Shrimp with broccoli and spaghetti,,cs,With vínečko white,,cs | S vínečkem bílým

Krevety se tady objevují už docela často. Ale zatímco jsem sáhnul po těch menších vyloupaných, dneska jsou tu větší kalibři. Vyloupané s ocasy, jejich údajnou domovinou byl Vietnam. Jmenují se Panaeus monodon, kdyby se s nimi chtěl někdo seznámit. Můžete samozřejmě zkusit ikrevety s kadeřavou kapustou orkrevety s bramborovu kaší.

Shrimp with broccoli and spaghetti,,cs,With vínečko white,,cs | S vínečkem bílým
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
A možná, že jednou dojdeme až k obrovským tygřím krevetám. Tak to už bude mela. Ale teď zpátky k těm menším větším.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Shrimp with broccoli and spaghetti,,cs,With vínečko white,,cs | S vínečkem bílým
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
A možná, že jednou dojdeme až k obrovským tygřím krevetám. Tak to už bude mela. Ale teď zpátky k těm menším větším.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Na rozpáleném oleji orestujeme nahrubo nasekaný česnek a feferonku. Přidáme blanšírovanou brokolici a na čtvrtiny nakrájená rajčátka. Restujeme ještě 2 minuty. Pak přidáme krevety a povaříme tak 3 minuty, aby zrůžověly.
    Orestujeme
  2. Přilijeme víno a necháme provařit. Mezitím si uvaříme v osolené vodě špagety.
    Přilijeme víno
  3. Trochu vývaru ze špaget přidáme ke krevetám. Přidáme scezené špagety, add a little salt and pepper. Toss.
    Provaříme
  4. served.
    Podáváme
Tip:

Blanšírovaná brokolice je vlastně brokolice rozebraná na růžičky a vařená ve vroucí osolené vodě tak 3 until 4 minuty, pak ji scedíme a prolijeme studenou vodou.

chicken korma,,cs,Even otherwise echo Orient,,cs,it might be a different version than what we have and what probably all well know,,cs,Add the onion to the meat and garlic,,cs,fragmented floodplain and eggs,,cs,Mix and create a compact mass,,cs,We cut off tops of peppers and remove the ovary and the membranes,,cs,in order to become peppers in a baking dish,,cs,Peppers then put in boiling salted water and blanch for about,,cs,Then remove and soak in cold water,,cs,Cover the dish with aluminum foil and place in oven preheated to,,cs,Then remove the foil and bake another,,cs,you can add the paprika steamed rice,,cs | Ještě jinak ozvěna Orientu

Na recept na kuřecí kormu jsem narazil tak při brouzdání po internetu a hledání něčeho úplně jiného. Název mě přitáhl, tak jsem si kliknul na Koloniál, kde nabízí recept Tereza z Foodlover. A tak pátrám dál. Kormu připravuje i Jamie Oliver, jede v tom dost lidí. A co to korma je? Wikipedie mi česky nabízí šílené vysvětlení: Jedná se o středověký nápoj keltského původu. Původně se připravoval tak, že do piva byl přidán med a kmín. V dnešní době je možné se s tímto nápojem setkat v tematických středověkých hospodách (tzv. krčmách). Tam bývá často míchán jako směs piva a medoviny. Tak to je možná pravda, ale v tomhle případě jsme vedle. Anglická verze wikipedie je o něčem jiném: Korma (z turecké kavurmy), též hláskovaná kormaa, qorma, khorma, kurma nebo qovurma, je pokrm pocházející z indického subkontinentu. Skládá se z masa nebo zeleniny restované s jogurtem nebo smetanou, vodou nebo vývarem a kořením, vytvoří se hustá omáčka nebo glazura. Tak to už jsme nějak doma. Že jo?

