Zapečené těstoviny | Variace na těstoviny z pece

Ta reklama na billboardech nešla přehlédnout. A lákavý až chytlavý název Těstoviny z pece vytáhl fastofoodový řetězec, který obvykle nabízí jen pizzu. Zdrcující videorecenze s okradenými porcemi varovala nic si neobjednávat. Když k tomu přidáte ještě, že slíbené dodání se dvojnásob prodlouží a cena není zajímavá, spíše šokující, víte kudy cesta nevede. Ale ten nápad se mi zalíbil. Spojení těstovin a pizzou zase není tak špatný. To se dá přece vymyslet a připravit i doma. Na zapečené těstoviny už tu nějaké položky máme. Třeba se žampiony a šunkou. Or brnkačku celkem v obvyklém podání.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Dneska budeme experimentovat.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Dneska budeme experimentovat.
Zapečené těstoviny | Variace na těstoviny z pece
Need:
Units:
How do you:
  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Slice onion into rings, stejně tak párky. Feferonky a jalapeňo nakrájíme nadrobno.
  2. Na oleji necháme zesklovatět cibuli.
  3. Přidáme párky a mírně opečeme.
  4. Přidáme šunkové koleno.
  5. A ještě feferonky a papričky. Pokud nechcete mít jídlo ostré jako břitva, můžete se mírnit v množství, nebo vynechat.
  6. Máslem vymažeme zapékací miskou.
  7. Poklademe první vrstvu těstovin.
  8. Přidáme vrstvu směsi. Mírně přisolíme, opepříme a přidáme trochu kořenící směsi na pizzu.
  9. Poklademe těstovinami.
  10. Opět poklademe směsí, opět mírně okořeníme a na vrch přidáme těstoviny.
  11. Pečeme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minutes.
  12. Ve smetaně rozmícháme vejce, osolíme a opepříme.
  13. Přidáme část chedaru.
  14. Těstoviny zalijeme smetanou.
  15. Vrátíme do trouby tak na 10 minutes. Poté ještě posypeme zbývajícím chedarem a při teplotě 250 °C ještě zapečeme tak 5 minutes, aby se na povrchu vytvořila sýrová krusta.
  16. Můžeme podávat.
  17. Třeba s okurkou, ať už rychlokvaškou nebo sterilovanou.

roll tádádá | Meat roll with cheese, mortadella and spinach

I do not repeat, slightly just go back to the topic roll, meat roulade, to be clear. I somehow do not Confectionery (and I have not the courage to do). So now we have meat rolls aAmenity roulade. Now we go on. And you must serve with salad sauerkraut.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Rolls are nothing wild, So if you buy quality leaf tester, which does not break. You can do it yourself, but I consider it a higher girls' and why bother with, it is normally on offer deals. You can use it to roll the dice or buy already prepared for even baking paper. I have experience, it is also good to have this rolled dough at least an hour at room temperature, Otherwise you will get when scrolling break and just barely keep together roulade. If you would like more compact and therefore when scrolling push, You also have bad luck. So let the dough a little time ...
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Rolls are nothing wild, So if you buy quality leaf tester, which does not break. You can do it yourself, but I consider it a higher girls' and why bother with, it is normally on offer deals. You can use it to roll the dice or buy already prepared for even baking paper. I have experience, it is also good to have this rolled dough at least an hour at room temperature, Otherwise you will get when scrolling break and just barely keep together roulade. If you would like more compact and therefore when scrolling push, You also have bad luck. So let the dough a little time ...
roll tádádá | Meat roll with cheese, mortadella and spinach
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix meat with eggs (2), one need for brushing), pepper and salt. Vytvoříme kompaktní hmotu.
    Smícháme
  2. add the breadcrumbs, the discretion, It depends on the density of the meat mixture.
    Přidáme strouhanku
  3. Prohněteme.
    Prohněteme
  4. Baby spinach put into the pan with melted butter.
    Špenát
  5. shortly fry. So 2 minuty.
    Špenát na másle
  6. Prepare other necessary.
    Ingredience
  7. Unpack the dough and arrange them on the meat mixture.
    Rozprostřeme
  8. Spread mortadella meat.
    Poklademe mortadellu
  9. Top with sliced ​​Cheddar.
    poklademe chedar
  10. Add the fried spinach.
    Přidáme špenát
  11. Beaten egg rub the edge of the dough, make us better kept wrapped roll.
    Potřeme vejcem okraje
  12. Roll wrap, and then the whole brush with beaten egg. Bake in oven preheated to 180 °C a necháme v troubě tak 25 until 30 minutes. According to, how to roll baked golden brown.
    Zabalíme
  13. Finished.
    Upečeno
  14. Ochutnejte.
    Ochutnejte
  15. Serve with coleslaw need.
    Roláda
Tip:

Mortadella bologna je. So do not spelling depression. It's kind of fine soft pork sausage, containing dice bacon and spices. Mortadella from Italy, where the Bolognese mortadella since 1998 PGI in the European Union.

