coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé

I thought, How to Enjoy the remaining sauerkraut, So if you do not eat right. But the recipe for, how to eat cabbage, s tím bych tady asi moc neuspěl. This recipe is perhaps the only one snag. Are you waiting for two days, before you can eat. therefore, He is a consumable immediately, ale teprve po odležení v chladu má tu správnou chuť.

coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Sauerkraut is the basis, But we add a lot of other ingredients, which admit only endorsed the idea, protože jde veskrze o takové, které mi nějak zbyly z předchozího vaření. Cook for two is sometimes a nuisance, Not everything unpacked, consume. A pokud ano, the result may be just great. Every meal she just wants her, we know it, že jo?!
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Sauerkraut is the basis, But we add a lot of other ingredients, which admit only endorsed the idea, protože jde veskrze o takové, které mi nějak zbyly z předchozího vaření. Cook for two is sometimes a nuisance, Not everything unpacked, consume. A pokud ano, the result may be just great. Every meal she just wants her, we know it, že jo?!
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Podáváme
  2. Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, as well as celery, papričky jalapeňo i papriku a mrkev.
    Vše, co potřebujeme
  3. Smícháme všechno s kysaným zelím.
  4. Sugar, olej a ocet v kastrůlku smícháme a přivedeme k varu. Přidáme celozrnnou hořčici a odstavíme, to blend cool.
    Připravíme zálivku
  5. Směsí s hořčicí přelijeme salátový základ, promícháme a v uzavřené nádobě dáme na 2 days in the refrigerator to chill.
    Salát smícháme
  6. A pak se do salátu můžeme s chutí pustit.
    Podáváme
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři

Špekáčky začínají být zajímavé, zase se do nich vrátilo maso. Alespoň do některých, které spíše koupíte u řezníka. We can go next door, ulomit patřičný klacek, nařezat a na ohýnku opékat na ježka. Jenže, kde dneska máte humna. A také, ono to s tím ohýnkem v přírodě to není nijak jednoduché. Na balkoně tohle provozovat nedoporučuju, snad na zahrádce, máte-li. Ale můžeme si špekáčky připravit i jinak, sice bez ohýnku.

Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravte si vše, co potřebujete.
    Vše si připravíme
  2. Slice sausages into slices and potato cubes.
    Nakrájíme
  3. Heat the oil over medium heat and fry the sausages on both sides. Medium temperature dial, we do not want to have something to do, that reminds charcoal. Sufficient should probably 3 minuty. We take our well-browned sausages from the pan and set aside.
    Opečeme špekáčky
  4. Do pánve, where they were moments ago sausages, put the potatoes and fry them until golden brown.
    Brambory také opečeme
  5. Pour beer into fried potatoes.
    Přidáme pivo
  6. We will add the cabbage and toss everything.
    Zelí také přidáme
  7. Do not forget to also add whole grain mustard. Depends on you, if only one teaspoon or two. Mix well and cook over medium heat for about 2 minuty.
    Přidáme hořčici
  8. We cover the pan and simmer for about another 3 minuty.
    Podusíme
  9. Return to pan sausage, Stir and cook for about 10 minutes.
    Přidáme špekáčky
  10. In the finals, sprinkle with chopped parsley, Stir and leave for a while to come off the stove.
    Přidáme petrželku
Tip:

If you do not have or do not want sausage, You can replace them with any sausage or salami draft.

Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Tuna salad with & nbsp; cheese, papričkami jalapeňo, tomatoes, kukuřicí a celerem | Snack begins

I needed a suitable formation on the tin, takže mi padla do oka i ruky tuňáková. Takže budeme vařit. A ještě pro jistotu přiložil klasiku – Rio mare Insalatissimo. Then I just had to amass ingredients around, so it has been enjoying of food. These have the advantage of salads, že se rozhlédnete po tom, co máte doma a smícháte. The result must not be patlanina, žádné pejsek s kočičkou vaří, But real food, které koneckonců můžete nabídnout i návštěvě, kdyby nečekaně zazvonila u dveří.