chicken korma,,cs,Even otherwise echo Orient,,cs,it might be a different version than what we have and what probably all well know,,cs,Add the onion to the meat and garlic,,cs,fragmented floodplain and eggs,,cs,Mix and create a compact mass,,cs,We cut off tops of peppers and remove the ovary and the membranes,,cs,in order to become peppers in a baking dish,,cs,Peppers then put in boiling salted water and blanch for about,,cs,Then remove and soak in cold water,,cs,Cover the dish with aluminum foil and place in oven preheated to,,cs,Then remove the foil and bake another,,cs,you can add the paprika steamed rice,,cs | Ještě jinak ozvěna Orientu
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Is this ozvěna Orient,,hr,the fast food,,cs,please soul and & nbsp; the taste buds,,cs,When you drop into it,,cs,A & nbsp; už one,,hr,whether to & nbsp; prepare to use chicken breast or thigh fillets,,cs,A bit of chilli flakes and & nbsp; chilli throws Orient While in Mexico,,cs,Greek yogurt type,,cs,Chicken fillets odšlašíme,,cs,my letter,,hr,and & nbsp; dice,,cs,You can also pare & nbsp; all the fat,,cs,I'll leave,,cs,I do not mind,,cs,korma a P1020947,,ru,pepper and & nbsp; a little zpikantníme years of chilli flakes,,cs,Only a few times turn the grinder,,cs,no large wilderness,,cs,korma b P1020949,,ru. Svižné jídlo, které potěší duši i chuťové pohárky. Když se do něho pustíte, you will not regret it. A už je jedno, jestli k přípravě použijete kuřecí prsa nebo stehenní řízky. Trocha chilli vloček a feferonka hází Orient sice do Mexika, ale proč ne?!
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
20 minutes
chicken korma,,cs,Even otherwise echo Orient,,cs,it might be a different version than what we have and what probably all well know,,cs,Add the onion to the meat and garlic,,cs,fragmented floodplain and eggs,,cs,Mix and create a compact mass,,cs,We cut off tops of peppers and remove the ovary and the membranes,,cs,in order to become peppers in a baking dish,,cs,Peppers then put in boiling salted water and blanch for about,,cs,Then remove and soak in cold water,,cs,Cover the dish with aluminum foil and place in oven preheated to,,cs,Then remove the foil and bake another,,cs,you can add the paprika steamed rice,,cs | Ještě jinak ozvěna Orientu
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Is this ozvěna Orient,,hr,the fast food,,cs,please soul and & nbsp; the taste buds,,cs,When you drop into it,,cs,A & nbsp; už one,,hr,whether to & nbsp; prepare to use chicken breast or thigh fillets,,cs,A bit of chilli flakes and & nbsp; chilli throws Orient While in Mexico,,cs,Greek yogurt type,,cs,Chicken fillets odšlašíme,,cs,my letter,,hr,and & nbsp; dice,,cs,You can also pare & nbsp; all the fat,,cs,I'll leave,,cs,I do not mind,,cs,korma a P1020947,,ru,pepper and & nbsp; a little zpikantníme years of chilli flakes,,cs,Only a few times turn the grinder,,cs,no large wilderness,,cs,korma b P1020949,,ru. Svižné jídlo, které potěší duši i chuťové pohárky. Když se do něho pustíte, you will not regret it. A už je jedno, jestli k přípravě použijete kuřecí prsa nebo stehenní řízky. Trocha chilli vloček a feferonka hází Orient sice do Mexika, ale proč ne?!
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Kuřecí řízky odšlašíme (moje slovo, sorry) a nakrájíme na kostky. Můžete okrájet i veškerý tuk, já ho nechávám, nevadí mi.
    Maso nakrájíme na kostky
  2. salt meat, opepříme a trochu zpikantníme mletými chilli vločkami. Jen párkrát otočíme mlýnkem, žádná velká divočina.
    Okořeníme
  3. Maso dáme do boxu a přidáme jogurt.
    Dáme do boxu
  4. Toss, uzavřeme a dáme do chladu. Necháme v chladu minimálně 30 minutes.
    Promícháme, uzavřeme a dáme do chladu
  5. Připravíme si ingredience na pastu.
    Připravíme si
  6. Nakrájíme nadrobno cibuli, feferonku, nahrubo nasekáme česnek a vše rozmixujeme spolu se zázvorem na pastu. Přidáme nadrcené arašídy.
    Rozmixujeme
  7. Heat the olive oil, přidáme římský kmín a krátce orestujeme.
    Osmahneme římský kmín
  8. Přidáme pastu a kari. Ještě chvilku restujeme.
    Přidáme pastu a kari
  9. Přidáme kuřecí kousky naložené v jogurtu.
    Přidáme maso s jogurtem
  10. Zalijeme vývarem, promícháme a zakryjeme. Necháme na mírném ohni probublávat asi 15 minutes.
    Zalijeme vývarem
  11. Odkryjeme a omáčku necháme redukovat, pokud je třeba.
    Promícháme a provaříme
  12. Podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží

