Tentokrát je to večeře pro jednoho, ale pokud jste skrovnější jedlíci, dá se počítat s večeří pro dva. Just. Každého napadne, že stačí násobit počtem strávníků a všechno klapne úplně stejně.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 duhového pstruha má tak 380 g
- 200 g bacon z řeznického pultu nakrájené na plátky
- thyme pár snítek
- 1/2 citronu
- 3 cloves garlic
- 2 lžíce olivového oleje
- salt
- pepper
- kmín
- Připravíme si vše potřebné.
- Rinse trout, osušíme a pokapeme citronem z obou stran. Kápněte i do břicha ryby.
- Salt and pepper.
- Do dutiny břicha vložíme několik snítek tymiánu. Česnek rozetřeme a potřeme povrch ryby.
- Zabalíme do anglické slaniny.
- Vložíme do pekáčku a zakapeme olivovým olejem. Mezitím uvaříme baby brambory ve slupce.
- Pečeme pstruha při teplotě 180 °C asi 15 minutes. Přidáme kmín a rybu přelijeme výpekem.Pak přidáme uvařené brambory a pečeme ještě 15 minutes.
- served.
Mill trout | Mill trout
Další reminiscence na pobyt u moře. Krevety mi omohou navodit tu atmosféru, pohodovou, how else. Už tu máme prawns ašpagety a zase další pochutnání. Najdete tu ještě další adalší. Ale jedeme dál. No zalistujte si třeba na těchto stránkách ještě o něco víc.
Need: |
- 250 g krevet – tyhle kousky jsou z farmy ve Vietnamu
- 12 cocktail tomatoes
- 3 cloves garlic
- 2 červené cibule
- 120 g špaget
- 1/2 citronu
- volume bazalky
- pepper
- salt
- olive oil
- Dáme vařit osolenou vodu a do ní pak v momentě varu přidáme špagery. Vaříme Al dente. so that 8 minutes.
- Chop the red onion. Jednu najemno, druhou na půlměsíčky.
- Nasekáme stroužky česneku.
- Nachystáno.
- Rozpálíme olivový olej na středním plameni.
- Osmahneme cibuli do sklovata.
- Přidáme česnek a krátce osmahneme. Pamatujte, že česneku stačí 30 seconds.
- Přidáme krevety.
- Přidáme rajčata, částečně překrájená, částečně celá.
- Add the chopped basil.
- Zakapeme šťávou z poloviny citronu.
- Přidáme zcezené špagety.
- Zalijeme vodou ze špaget. mix well.
- Salt and pepper.
- Podáváme posypané ještě nasekanou bazalkou.
Tuna spread,cs | Pikantní záležitost
Pomazánky jsou jednoduchou záležitostí. Stačí smíchat pár ingrediencí a je hotovo.
Need: |
- 250 g tučného tvarohu
- 150 g plain yogurt
- 170 g tuňákové konzervy tuňák v nálevu
- 185 g tuňákového salátu Mexico
- 1 menší cibuli
- 1/2 červené cibule
- 1 feferonku
- 1 egg vařené natvrdo
- 1/2 citronu
- pepper
- salt
- Všechny ingredience si připravíme.
- Nakrájíme nadrobno cibuli.
- Chop the red onion.
- Nakrájíme feferonku.
- Cut a hard-boiled egg.
- Do misky dáme tvaroh.
- Přidáme konzervu tuňáka a tuňákového salátu.
- Přidáme nakrájené cibule a feferonku.
- Vše jemně a dobře promícháme. Salt and pepper.
- Přidáme vejce.
- Přidáme trochu jogurtu. Pokud chcete pomazánku hustější konzistence, můžete vynechat.
- Zakapeme citronem.
- Vše jemně promícháme.
- Uschováme ve sklemici.
- Podáváme na tmavém chlebu.
- Nebo toastovém chlebu.
chicken kebab | Easy and fast,cs
Kebab is from east, a little further south than Russia. so again. Kebab (persky a arabsky barbecue, also known as. as kebap) je označení různých piknikových, grilovaných, fried or roasted on a spit of dishes from the Middle East, střední Asie a jižní Asie. Obyčejně je základem jehněčí nebo hovězí maso, některé druhy používají také kuřecí maso nebo ryby. Vepřové maso se nepoužívá v muslimských oblastech kvůli náboženským důvodům. Such reasons do not, so sometimes I try and pork. Why limit? V turecké kuchyni (döner kebab) se příprava podobá gyrosu. Odtud se rozšířil do evropských zemí s tureckou menšinou, převážně do Německa a Rakouska. And then he came to us. V arabských oblastech a Izraeli se často používá mleté maso grilované na otevřeném ohni. Already, still encounter the name kabob, and kebabs Americans say. And if something, so here like skewers we already have. Atady atady. And evensatay. or even something stronger. Or kebab with yoghurt dip. The pallet is quite broad. So good taste.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes + marinování |
Cook Time |
10 minutes |
|
|
Dobrá, again something somehow fast. You might as well put chicken breasts, it will be the same, just turn to pressure, that the breast fillets are too dry. When in the marinade, certainly lead and breast. On the femoral cuttings leave a little fat, just really cut off the excess. Bamboo skewers are a good soak at least an hour in water, better then them getting meat.
Dobrá, again something somehow fast. You might as well put chicken breasts, it will be the same, just turn to pressure, that the breast fillets are too dry. When in the marinade, certainly lead and breast. On the femoral cuttings leave a little fat, just really cut off the excess. Bamboo skewers are a good soak at least an hour in water, better then them getting meat. |
Need: |
500 g
chicken thigh fillet
3 lžíce
olivového oleje
2 lžičky
granulated garlic
2 lžičky
granulated onion
1 spoon
sweet peppers
1 spoon
chopped parsley
1 spoon
soli
1 spoon
crushed cumin
1/2
citronu
Units:
-
We prepare everything needed. spice mix.
-
Give meat chopped into pieces in a box, sprinkle with spices, add parsley and pour oil. Drizzle with the juice of half a lemon. Uzavřeme, Shake and leave to cool. So at least an hour.
-
Now I'm caught in recycling. Clearly, You can have any plastic box, which can be closed. When marinating is good sometimes ramble box, flip it inside out so. This would be made miserable without lid. Marinum at least one hour, when overnight, tím lépe, it tastes better connect.
-
On soaked bamboo skewers string meat.
-
We give below the grill so on 5 until 6 minutes. This applies to grill in the oven. If you have a grill and of course you put on the grill, že jo?!
-
Then skewers with meat, turn and grill the other side. So 5 minutes.
-
Serve with sauce or dip Favorites.