Pickles with turmeric | stag-party 2

Nebořím reputation Znojmo gherkins, even those schwarzwaldských, zkouším, what can be and how it tastes. Another inspiration from a men's magazine Web.

Votes: 5
Rating: 4.2
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
1 person
Servings
1 person
This time we will be sliced.
Votes: 5
Rating: 4.2
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
1 person
Servings
1 person
This time we will be sliced.
Pickles with turmeric | stag-party 2
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme všechny ingredience. We'll put them in a sealable jar and shake, to completely dissolve sugar.
  2. Pour the brine sliced ​​cucumbers with onion, pepper and garlic. Shake and put in the refrigerator 24 hours. If you leave them to cool 5 days, you can put it on bread with butter.
  3. Kurkuma v nálevu
Tip:

You can try the next two variants. And if you prefer softer, Pull back slightly on vinegar. Men cucumbers 1 find zde.

Try cucumber for men
Men cucumbers - Two options, the right belongs to this recipe.

 

Špekáčková variace na spetzofai | Řecká reminiscence

Když jsem si na Corfu, Corfu or Kerkyra (it's still the same island) The Little Prince ordered a menu for a bargain price, obsahovalo ovečku, kterou jsem chtěl také ochutnat, pořád jsem se k tomu nějak nedostával, a také pak za 9 euro měla přijít zmrzlina. Kdybych si to všechno dal zvlášť, platit bych víc, proletělo mi (správně) hlavou. Když mi přinesli na stůl prskající pánev s čímsi, co jsem si neobjednal, protesty byly marné – je to součást menu, prostě předkrm. Zatímco se skopovou kotletou by se mohl jít kuchař vycpat, moc mě nepřesvědčila, ten předkrm byl boží. Tak jsem se seznámil se spetzofai, což asi nebudeme překládat, prostě spetzofai čili σπετζοφάϊ.

V nouzovém programu využít zásobu špekáčků, původně určených na skvělé utopence, ovšem na jejich recept budu muset nejprve přijít, tedy padla myšlenka na onen předkrm z dovolené. Řekové mi jistě odpustí, že do toho montuju místo klobásy české špekáčky. Jistě, protože je to moje variace na spetzofai.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Spetzofai nebo spetsofai je směs klobás, paprik a rajčat. Fígl kuchaře v taverně Malý princ spočíval v tom, že před hosta číšník postavil pánev ještě s prskajícím obsahem, proto byla také na prkénku a číšník vám v takovém případě nadzvedne papírový ubrus, abyste nepřišli k úhoně. Do také divočiny se pouštět nebudu, ale jinak, prostě jdeme do toho.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Spetzofai nebo spetsofai je směs klobás, paprik a rajčat. Fígl kuchaře v taverně Malý princ spočíval v tom, že před hosta číšník postavil pánev ještě s prskajícím obsahem, proto byla také na prkénku a číšník vám v takovém případě nadzvedne papírový ubrus, abyste nepřišli k úhoně. Do také divočiny se pouštět nebudu, ale jinak, prostě jdeme do toho.
Špekáčková variace na spetzofai | Řecká reminiscence
Need:
Units:
How do you:
  1. Na rozpálenou pánev dáme lžíci oleje a špekáčky nakrájené na kolečka opečeme dorůžova. Dáme je stranou.
  2. Na pánev přidáme zbylý olej, orestujeme na něm nakrájenou hrubě nakrájenou cibuli a opepříme. Pak přidáme rajčatové pyré a nasekaný česnek a nakrájené papriky a mírně povaříme.
  3. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata a trochu vody, Bay leaf, papriku a cukr. Zalijeme červeným vínem. Na střední teplotě vaříme asi 30 minutes, covered, papriky musí změknout.
  4. Teď vrátíme do pánve špekáčky, zvýšíme teplotu a prohřejeme ještě asi 5 minutes. Můžeme dochutit solí a pepřem, podle chuti.
  5. Podáváme třeba s dalamánkem, řeckým chlebem nebo rýží. Dal jsem přednost dalamánku.
    Spetzofai ze špekáčků