Vepřové stripsy s rýží | Poločína

all,,cs,What has & nbsp; together soy sauce actually says China,,cs,This is a warning to those,,cs,who do not love soy sauce,,cs,I liked it a lot,,cs,Its traces can be found almost everywhere here,,cs,But this meal, I would say China,,cs,so I'm just so naťuknul with & nbsp; poločínou,,cs,It has to do with & nbsp; China's,,cs,the meat browns quickly and & nbsp; mixed vegetables,,cs,You can say stripsům strips or strips,,cs,It's the same thing,,cs,You also need Chinese vegetable mix,,cs,But be careful,,cs,as sliced,,cs,It is not a very finely optimal,,cs,Better are large pieces,,cs, co má v sobě sojovou omáčku se vlastně říká čína, což je jako varování pro ty, kteří sojovou omáčku nemilují. Já jsem si ji dost oblíbil. Její stopy tady najdete skoro všude. Ale tomuto jídlu bych čína neříkal, takže jsem jenom tak naťuknul s poločínou. Má společného s čínou to, že maso se rychle opeče a smíchá se zeleninou. Můžete říkat stripsům nudličky nebo stripsy. Je to totéž.

Vepřové stripsy s rýží | Poločína
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Potřebujete také čínskou zeleninovou směs. Ale dávejte pozor, jak je krájené. Ta na velice drobno není nejoptimálnější, lepší jsou větší kousky. A vývar, tak to je trošku úhybný manévr, protože jsem ve finále rozdrobil kostku houbového vývaru a zalil vodou. Takže soli už je v jídle dost. Něco dodá sojová omáčka, něco vývar. Pokud jste salinisté, přidejte si.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Vepřové stripsy s rýží | Poločína
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Potřebujete také čínskou zeleninovou směs. Ale dávejte pozor, jak je krájené. Ta na velice drobno není nejoptimálnější, lepší jsou větší kousky. A vývar, tak to je trošku úhybný manévr, protože jsem ve finále rozdrobil kostku houbového vývaru a zalil vodou. Takže soli už je v jídle dost. Něco dodá sojová omáčka, něco vývar. Pokud jste salinisté, přidejte si.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Masové nudličky dáme do mikrotenového sáčku, přidáme kukuřičný škrob a dobře protřepeme, aby se škrob dostal na všechny nudličky vlastně rovnoměrně.
    Vepřové nudličky obalíme v sáčku škrobem
  2. Nudličky obalené ve škronu
  3. Rozpálíme olivový olej se sezamovým a opečeme dozlatova nudličky. Like that 5 minutes. aside the.
    Nudličky opečeme
  4. Nakrájíme pórek na kolečka, stejně tak jarní cibulky a nadrobno nakrájíme feferonku. Vše orestujeme ve stejné pánvi.
    Orestujeme zeleninu
  5. Přidáme čínskou zeleninovou směs.
    Přidáme čínskou zeleninovou směs
  6. Vrátíme do pánve vepřové nudličky. Přidáme zázvor a promícháme.
    Přidáme zázvor
  7. Mezitím si smícháme sojovou omáčku s rýžovým octem a hnědým cukrem. Zalijeme omáčkou a promícháme. Pak ještě přidáme vývar. Vše krátce povaříme.
    Zalijeme omáčku do směsi masa
  8. Mezitím uvaříme rýži, this time in the water, add sliced ​​celery,,cs,poločína h P1020919,,en,Serve with noodles & nbsp; Rice,,cs,poločína,,sk,P1020922,,zh-CN.
    Uvaříme rýži
  9. Nudličky podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží

Uzená fazolačka | Zbylo a nezbylo

Já to mám tak, že je mi některých věcí prostě líto. perhaps, když připravuji uzené se špenátem a knedlíkem. Žádná Amerika, takže ten recept tady ani nemám. Ale to uzené vždycky povařím a pak dopeču pod grilem. A zůstane mi voňavá uzená voda. Je mi líto ji vyhodit. Už jednou jsem to tady zkusil s falešnou ovarovou polévkou a dostal pak rychtu, že to není nic ovarového. Tak jsem opatrný a tenhle název snad nikdo hezky česky nespláchne někam pryč.

