Dvojctihodný rajčatový salát | Červená cibule s okurkou v akci

Když mohou být dvojctihodné koláče, proč to nezkusit i se salátem. Sáhl jsem po rajčátkách červených a žlutých, ze zelené říše jsem přidal petrželku a kopr a dvojité zastoupení má i ocet – vinný červený a bílý. Je to vlastně varianta okurkového salátu s rajčaty.

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
8 minutes
Prep Time
8 minutes
Takže salát, který můžeme jíst samostatně nebo ho přidat k dalším chodům. Vychlazený nemá chybu.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
8 minutes
Prep Time
8 minutes
Takže salát, který můžeme jíst samostatně nebo ho přidat k dalším chodům. Vychlazený nemá chybu.
Dvojctihodný rajčatový salát | Červená cibule s okurkou v akci
Need:
Units:
How do you:
  1. Rajčátka překrájíme na poloviny, část na čtvrtiny. Okurku podélně rozřízneme na čtvrtiny a pak napříč nakrájíme na plátky. Červenou cibuli překrojíme podélně na poloviny a pak napříč nakrájíme měsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  2. Přidáme nasekanou petrželku a kopr, salt, pepper. Pour over the vinegar and oil, jemně, ale dobře promícháme a dáme chladit. Chutě se pěkně propojí a salát bude osvěžující.
    Přidáme kopr s petrželí
  3. Rajčata žlutá a červená

Sambalové kuře s cizrnovým salátem

It was supposed to be chicken with harissa, But somewhere I tucked it, floats will not require. But we can not help similar, takže nastupuje sambal oelek. Oelek je z holandštiny, reads a fright, Indonesia, where the Dutch ruled for years and boiled, oelek zdomácněl. Harissa (sometimes written as Harisa) It is the kind of sharp spice mixture. It comes from Tunisia and is also popular in Algeria, Morocco and the Middle East. In North Africa (in the Maghreb) is used in almost all dishes. As a table condiment is quite similar to the Indonesian sambal. Takže z Afriky do Asie a zase zpátky. A šup s tím do Evropy.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
12 minutes
Fast, to brisk, delicious, It is simply a bastion. Fill yogurt.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
12 minutes
Fast, to brisk, delicious, It is simply a bastion. Fill yogurt.
Sambalové kuře s cizrnovým salátem
Need:
Units:
How do you:
  1. Tomatoes cut into halves, red onion, finely. Add the chickpeas and toss lautered. Osolíme, pepper and pour the juice of half a lemon.
    Cizrnový salát.
  2. Spread chicken breasts on both sides of seasoning blends sambal oelek, Let it stand for a while in the cold, but need not be.
    Prsa potřeme směsí.
  3. If you have an oven with grill, Let rozhřát first oven to maximum and then turn on the grill. Grill pan lightly oiled (It does not have to be, but much meat does not adhere to the surface) and place some 12 centimeters below the grill. Grill on each side about 6 minutes.
    Grilujeme.
  4. When put on a serving platter chickpea salad, then place the chicken breast and you can lightly sprinkle with chopped parsley.
    Petrželka jako ozdoba.
  5. Grilled breasts can also serve a salad and bread.
    Můžeme podávat také s chlebem.

Chickpea salad with tomatoes | Salad of šup

One well-known photographer travels in style in chickpea. When the shoot reaches into the refrigerator and sweet-teeth. Several times I wanted to also try chickpeas, Not that I would then necessarily have to be known photographer, but remember, that I should ever on the table. But always in my plans, something came up. Cizrna, So chickpea, in addition to peas and beans, one of the most important legumes. The already ji ignoroval? Why it? She also says the Roman games. That tells us something. Its flavor can be characterized as delicately nutty. And this is justice. We will try it in a simple salad. It came her time.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
It's really simple salad, trivial! cut tomatoes, add onion and chickpeas canned. Already, Bonduelle Steam, Thus prepared steamed. So with this bean dip at all you do not mess around. but you can. Two days it Dip, and another hour cook until tender. Do not worry with lemon, lettuce gives a pleasant sour taste and certainly will not feel, they eat sorrel.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
It's really simple salad, trivial! cut tomatoes, add onion and chickpeas canned. Already, Bonduelle Steam, Thus prepared steamed. So with this bean dip at all you do not mess around. but you can. Two days it Dip, and another hour cook until tender. Do not worry with lemon, lettuce gives a pleasant sour taste and certainly will not feel, they eat sorrel.
Chickpea salad with tomatoes | Salad of šup
Need:
Units:
How do you:
  1. Cocktail tomatoes cut in halves, Add the strained chickpeas and finely chopped red onion. Osolíme, pepper, podle chuti.
  2. Add the lemon juice. Stir and let sit for a while, Toss again and serve.

