Cibulačka jako víno | Těžko odolat

Tak už tu máme jeden recept na cibulačku po francouzsku. Narazil jsem náhodou ještě na francouzkou cibulačku pana Cuketky, který ji dělá tři hodiny. A většinu času spotřebuje karamelizace cibule. Dobrá inspirace. Tak si ji připravíme v trochu pozměněné variantě.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
240 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
240 minutes
Je to jednoduchá polévka, jen potřebujete víc času na přípravu. Ale stojí to pak za to. Můžete karamelizaci mírně zkrátit, ale když to vydržíte, máte fakt polévku jako víno.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
240 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
240 minutes
Je to jednoduchá polévka, jen potřebujete víc času na přípravu. Ale stojí to pak za to. Můžete karamelizaci mírně zkrátit, ale když to vydržíte, máte fakt polévku jako víno.
Cibulačka jako víno | Těžko odolat
Need:
Units:
How do you:
  1. Základ.
  2. Slice onion into rings.
  3. Rozpustíme máslo.
  4. Na másle cibuli osmahneme a budeme karamelizovat. Jen hlídáme, aby se cibule nepřichytila ke dne kastrolu.
  5. Osolíme.
  6. Cover and simmer 15 minutes.
  7. Odklopíme poklici a za občasného míchání necháme cibuli postupně karamelizovat.
  8. Postupně promícháváme cibuli, aby zhnědla, ale nespálila se. To může trvat i tři hodiny. Objem cibule se viditelně zmenší.
  9. Přidáme vrchovatou lžíci hladké mouky. Vytvoříme jíšku. Takže mouce dejte tak dvě tři minuty.
  10. Zalijeme vínem a necháme tak polovinu vyvařit.
  11. Zalijeme vývarem a necháme asi 30 minutes to cook.
  12. Přidáme dvě špetky tymiánu. Promícháme a necháme ještě chvilku vařit.
  13. Na másle opečeme toastový chléb.
  14. Z obou stran.
  15. Opečený chléb potřeme česnekem. V tomto případě je česnek nasekaný.
  16. Do žáruvzorné misky, která snese zapékání nalijeme polévku. Pokryjeme kousky toastového chleba.
  17. Posypeme nastrouhaným chedarem.
  18. Dáme zapéct do trouby s vrchním ohřevem tak asi na 200 °C předehřáté.
  19. Pečeme tak 10 until 15 minutes, aby se sýr dobře zapekl.
  20. served.

Italská topinka | Bruschetta

Možná se to někomu může zdát drzé, prohlašovat bruschettu za topinku. Ale co to je topinka? A nemyslím toho s velkým T, strážmistra Topinku. Co říká veřejný zdroj, Topinka je krajíc chleba, který je opečený dozlatova na rozpáleném sádle, ztuženém tuku nebo rostlinném oleji, nebo jen na sucho opečený (na tzv. opékači topinek). Topinka se klasicky podává solená a lehce potřená česnekem. Může se podávat i s jinými přílohami, např. masovou směsí, tatarským biftekem, sázeným vejcem apod., potom může nést krajové názvy, např. Čertovo kopýtko (pálivá masová směs), Švejkovská (obložená šunkou, sýrem, nakládanou okurkou а volským okem), Šumavská (obložená míchanými vejci a nastrouhaným sýrem), atd. Aby byla přednáška vyčerpávající a měli jste větší chuť na to, co má následovat tak ještě dodatek: Topinka je synonymum pro keramickou dlaždici, používanou především v půdních prostorech od 19. století. Od normálních cihel se odlišuje nižší tloušťkou (3–4 cm), formáty mohou být různé (čtverec 20×20 cm, 14×28 cm aj.). 

 

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes (včetně chlazení)
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes (včetně chlazení)
Cook Time
6 minutes
Prohlašovat bruschettu za předkrm? Proč ne? Ale stejně tak může být lehkou večeří. Easy and fast, to se dneska cení. Porce počítat tentokrát nebudeme. Pro jednoho by mohl stačit jeden krajíc chleba, ale s množstvím si poradíte určitě bez nápovědy.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes (včetně chlazení)
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes (včetně chlazení)
Cook Time
6 minutes
Prohlašovat bruschettu za předkrm? Proč ne? Ale stejně tak může být lehkou večeří. Easy and fast, to se dneska cení. Porce počítat tentokrát nebudeme. Pro jednoho by mohl stačit jeden krajíc chleba, ale s množstvím si poradíte určitě bez nápovědy.
Italská topinka | Bruschetta
Need:
Units:
How do you:
  1. Rajčátka nakrájíme nadrobno.
  2. Nasekáme bazalku.
  3. Rajčátka smícháme s bazalkou. Osolíme. Prolisujeme stroužky česneku.
  4. Přidáme dvě lžíce olivového oleje.
  5. Opepříme. Dáme chladit.
  6. Nakrájíme chleba na čtvrtiny.
  7. Na zahřátém olivovém oleji opékáme kousky chleba.
  8. Opečené chleby ještě potřeme stroužkem česneku.
  9. Směs rajčat poklademe na opečený chleba.
  10. Enjoy your meal. Nejlepší je bruschetta s ještě teplým chlebem a ještě chladnou směsí rajčat.

