Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace

The hail of Italy,,cs,Tuscany is tempting me,,cs,with i & nbsp; people country,,cs,I have now exchanged it for Corfu,,cs,but who knows,,cs,So I draw him to the kitchen,,cs,tuscany,,sk,Trolley again,,sk,Italians have a clue,,cs,that they can make food in state colors,,cs,We can just help somewhere with a smoky ice cream,,cs,no glory,,cs,But let us not,,cs,We have two beans,,cs,let them be joyful,,cs,Red and & nbsp; white,,cs,then add reddish tomatoes and green pepper,,cs,Cut the sausages before the toast with several cross cuts,,cs,the red one again,,cs,in & nbsp; Tesco they call them,,cs,Cooking sausages,,cs,the one on the slices,,cs? Možná, Toskánsko mě láká, s krajinou i lidmi, zatím jsem ho vyměnil za Corfu, ale kdo ví? Tak si ho přitáhnu do kuchyně. Toskánsko, tedy. Zase bude trokolora. Italové mají kliku, že si mohou dělat jídlo ve státních barvách. My si tak akorát můžeme někde vypomoci šmoulí zmrzlinou, žádná sláva. Ale nezáviďme.

Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Nakrájíme rajčata, papriky i česnek, ten na plátky.
    Nakrájíme
  2. Na oleji opečeme klobásy. Pár šikmých zářezů v klobáse není na škodu. Pečeme tak asi 6 until 8 minutes. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
    Opečeme
  3. Osmahneme rychle na plátky nakrájený česnek.
    Osmahneme
  4. Přidáme nakrájená rajčata...
    Přidáme rajčata
  5. ... a papriky.
    Přidáme papriky
  6. Osolíme, pepper and toss.
    Osolíme
  7. Toss.
    Vaříme
  8. Snížíme teplotu a zakryjeme. Dusíme asi 10 minutes, dokud se rajčata nerozpadnou.
    Dusíme
  9. Vrátíme do pánve klobásy.
    Vrátíme klobásy
  10. Přidáme fazole, které jsme dobře propláchli.
    Přidáme fazole
  11. Přidáme bobkové listy. Můžete přidat opravdu jen trochu vody.
    Přidáme bobkové listy
  12. Dobře promícháme a dusíme ještě 10 minutes.
    Dusíme
  13. Finished.
    Hotovo
  14. served. You can still decorate chopped parsley,,cs,fazole r P1060518,,en.
    Podáváme

Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno

Už tu jednu takovou máme, ale je se sekanými rajčaty. Tentokrát se bez nich obejdeme. Pro případ, that someone at the table wants soup with tomatoes.

Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to lehoučké, and tasty,,sk,because the pepper is sausage,,cs,And because it is the fat,,cs,he subsequently baked sausages at barbecues,,cs,Add the chopped onion to the crescents and restujeme dosklovata,,cs,Add the chopped carrot on půlkolečka and finely sliced ​​across stalk celery,,cs,Mix a little restujeme,,cs,We pour a little broth and simmer,,cs. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to lehoučké, and tasty,,sk,because the pepper is sausage,,cs,And because it is the fat,,cs,he subsequently baked sausages at barbecues,,cs,Add the chopped onion to the crescents and restujeme dosklovata,,cs,Add the chopped carrot on půlkolečka and finely sliced ​​across stalk celery,,cs,Mix a little restujeme,,cs,We pour a little broth and simmer,,cs. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Opečeme klobásu nasucho, pustí dostatek tuku, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a restujeme dosklovata.
    Opečeme klobásu, přidáme cibuli
  2. Přidáme asi polovinu palice čerstvého česneku, pokrájený.
    Přidáme česnek
  3. Přidáme na půlkolečka nakrájenou mrkev a nadrobno napříč nakrájený stonek řapíkatého celeru. Promícháme a chvilku restujeme.
    Přidáme zeleninu
  4. Promícháme
  5. Zalijeme trochou vývaru a povaříme.
    Zalijeme trochou vývaru a povaříme
  6. Přidáme koření. Toss, zakryjeme a dusíme tak 5 minutes. Potom doplníme vývarem.
    Přidáme koření
  7. Přidáme scezené fazole
  8. Dolijeme horkou vodou.
    Dolijeme horkou vodou
  9. Dolijeme
  10. served.
    Podáváme

Picnic quick salad | Bean, rajčata, cucumber and tuna, good company

We were their own will on the picturesque island, where civilization, so to go out to a tavern not a problem, But why not try to prepare something handwritten and original? Ne, that the offered food could, But the taste is something ukuchtit us may not even embark on the sea, under limited conditions. Polednová was like a picnic salad.

Picnic quick salad | Bean, rajčata, cucumber and tuna, good company
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Among the ingredients are mostly local ingredients, and also from the odvisí, as will appear lettuce. Tomatoes are meaty, and because grown on farms, tend vigorous shank extension of the middle of the fruit, which I recommend to remove. Although tomato has a beautiful nenakrájíme wheels, but that's not necessary for salad.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Picnic quick salad | Bean, rajčata, cucumber and tuna, good company
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Among the ingredients are mostly local ingredients, and also from the odvisí, as will appear lettuce. Tomatoes are meaty, and because grown on farms, tend vigorous shank extension of the middle of the fruit, which I recommend to remove. Although tomato has a beautiful nenakrájíme wheels, but that's not necessary for salad.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Peel cucumber in strips, přepůlíme lengthwise and crosswise cut into slices. Cut the onion into half-moons. drain the beans, propereme vodou, Drain well tuna. Tomato přepůlíme and get rid of the hard white center (if it is much evident), cross cut into pieces (You could say:, that strips, but somehow it is not because we removed Wednesday, This salad to taste it changes nothing).
  2. mix together, pour vinegar, oil and spices. Přidáme sůl a pepř. Toss.
  3. Serve alone or with slices of bread Greek, possibly with baguette.
    Piknikový salát s fazolemi

Červeno-bílý salát | Jako příloha i samostatně

Jistě, tohle už známe, pokud jste si připravovali chilli špízy. Ale pokud si chcete připravit jenom rychlý letní salát, tady je.

