Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu | V českých barvách

So I somehow rozdivočil with horseradish. After a search on how to prepare staročeskou vejmrdu the pork knee under my arm stumbled into beetroot, already parboiled and it gave me the idea of ​​suggested, the beets with horseradish get in touch. Many things can be from these two interesting ingredients to prepare, but beetroot is our index, takže na to budu sám. Already, but this does not take another trip to the world and especially the world of tastes. Připravují se jako pyré, krém, dresink i čatni, jako teplá příloha nebo předkrm, ale mě padl do oka nápad, described in the British newspaper The Independent Jason Lowe. Bude to salát! Something like that, I probably tasted at Dita Pecháčková, when did the junket for television Diary Dita P., which received an incredible storm of criticism and straight Carolina Hosek described her horror (na rozdíl od stejnojmenné kuchařky, tu miluje) and called his comment "Prus 10 * RU Diary Dita P." Well,, He stuck in my head the salad and wonderful photogenic kitchen. Takovou kuchyni bych bral, such a salad and I'd hate to such criticism.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Můžete jít dvěma cestami. Barevnější nebo jednodušší. Ta první spočívá v tom, že si řepu uvaříte v osolené vodě (což trvá tak hodinu), necháte vychladnout a oloupete. Barevnější cesta spočívá v tom, že voda z řepy je červená, lepší je mít při loupání jednorázové rukavice, jinak budete mít i červené ruce. Ta jednodušší cesta začíná právě v tomhle momentě, koupíte si řepu předvařenou, tím pádem odpadá problém, že po zápase s řepou budete vypadat jako řezník či vrah, celí od krve. Řepu nejlépe oloupete právě v těch rukavicích. Vezmete ji do dlaní a třete, jako byste leštili kouli. Slupka z řepy sjede. Můžete ji ale loupat i jako cibuli. Tohle všechnoodpadne při volbě předvařené řepy. Pokud vám to kuchařský jemnocit dovolí, sáhněte po této variantě. Příprava salátu je tak trochu slzavé údolí, popláčete si u křenu a také u cibule. Stojí to za to!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Můžete jít dvěma cestami. Barevnější nebo jednodušší. Ta první spočívá v tom, že si řepu uvaříte v osolené vodě (což trvá tak hodinu), necháte vychladnout a oloupete. Barevnější cesta spočívá v tom, že voda z řepy je červená, lepší je mít při loupání jednorázové rukavice, jinak budete mít i červené ruce. Ta jednodušší cesta začíná právě v tomhle momentě, koupíte si řepu předvařenou, tím pádem odpadá problém, že po zápase s řepou budete vypadat jako řezník či vrah, celí od krve. Řepu nejlépe oloupete právě v těch rukavicích. Vezmete ji do dlaní a třete, jako byste leštili kouli. Slupka z řepy sjede. Můžete ji ale loupat i jako cibuli. Tohle všechnoodpadne při volbě předvařené řepy. Pokud vám to kuchařský jemnocit dovolí, sáhněte po této variantě. Příprava salátu je tak trochu slzavé údolí, popláčete si u křenu a také u cibule. Stojí to za to!
Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu | V českých barvách
Need:
Units:
How do you:
  1. Trojice, kterou dáme dohromady. Červená řepa, červená cibule a křen.
    Svatá trojice
  2. Křen nastrouháme na jemném struhadle.
    Křen nastrouháme najemno
  3. Červenou řepu nakrájíme na klínky nebo plátky a rozložíme na talíř. Cibuli podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme na jemné plátky.
    Nakrájíme řepu i cibuli
  4. Smícháme hořčici s olejem, pepper and salt. Dobře prošleháme, aby vznikla kompaktní hmota.
    Připravíme dresink
  5. Přes rozloženou řepu nasypeme nakrájenou cibuli, pak posypeme strouhaným křenem a zakapeme dresinkem.
    Vrstvíme salát

Chicken breast with beetroot

I love beets. Such those cubes in brine, It is a matter of taste. I've already bought here several times beetroot, whom no one dares to sell shiny ', leave her to her fate. Supporters have much and I think, it's not fair. This time I embarked on her. Pts one, cook. But how? Boil it in salted water, to which we add cumin and cook it 40 until 50 minutes. Then just peel. And we can move on to cooking.

Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Chicken breast with beetroot
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 180 °C.
  2. Mix the beetroot, potatoes, mrkev, shallots and garlic. Everything we put into a baking dish or roasting pan. Gently posolíme and pepper. Decentně!
  3. Do 2 tablespoons dried thyme oil put and balsamic vinegar, a good mix. Pour the mixture on vegetables. We give the Toubou and bake 20 minutes.
  4. Meanwhile tenderize chicken fillets, osolíme a opepříme.
  5. Heat a tablespoon of oil in a pan and fry the chicken fillets, tak 5 minutes each side. you will see, whether the meat is browned. Pan we set aside, You will still need.
  6. Once the vegetables after 20 baked minutes, Put the chicken fillets on top and return to oven and bake another about 20 minutes.
  7. On the pan, where we baked meat rozhřejeme bit of butter and then pour in the wine and boil. We can add the juice of roasted vegetables. We will help you with a stick, Burnt remains of the chicken back into play. Let the wine reduce and pour chicken broth as needed. Provaříme a ještě trochu redukujeme.