Chicken tortilla whistles | chicken Flautas | Taquito | Viva Mexico!

At the subway station, I came across a stand, which offers three meals into boxes for 99 crowns. But from the side stand is such a small label, which attracted me more. They offered here for Flautas 30. Description started well: fried tortilla stuffed… And suddenly it seemed interesting. When you're searching walk and other names, must taquito. And it's still the same. So I renamed the flute. Indeed, Spanish for "Flute" is a flute. And then I came across three ladies. They are Erica, Emily a Echo. Set up a website Favorite Family Recipes, kam nasosaly rodinné recepty. And they offered me these tortillas. So I made them after his. It always doing, it is a recipe ošajstlich, you are never the same as your inspirer. Do you need to tomato salsa aPoached chicken.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Quick preparation, Only when you have all the ingredients poised. Tomato salsa and poached chicken. That you abstain. But if you do not cool salsa, just add a preparation 20 minutes.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Quick preparation, Only when you have all the ingredients poised. Tomato salsa and poached chicken. That you abstain. But if you do not cool salsa, just add a preparation 20 minutes.
Chicken tortilla whistles | chicken Flautas | Taquito | Viva Mexico!
Need:
Units:
How do you:
  1. We prepare four feedstock.
    Připravíme si
  2. Shredded chicken in a bowl.
    Natrhané kuře
  3. add the cheddar. It can be grated or sliced ​​if you, Just nakrájit noodles.
    Přidáme chedar
  4. add the salsa.
    Přidáme salsu
  5. add the meadow.
    Přidáme lučinu
  6. Vše dobře promícháme.
    Promícháme
  7. Salt and pepper to taste.
    Dochutíme
  8. Mixture gives the middle of the tortilla, which then wrap.
    Směs dáme do torttily
  9. Consider packaged tortillas "seam" down the plate or grill plate, we sprayed lightly with olive oil.
    Dáme na plech
  10. Zastříkneme olejem.
    Zastříkneme olejem
  11. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C péct. Pečeme asi tak 12 minutes.
    Pečeme
  12. Finished.
    Hotovo
  13. Serve with your favorite dip or sauce. And it can also be tomato salsa (even purchased can). This time, playing in a band and garlic dressing with yogurt.
    Podáváme s dipem nebo salsou
  14. Tortilly s dipem a salsou
Tip:

Wikipedia tells us: A taquito (Spanish pronunciation: [takito], literally Spanish for "small taco"), Golden tacos, rolled taco, Flute or Mexican food, which typically consists of a small rolled-up tortilla, which contains a filling of meat, including beef, cheese or chicken. Filled tortilla is then baked or fried. The dish is often accompanied by sour cream and guacamole. Corn tortillas are used to make taquitos and the food is rather known as Flautas. No, wikipedia it says somewhat brokenly, this is my sucks.

Sausage roll | Exam, published

The intention was originally a little different, actually sausages baked in batter. But when I unwrapped all, it was evident, thing that I otherwise. Hence the unplanned roll. Why could not it be so?

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Zkuste tuhle roládu, pochutnáte si. Je to takový multipárek v rohlíku.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Zkuste tuhle roládu, pochutnáte si. Je to takový multipárek v rohlíku.
Sausage roll | Exam, published
Need:
Units:
How do you:
  1. We prepare everything needed. Year, na fotce chybí vajíčko, ale to si jistě dokážete představit.
    Připravíme si
  2. Rozložíme plát těsta, který pokryjeme plátky šunky. Na šunku rozmístíme párky.
    Rozložíme
  3. Potřeme párky hořčicí a poklademe plátky chedaru.
    Přidáme sýr
  4. Opatrně zabalíme do rolády. Konec těsta jemně vmáčneme do vrstvy rolády.
    Zabalíme
  5. Vejce rozšleháme a potřeme jím roládu.
    Potřeme vejcem
  6. Roláda připravená
  7. Dáme do trouby předehřáté na 220 until 250 °C. Bake 10 minutes.
    Pečeme
  8. Ještě jednou potřeme vejcem roládu, kterou pak vrátíme zpět do trouby. Bake for about 20 minutes.
    Znovu potřeme
  9. Roládu necháme pak chvilku odpočinout.
    Necháme odpočinout
  10. Nakrájíme na plátky.
    Řez prozradí obsah rolády
  11. Podáváme třeba s kečupem.
    Podáváme