Špízy s divokým masem, paprikovou klobásou, beetroot and pepper | When you cook does, what he wants

Next attempt, as a pleasant day. Prepare skewers, or kebab, jak chcete. But first we boil the beetroot, because it takes up 50 minutes. Simmer it with cumin and only then peel. And then he has to cool slightly. But he still taste her cooking because it cools. Nenechte se zmást divokým masem, nebudeme vařit z divočiny, jenom z dost peprného masíčka.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Připravte si špejle, pokud sáhnete po dřevěných, je dobré je namočit aspoň na 30 minutes, abyste pak kousky špízů nervali hasákem dolů. Špízy jsou takové jídlo ve stylu co dům dal, ale neberte to tak, že vybílíte ledničku, napícháte na špejle a jedeme. Umanul jsem si vyzkoušet červenou řepu v roli součásti špízů, tu doma obvykle nemám. A když už jsem se probíral bedýnkami se zeleninou, přihodil jsem i podlouhlou zelenou papriku, will throw. Doma jsem měl z předchozího kuchařského pokusu vepřové nudličky a slaninu. A protože jsme v kuchařské laboratoři, koupil jsem červenou kari pastu a bílý jogurt.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Připravte si špejle, pokud sáhnete po dřevěných, je dobré je namočit aspoň na 30 minutes, abyste pak kousky špízů nervali hasákem dolů. Špízy jsou takové jídlo ve stylu co dům dal, ale neberte to tak, že vybílíte ledničku, napícháte na špejle a jedeme. Umanul jsem si vyzkoušet červenou řepu v roli součásti špízů, tu doma obvykle nemám. A když už jsem se probíral bedýnkami se zeleninou, přihodil jsem i podlouhlou zelenou papriku, will throw. Doma jsem měl z předchozího kuchařského pokusu vepřové nudličky a slaninu. A protože jsme v kuchařské laboratoři, koupil jsem červenou kari pastu a bílý jogurt.
Špízy s divokým masem, paprikovou klobásou, beetroot and pepper | When you cook does, what he wants
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme jogurt s kari pastou a červeným vinným octem.
    Smícháme ingredience.
  2. Do marinády přidáme masové nudličky a promícháme.
    Nudličky přidáme.
  3. Maso by mělo být marinádou obalené. Dáme chladit, stačí hodina, dobré je to přes noc.
    Maso v marinádě.
  4. Nakrájíme si papriku, slaninu, červenou cibuli a červenou řepu. Můžete udělat menší kousky, lépe se propékají.
    Připravte si.
  5. Na špejle napichujeme maso střídavě se zeleninou a slaninou. Na konec špejle, pokud chcete, dáme chilli papričku. Je spíš na ozdobu, ale dá se také jíst.
    Suroviny střídavě napichujeme na špejli.
  6. Opékáme na grilovací pánvi ze všech stran. Na pánev nemusíme kapat olej, ostatně není ho potřeba moc – nebudeme smažit – můžeme grilovat i nasucho. To se ovšem víc všechno připéká. Sami zjistíte, co vám víc sedí. Pokud jsou špízy delší a přesahují hranu pánve, zkuste je opékat postupně, v uhlopříčce pánve.
    Na pánvi opékáme.
  7. Předehřál jsem si troubu na 250 °C a pak přepnul na gril. Pánev jsem potom strčil asi 10 cm pod gril a dogriloval ze všech stran. To, že je trouba pootřevřená zase tolik nevadí.
    Pod grilem se dopéká.
  8. Ke špízům si můžete ještě připravit dipový zeleninový salát.
  9. Red onions, cut into half-moons, rajče na osminky, přidáme salátovu okurku, nakrájenou na kostičky a nakrájené ředkvičky. Osolíme, přidáme trochu cukru a zakapeme citronovou šťávou. Toss. Vše smícháme se zakysanou smetanou. Místo citronu můžete použít bílý vinný ocet. Recept můžete najít v tipu.
    Zakysaná smetana.
  10. Ale také stačí si udělat česnekový dip – zakysaná smetana, trochi pepře, trochu soli a pažitka. Podáváme s bagetou.
    Podáváme s dipem a bagetou.