Men's magazines occasionally surprise, need a recipe for loading cucumbers. So forget it,cs, that would give this job only women, emancipation progressed! Slight change the recipe would not be a bad thing. This is a one-day affair and totally lacking thermal affair. nothing nevaříme, just mix. How this turns?
Whether I am looking around, how I look, cucumbers in the world of home loaded mainly sliced. To cubes, plátky, sometimes strong enough, But those recipes, when will you do diminutive cucumbers, those are scarce. And with that the whole normal size, even less. Tak to zkusíme, although domestically cucumbers can dispose of at least half of the nation. Such golden mean - cucumber slice lengthwise. |
Need: |
- 2 gherkins
- 3 cloves stroužky česneku crushed flat side of a knife
- vločky chilli podle chuti
- 1 spoon coriander seeds
- 1 spoon cukru
- 1 a 1/2 lžíce soli
- 150 ml octa if you go to cups, so it 2/3
- 250 ml vody therefore 1 šálek
- snítky čerstvého kopru
- mix vinegar, vodu, salt, sugar and coriander, Leave well to dissolve the sugar and salt.
- Cucumbers cut into quarters, or something like that, We piled into a glass, add to them garlic and dill, chilli flakes and pour brine. We'll let cool in the fridge for 24 hours.
- After Flame very, if you find.
If you enjoyed these cucumbers, You can also try stag-party 2, it will be with surprising ingredients - turmeric. And if you prefer a softer option, Pull back slightly on the amount of vinegar.
Kuřecí řízek s citronem a koprem | Přílohou bude pilaf
Kuřecí řízek bude rychlá záležitost, spojíme-li ho však spilafem, tak přibrzděme – napřed začneme s jeho přípravou. To trvá tak 50 minutes, takže se v půlce času, kdy se chystá pilaf (už musí být v troubě) pustíme do kuřecích řízků.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 2 kuřecí stehenní řízky ca. 300 g
- 2-3 lžíce butter
- 1 small red onion – jemně nakrájenou
- 1 citron – polovinu použijeme na šťávu, polovinu na ozdobu a dochucení
- handful čerstvého kopru (v nouzi sáhneme i po sušených výhoncích)
- 125 ml kuřecího vývaru
- salt
- pepper
- V pánvi rozpustíme na střední teplotě máslo. Řízky osolíme, opepříme a opečeme dozlatova, což trvá tak 6 minutes each side.
- Řízky vyjmeme z pánve a dáme stranou. Udržujeme je však v teple. Někdy stačí jen přiklopit dostatečně vysokou pokličkou nebo hlubokým talířem.
- Do pánve s výpekem přidáme červenou cibuli, citronovou šťávu, kopr...
- ...a kuřecí vývar. Přivedeme k varu, teplotu zmírníme, dochutíme solí a pepřem.
- Vrátíme kuřecí řízky do pánve a ještě chvíli prohřejeme.
- Podáváme s rýžovým pilafem. Řízky přelijeme omáčkou, přidáme plátek citronu na ozdobu i dochucení.
Farmer dressing
And it's home? They ask contestants in the culinary TV show so often, až this is contrary. Maybe it says just making conversation, or have nothing to ask, ale když to slyšíte po iksté, Booted vein or jumps Husin. This farm-dressing could easily be home - if you have your own chickens, a cow and a garden for herbs, where thrive pepper and salt mine. Besides, you can grow at home and the pepper, even in a pot at home. So all around and jump on the cooking time you will be gone, let alone comfortable sitting over a good meal.
Proč se tenhle dresink jmenuje farmářský si odvozuju z množství bylinek, které obsahuje. Můžete se spokojit s českými verzemi, kde je jenom petržel, můžete se rozhlédnout po světě a okoukat, že v něm mohou být ještě pažitka s koprem. Každopádně je to mix, který skvěle doplní salát, třeba okurkový s vejci a rajčátky. |
Need: |
- 3 lžíce mayonnaise
- 4 lžíce buttermilk
- 4 cloves garlic už proto, že ten čínský i španělský je proti českému čajíček
- handful čerstvé pažitky nasekané, nouzově může být i sušená
- handful hladkolisté petržele nasekané
- handful čerstvého kopru nasekaného
- špetku soli
- špetku ground pepper
- 1 šalotku nebo jarní zelenou cibulku
- Připravíme si vše, What we need.
- Smícháme majonézu s podmáslím.
- Přidáme prolisovaný česnek, který jsme smíchali se solí. Jistě by se dala použít i česneková pasta, ale zůstaňme u stroužků a soli.
- Česnek se solí přimícháme do základu, přidáme nasekané bylinky, trochu pepře a prošleháme. Ochutnáme a případně ještě přisolíme. Opět prošleháme a dáme do chladu.