Roast smoked tails | Somehow option

I walked around the butcher, which still they offered smoked tails. Because somehow hung in the air, I eventually stopped. I almost nepochodil. Left me one bit, but it may be enough for two. And he was going. The ocáskům should be good tomato salad, třeba.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes

Mainly, stamina. Four o'clock, four o'clock. But in that time does stout caramelization charm. But then you go into a great bastion. Already, do not forget the tomato salad, suited to, as well as fresh bread.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes

Mainly, stamina. Four o'clock, four o'clock. But in that time does stout caramelization charm. But then you go into a great bastion. Already, do not forget the tomato salad, suited to, as well as fresh bread.

Roast smoked tails | Somehow option

Need:



Units:

How do you:
  1. Tails you let them chop or a bit of luck split at home. Šlo to.
    Rozdělíme

  2. We'll put the meat in a pan, přidáme koření.
    Nachystáme

  3. Onion, cut into wedges and add to meat. Zalijeme pivem. Dáme do trouby předehřáté na 150 until 160 ° C and bake 4 hodiny. Occasionally we pour juice roasted with beer.
    Zalijeme

  4. In the middle of cooking meat turn, optionally some water pour. Do tails completely dry.
    Při pečení obrátíme

  5. Serve with bread necessary and tomato salad.
    Podáváme




baked feta,,cs,Greek inspiration,,cs | Řecká inspirace

It was on the menu at the tavern on Corfu Wave listed among the items Starters. But we can also offer a lunch. Tak jsem si to vyzkoušel, ale zařadil ji mezi hlavní chody. You can experiment with the deployment, jak libo.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Cook Time
20 minutes
It is simple and very good,,cs,with baguette or French fries,,cs,I've seen it,,cs,and when you need,,cs,olive oil and pepper to taste,,cs,Aluminum foil in a baking dish,,cs,then switch on the grill and grill so,,cs,You can serve with baguette or even French fries,,cs. Jděte do toho, I recommend. Pochutnáte si. Podávat můžete samostatně, s bagetou nebo hranolky. I to jsem viděl. Ale vystačíte si se samotným sýrem. Already, a když potřebujete, můžete si fetu dodatečně ohřát, to pro případ, že byste snědli třeba jenom půlku. Sýr vychládá, ale opakované ohřátí mu nevadí.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Cook Time
20 minutes
It is simple and very good,,cs,with baguette or French fries,,cs,I've seen it,,cs,and when you need,,cs,olive oil and pepper to taste,,cs,Aluminum foil in a baking dish,,cs,then switch on the grill and grill so,,cs,You can serve with baguette or even French fries,,cs. Jděte do toho, I recommend. Pochutnáte si. Podávat můžete samostatně, s bagetou nebo hranolky. I to jsem viděl. Ale vystačíte si se samotným sýrem. Already, a když potřebujete, můžete si fetu dodatečně ohřát, to pro případ, že byste snědli třeba jenom půlku. Sýr vychládá, ale opakované ohřátí mu nevadí.
baked feta,,cs,Greek inspiration,,cs | Řecká inspirace
Need:
Units:
How do you:
  1. In a bowl, mix tomatoes being cut,,cs,being cut olives,,cs,finely chopped onion,,cs,chopped garlic,,sk,parsley,,cs,olive oil and & nbsp; pepper to taste,,cs,baked feta and P1040711,,cs,baked feta b P1040710,,cs,FET put into a sufficiently large piece of aluminum foil,,cs,baked feta c P1040712,,cs,baked feta d P1040713,,cs,Aluminum foil is & nbsp; baking dish,,cs,However, you can only use that bowl,,cs,baked feta e P1040718,,cs,We'll bake in oven preheated to,,cs,then switch on the grill and & nbsp; and grill,,cs,baked feta f P1040721,,cs,You can even sprinkle with chopped parsley,,cs,Serving you with & nbsp; baguette or even French fries,,cs,baked feta,,cs,P1040725,,zh-CN, překrojené olivy, na drobno nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, petrželku, oregano, olivový olej a opepříme podle chuti.
    Vše smícháme
  2. Zalijeme olejem
  3. Fetu dáme do dostatečně velkého kusu alobalu.
    Fetu dáme do alobalu
  4. Sýr zasypeme připravenou směsí
  5. Alobal je v zapékací misce, můžete ale použít jen tu misku.
    Dáme zapéci
  6. Dáme zapéci do trouby předehřáté na 200 until 220 °C. Bake 15 minutes, pak přepneme na gril a grilujeme tak 5 minutes.
    Zapečeme
  7. served. Můžete posypat ještě nasekanou petrželkou. Podávat můžete s bagetou nebo dokonce hranolkami.
    Podáváme