Tuna salad with cottage cheese, papričkami jalapeňo, tomatoes, corn and celery | Snack begins
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
No, že zrovna nemáte doma tvaroh, nemusíte se trápit, ten se dá pořídit na každém rohu ve větších městech, když ale žijete na vesnici s jedním ubohým konzumem, nebo ani tím ne, pak se na tenhle salát můžete připravit plánovitě. Stačí se cestou domů zastavit tam, kde máte šanci tvaroh pořídit. Ale za zkoušku tenhle salát určitě stojí.
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Passive Time
15 minut na chlazení
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Passive Time
15 minut na chlazení
Tuna salad with cottage cheese, papričkami jalapeňo, tomatoes, corn and celery | Snack begins
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
No, že zrovna nemáte doma tvaroh, nemusíte se trápit, ten se dá pořídit na každém rohu ve větších městech, když ale žijete na vesnici s jedním ubohým konzumem, nebo ani tím ne, pak se na tenhle salát můžete připravit plánovitě. Stačí se cestou domů zastavit tam, kde máte šanci tvaroh pořídit. Ale za zkoušku tenhle salát určitě stojí.
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Passive Time
15 minut na chlazení
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Passive Time
15 minut na chlazení
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
  2. Smícháme tvaroh s tuňákovými konzervami. Pro jistotu si z tu se slunečnicovým olejem přeceďte, stačí jenom tuňák, olej si dejte stranou, pokud ho budete chtít použít. Zjistíte, že se bez něho obejdete.
    Tvaror smíchá s tuňákovou konzervou
  3. Přidáme nadrobno nakrájené papričky jalapeňo, nadrobno nakrájená rajčata a najemno nakrájený celer.
    Zelenina do salátu
  4. Promícháme jemně, ale důkladně.
    Jemně promícháme
  5. Přidáme dvě lžičky celozrnné hořčice a opět dobře promícháme.
    Přidáme hořčici
  6. V závěru ještě přidáme cukrovou kukuřici – stačí jenom polovina malé konzervy; zeleniny už je v salátu docela dost, ale pokud jste jejím fanatickými konzumenty, klidně si přidejte celou. Toss. Salt and pepper, podle chuti.
    Ještě přidáme kukuřici
  7. Dáme vychladit a pak podáváme s chlebem nebo dalamánkem. Nebo zvolíte bílé pečivo? Jak libo.
    Podáváme
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Kuře s citronovou vůní

Pokud neholdujete kombinaci sladkého a slaného, zkuste tuhle variantu – slané a kyselé. Hlavní roli hraje citron, takže si jistě umíte představit, jak bude výsledek chutnat.

Chicken with lemon scent
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It seems difficult, but not so. Bake the chicken in the pan and then in the oven. If you have an oven, where it fits in the pan, not a problem. If you have an extra pan, oven that does not matter, it is allright. Otherwise, just the easy movement of roasted meat from the frying pan into the baking dish.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Chicken with lemon scent
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It seems difficult, but not so. Bake the chicken in the pan and then in the oven. If you have an oven, where it fits in the pan, not a problem. If you have an extra pan, oven that does not matter, it is allright. Otherwise, just the easy movement of roasted meat from the frying pan into the baking dish.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Mix 1 lžíci olivového oleje, hořčici, lemon zest, oregano, thyme and salt in a bowl.
  2. Then spread the mixture on the chicken thighs. Fingers rub the mixture into the thighs. It's not very good, but still after a while the mixture on the meat sticks. Let it rest for a while.
  3. In a large bowl, whisk together chicken broth, lemon juice and lemon zest; aside the. If you want lemon chicken lightly ovonět, just add the juice of half a lemon.
  4. Heat the olive oil in a pan over medium heat, Fry until golden brown chicken thighs. I guess 6 minutes each side. Add the chicken broth. Switch off and let it bubble up to the minute stock.
  5. Thighs, and with the stock Transfer to baking dish (if you pan, which can withstand oven, you do not bother with this one intermediate step) and bake at 150 almost 30 minutes. If you want to have more legs baked, enough juice to lose and still leave in the oven 15 minutes. But to watch your, the meat to dry out.
  6. Serve with potatoes or rice.
Díky za návštěvu, dobrou chuť!