet. The main role of radish and sour cream.

Ředkvičkový dip | A brisk affair
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Finely slice the radish, it is the only complications. For some, certainly banality, so you can skip the next text, take a knife and go for it. Radish simply be cut in half lengthwise, then another two layers and we can carve like an onion. Thick slices lengthwise and then transverse. preferably, radish that I managed to cut this last mrtě, while at the end of the onion mi layers slip. I've seen it many times on TV and the video, as is happening to me, While some chopped onion briskly, ride a motor Mouse. But here we do not resolve onions, so calm.
Ředkvičkový dip | A brisk affair
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Finely slice the radish, it is the only complications. For some, certainly banality, so you can skip the next text, take a knife and go for it. Radish simply be cut in half lengthwise, then another two layers and we can carve like an onion. Thick slices lengthwise and then transverse. preferably, radish that I managed to cut this last mrtě, while at the end of the onion mi layers slip. I've seen it many times on TV and the video, as is happening to me, While some chopped onion briskly, ride a motor Mouse. But here we do not resolve onions, so calm.
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Finely chop radishes, add sour cream, teaspoon white wine vinegar, salt, pepper and add the chopped parsley. mix well.
  2. We can give a moment to put in the refrigerator rozležet, but it is not necessary.
  3. Served, need a quick chicken schnitzel or chicken schnitzel with a secret, but it is also suitable for other fried or roasted meat.
    Podáváme s kuřecím masem
Tip:

Have you tried chicken fillet with a secret? It is further diversify your diet. A dinner, you will be on the table in minutes. As Fast chicken fillet.