Tartar potato salad

Jistě, we tasted potato salad with garlic mayonnaise, But we can try and season with tartar sauce.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Žádné velké překvapení nečekejte, spíše skvělou chuť a vcelku lehkost salátu, který můžete mít opravdu rychle (pokud odečteme vaření a chladnutí brambor).
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Žádné velké překvapení nečekejte, spíše skvělou chuť a vcelku lehkost salátu, který můžete mít opravdu rychle (pokud odečteme vaření a chladnutí brambor).
Tartar potato salad
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout. Nakrájíme je na kousky a přidáme trochu soli, pepře a nasekanou petrželku.
    Brambory nakrájíme
  2. Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtiny.
    Vmícháme rajčátka
  3. Přidáme na čtvrtiny nakrájená vejce.
    Přidáme vejce
  4. Přidáme tatarskou omáčku a citronovou šťávu. Vše dobře jemně promícháme.
    Nakonec tatarka
  5. Podáváme třeba k vločkovému kuřecímu řízku.
    Podáváme s kuřecím řízkem

Bramborový salát s česnekovou majonézou a pažitkou | Báječný k řízku

Tak si budeme trochu hrát. Klasický bramborový salát je vánoční tradice, ale nemusíme zůstat jen u jediného receptu, zkusme něco jednoduššího. moreover, nejsou Vánoce. It would be best to prepare this salad from small potatoes, tak musím i trochu fantazírovat, promiňte mi to, because I was up for grabs at the moment of the experiment I was almost the size of the potato shells into pancerfaustu. Jedna hlíza o hmotnosti 450 gramů, to už je docela síla. Říkalo se, že čím hloupější sedlák, tím větší brambory, ale nebudu se vysmívat sedlákům a celou věc nějak složitě řešit. Pravdou je, že takovou bramboru vaříte trochu déle než ty prťavé. Ale to přece není důvod se do salátu nepustit.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
When you cook potatoes, everything else goes like clockwork. The recipe I was slightly modified, the original I found interesting foodwebu Epicurious and I'm a little surprised and even more attracted one of the ingredients - it's hot water. Have you ever thought something like?
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
When you cook potatoes, everything else goes like clockwork. The recipe I was slightly modified, the original I found interesting foodwebu Epicurious and I'm a little surprised and even more attracted one of the ingredients - it's hot water. Have you ever thought something like?
Bramborový salát s česnekovou majonézou a pažitkou | Báječný k řízku
Need:
Units:
How do you:
  1. Boil the potatoes in salted water until tender. Drain and let cool.
  2. Mix the crushed garlic salt, add mayonnaise, lemon juice and hot water. mix thoroughly.
  3. Peel potatoes, cut into smaller pieces, Add the chopped chives and mix with spicy mayonnaise. Salt and pepper.
  4. Serve the steak puffy.
    Salát s příchutí česneku

Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky

Ať je veselo, I thought. A ke klasické bramborové kaši jsem povolal dosud ladem ležící zelené pesto. Ta barva mě nalákala, vždyť do kaše přidávám nasekanou pažitku, petrželku nebo i jarní cibulku, proč nemohlo dochutit kaši?! Vždyť hlavní ingrediencí je bazalka, to by mohlo chutnat.

Votes: 4
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Mashed potatoes flavored with barbecue tastes must Bavarian sausages, which are made in the oven.
Votes: 4
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Mashed potatoes flavored with barbecue tastes must Bavarian sausages, which are made in the oven.
Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky
Need:
Units:
How do you:
  1. Peeled potatoes cut into pieces and flushed several times in cold water. Season with salt and cook until tender.
  2. drain potatoes, add a tablespoon of butter and shake, that butter be dissolved. mash potatoes.
    Rozmačkáme brambory
  3. Add a little milk mulled five working with masher. Gradually add milk, according to the required consistency.
    Přidáme mléko
  4. potatoes prošleháme.
    Prošleháme
  5. Add the pesto and prošleháme.
    Vmícháme pesto
  6. To the slurry serve Bavarian sausages.
    Přílohou mohou být klobásky