Stewed chicken in Italian | Malay-Californian inspiration to Czech Republic | And there are even beans,cs

It may seem a bit over my head, but for this recipe I was inspired foodblogerka Malajko Bee, who lives and cooks in California. So let's play with it to Italy. It's such a global stew, but we cook goulash time. Because it's inspiration, will this recipe a bit and Czech, whether it be a more Babel. And I added at the last minute green beans. How it will end? Ochutnejte, you will not regret it.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Italian chicken that's probably for the use of color. The red of the Italian flag represent tomatoes, basil and green beans (I thought they add up to the last minute) and white with a little imagination chicken. Do white meat ranks especially meat, poultry (namely chicken and turkey). So we are right here.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Italian chicken that's probably for the use of color. The red of the Italian flag represent tomatoes, basil and green beans (I thought they add up to the last minute) and white with a little imagination chicken. Do white meat ranks especially meat, poultry (namely chicken and turkey). So we are right here.
Stewed chicken in Italian | Malay-Californian inspiration to Czech Republic | And there are even beans,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Chicken thighs with salt and pepper.
  2. Heat a tablespoon of oil in a frying pan and fry the chicken thighs. First, skin side.
    Opečeme kuřecí maso
  3. The meat and set aside with the Butcher. add oil, where Sauté finely chopped onion. When the onions zesklovatí, Add the crushed garlic and give him a minute, aby se orestoval.
    Orestujeme cibuli
  4. Add the chopped tomatoes and sugar. Stir and cook for a minute.
    Přidáme rajčata
  5. Return to pan the meat and gravy. Add the chopped basil and green beans, frozen. ZJeště add the chicken broth. acres and simmer on low heat for about 25 minutes.
    Vrátíme maso
  6. Podáváme s rýží.
    Přílohou je rýže

Javořické penne | Czech Italy

Javořická penne combines Javořická sausage and penne. This is to jednoduché, as indeed this entire recipe.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
It's a classic assembly. Tomatoes, basil, cibule, garlic. To this I added a little chili pepper, that it can not go wrong, it is also from Italy.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
It's a classic assembly. Tomatoes, basil, cibule, garlic. To this I added a little chili pepper, that it can not go wrong, it is also from Italy.
Javořické penne | Czech Italy
Need:
Units:
How do you:
  1. Sausage cut into slices and fry in hot oil medium pink. Just 5 minutes.
    Opečeme párky
  2. Add finely chopped onion and restujeme, to onion vitrified, tak 5 minutes.
    Orestujeme cibulku
  3. Přidáme nasekaný česnek, chopped chilli and chopped tomato, promícháme.
    Přidáme rajče a česnek
  4. Pour in tomato sauce and chicken broth. cook and 5 minutes, to reduce fluid.
    Přidáme pyré
  5. Add the chopped basil.
    Nasekaná bazalka
  6. Let braise covered about 10 minutes.
    Dusíme
  7. Boil the penne in salted water.
  8. Into the pan with the tomatoes, add whole beans, Stir and let stew even more so 10 minutes.
    Zelené fazolky
  9. Penne drain and add to the pan with the tomatoes and toss.
    Penne přidáme
  10. V pánvi promícháme
  11. Hotovo
  12. Serve sprinkled with Parmesan cheese.
    Posypeme parmezánem

Stew with spicy salami draft

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Guláš trochu jinak, tentokrát z pikantnějšího točeného salámu a ostřejší paprikou, může být alternativou ke klasice a určitě příjemným zpestřením nabídky na vašem stole. Můžete ho připravit z klobásy nebo právě točeného salámu, kterému v obchodě říkají maďarský, asi proto, že je tučnější a už na první pohled je jasné, že je v něm paprika. Měla to být večeře pro dva, ale když nahlédnete do kastrolu, zjistíte, že uspokojíte čtyři strávníky.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Guláš trochu jinak, tentokrát z pikantnějšího točeného salámu a ostřejší paprikou, může být alternativou ke klasice a určitě příjemným zpestřením nabídky na vašem stole. Můžete ho připravit z klobásy nebo právě točeného salámu, kterému v obchodě říkají maďarský, asi proto, že je tučnější a už na první pohled je jasné, že je v něm paprika. Měla to být večeře pro dva, ale když nahlédnete do kastrolu, zjistíte, že uspokojíte čtyři strávníky.
Stew with spicy salami draft
Need:
Units:
How do you:
  1. Salám nakrájíme na menší díly podélně na poloviny a pak napříč na plátky. Opečeme na rozpáleném sádle z obou stran asi 4 minuty, zmírníme teplotu a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme.
  2. Žampiony také přepůlíme podélně a nakrájime napříč na plátky. Papriky nakrájíme na kolečka. Přidáme s základu a promícháme. Resto 4 until 5 minutes. Osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Opět promícháme a přidáme nakrájená rajčata spolu se 100 ml vody. Zakryjeme a necháme dusit asi 10 minutes. Pokud je guláš příliš hustý, přidáváme ještě vodu, nemělo by jí být tolik, aby nám vznikla polévka.
  3. Hladkou mouku rozmícháme v troše studené vody. Dáme vařit těstoviny. Mouku vmícháme do guláše, přidáme nasekanou bazalku, případně ještě trochu vody, zakryjeme a necháme dusit na mírném ohni. Nakrájíme na kolečka malou cibuli na zdobení.
  4. Podáváme s těstovinami, dozdobené kolečky cibule.