Červeno-bílý salát | Jako příloha i samostatně
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pár surovin, všechno dáme dohromady a můžeme hodovat.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Červeno-bílý salát | Jako příloha i samostatně
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pár surovin, všechno dáme dohromady a můžeme hodovat.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Nakrájíme rajčata, nejdříve podélně na čtvrtiny, pak napříč na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky, bílé fazole scedíme a propereme. mix together,cs, pepper and salt. Zalijeme octem a promícháme. We'll chill.
    Přichystáme salát
Tip:

Podáváme samostatně nebo s chilli kuřecími špízy.

Chilli chicken skewers,cs

This is such improvisation,cs. In fact, a merger salad and grilled skewers. Salad itself can also function, I recommend. And when you add to it yet skewers, you have the perfect spell,cs.

Chilli chicken skewers,cs
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pusťme se do toho. Přeji dobrou chuť.
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Chilli chicken skewers,cs
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pusťme se do toho. Přeji dobrou chuť.
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Smícháme olej s chilli pastou, česnekem a zázvorem.
    Koření smícháme
  2. Řízky obalíme
  3. Do směsi naložíme nakrájené kuřecí řízky. Krájím je na takové jakoprsty, proužky. Zakryjeme a dáme minimálně na hodinu do ledničky vychladit.
    Naložíme řízky
  4. Mezitím nakrájíme rajčata, nejdříve podélně na čtvrtiny, pak napříč na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky, bílé fazole scedíme a propereme. Vše jemně smícháme, osolíme a opepříme. Zalijeme octem a promícháme. We'll chill.
    Přichystáme salát
  5. Maso navlékneme na jehly. Ty bambusové je dobré namočit aspoň tak na hodinku, lépe pak maso z nich sundáme. Gril zastříkneme olivovým olejem.
    Navlékneme na jehly
  6. Grilujeme. V troubě to je 5 minutes each side, takže grilujeme, pak otočíme.
    Grilujeme
  7. Podáváme se salátem.
    Špízy podáváme se salátem

Linguiny s česnekovou kapustou a bílými fazolemi

Vždycky mám problém s tím, jak zužitkovat suroviny, které prostě při vaření pro dva zbydou. A když přišla objednávka na kapustovou polévku s klobásou, vyvstala otázka: co s tou zbylou kapustou?

Linguiny s česnekovou kapustou a bílými fazolemi
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
On the flat spaghetti I had a grudge for a long time and now it has come. Mix it with cabbage and beans. And it's quite a quickie. Even I could dish out vegetarians, But the door no one rung.
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Linguiny s česnekovou kapustou a bílými fazolemi
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
On the flat spaghetti I had a grudge for a long time and now it has come. Mix it with cabbage and beans. And it's quite a quickie. Even I could dish out vegetarians, But the door no one rung.
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Boil linguine (So flat spaghetti) in water without salt. When straining can put aside 1/4 cup of water from the pasta for the next step.
  2. Heat the oil in a pan and put it in chopped garlic. Once it begins to respond sputtering, mix well and pour a little water. Add chopped cabbage, salt, pepper and cover. Dusíme 5 minutes, to cabbage změkla. Občas promícháme.
  3. Rinsed and strained beans, add the cabbage. Promícháme a vaříme asi 1 minutu. add the pasta, Pour the water from the pasta. Toss. Still pepper and serve immediately. Perhaps with baguette or toasted baguette.

Treska s chorizem, fazolemi a rajčaty

Zalovíme a little at sea. No, Just kidding, but i must cod fish with freezer in the Market.

Treska s chorizem, fazolemi a rajčaty
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jídlo překvapivě rychlé, pokud odečtete dobu, kterou potřebujete na rozmrazení filetů tresky. Ale pak už to stojí nejen za pokus, ale i ochutnání. Je to dobrá věc.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
18 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
18 minutes
Treska s chorizem, fazolemi a rajčaty
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jídlo překvapivě rychlé, pokud odečtete dobu, kterou potřebujete na rozmrazení filetů tresky. Ale pak už to stojí nejen za pokus, ale i ochutnání. Je to dobrá věc.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
18 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
18 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Rozehřejeme olej v hluboké pánvi a na mírném ohni restujeme nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme na drobno nakrájené chorizo a necháme z něho pustit tuk, promícháme. Do směsi zamícháme nakrájená rajčata. Pak ještě přilijeme trochu horké vody. Tolik, aby se zachovala hustější konzistence. Přivedeme k varu.
  3. Do rajčatové směsi nyní přidáme filety tresky, které jsme osolili a opepřili, teplotu snížíme a rybu povaříme na mírném ohni asi 7 minutes.
  4. Opatrně nyní vmícháme bílé fazole v tomatě a vaříme 2 until 3 minuty, aby se fazole prohřály.
  5. Do hotového jídla ještě nasypeme nasekanou petrželku.
    Přimícháme petržel.
  6. Serve with bread.
    Příloha je chleba.
Tip:

Similarly, we can prepare párek s rajčaty a fazolemi. Navíc ještě přidáte penne.