Uzená fazolačka | Zbylo a nezbylo
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestli máte doma uzenou vodu, nic nebrání tomu si připravit fakt skvělou polévku. Jenom k tomu musíme přidat pár věcí. Jako obvykle. Je to dost sytá polévka, takže rovnou večeře.
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Uzená fazolačka | Zbylo a nezbylo
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestli máte doma uzenou vodu, nic nebrání tomu si připravit fakt skvělou polévku. Jenom k tomu musíme přidat pár věcí. Jako obvykle. Je to dost sytá polévka, takže rovnou večeře.
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Bramboru nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do vývaru z vepřového masa.
  2. Přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky (bílou část), nasekanou feferonku, nadrobno nakrájený stonek řapíkatého celeru a nasekaný česnek. Přilijeme zeleninový vývar. Přisolíme. Opepříme. Vmícháme oregano.
  3. Brambory vaříme do měkka. Přidáme nadrobno nakrájené vepřové koleno a propláchnuté fazole. Povaříme.
  4. Přidáme něco zelené natě jarních cibulek, vmícháme mouku rozmíchanou v troše vody. Povaříme už jen krátce.
  5. Podáváme posypané natí jarní cibulky a s dalamánkem.
    Uzená fazolačka
Tip:

I know, dá se tahle polévka připravit už rovnou z vařeného uzeného masa. Ale když vám zbyde ten vývar, proč ho neposunout na stůl?

Kuřecí prsa v krémových špagetách | Toskánská inspirace

Když napíšu, že jsou to prsa po toskánsku, tak se někdo ozve, cože jako a jestli jako opravdicky. Tak se vyhýbám konfliktu. Co je po toskánsku, tam je rajče, něco zeleného a něco bílého. Taková italská trikolora, dalo by se říci. A že je tam parmezán, to je asi dost jasné. Ale protože jsem přidal ferenkou, mohlo by se zdát, že je to mexická inspirace. Maxičané ostatně mají národní barvy podobné italským.

Kuřecí prsa v krémových špagetách | Toskánská inspirace
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Snadný, rychlý oběd pro dva. So it will not be extended, and we are going to cook,,cs,Chicken fry in oil on both sides,,cs,minutes each,,cs,Then season with salt and pepper and set aside,,cs,fry and add finely chopped tomatoes and hot pepper seeds discarded,,cs,Add the baby spinach and let it wither,,cs,Pour in cream and simmer,,cs,Add the diced chicken and chopped bacon and toss,,cs,Add a tablespoon of Parmesan cheese and a few torn leaves of spinach,,cs,Add the spaghetti cooked al dente and toss,,cs,This recipe also includes video,,cs.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Kuřecí prsa v krémových špagetách | Toskánská inspirace
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Snadný, rychlý oběd pro dva. So it will not be extended, and we are going to cook,,cs,Chicken fry in oil on both sides,,cs,minutes each,,cs,Then season with salt and pepper and set aside,,cs,fry and add finely chopped tomatoes and hot pepper seeds discarded,,cs,Add the baby spinach and let it wither,,cs,Pour in cream and simmer,,cs,Add the diced chicken and chopped bacon and toss,,cs,Add a tablespoon of Parmesan cheese and a few torn leaves of spinach,,cs,Add the spaghetti cooked al dente and toss,,cs,This recipe also includes video,,cs.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Kuřecí maso osmahneme na oleji z obou stran, tak 6 minut z každé. Pak dochutíme solí a pepřem a dáme stranou.
    Opečeme kuřecí maso
  2. Plátky slaniny, celkem dobře prorostlé, osmahneme do křupava. aside the.
    Opečeme slaninu
  3. Na stejnou pánev dáme nasekaný česnek, osmahneme a přidáme nadrobno nakrájená rajčata a feferonku zbavenou semínek. Chvíli povaříme. So 5 minutes.
    Přidáme rajčata
  4. Přidáme baby špenát a necháme zavadnout.
    Přidáme špenát
  5. Dáme vařit špagety v osolené vodě.
  6. Zalijeme smetanou a povaříme.
    Zalijeme smetanou
  7. Přidáme nakrájené kuřecí maso a nakrájenou anglickou slaninu a promícháme. Vaříme na mírném ohni.
    Přidáme nakrájené maso
  8. Přidáme lžíci parmezánu a pár natrhaných lístků špenátu.
    Přidáme parmezán
  9. Přidáme natrhaný špenát
  10. Přidáme špagety uvařené al dente a promícháme.
    Přidáme špagety
  11. Před podáváním ještě posypeme parmezánem.
    Podáváme posypané parmezánem
Tip:

K tomuto receptu patří i video:

Tamarindové kuřecí nudličky | Thajská inspirace s africkou duší

Před časem (už trochu delším) jsem objevil v obchodě krabici s tamarindem, pak narážel na recepty s tamarindovou pastou, ale byl jsem trochu lenivý, abych se po ní podíval pořádně. Takže, když na mě vykoukla sama z regálu, bylo to znamení, že je její čas. Tamarind vypadá jako zřetězené arašídy nebo věnec minišpekáčků (sorry to přirovnání), dužina má sladkokyselou chuť. Dužina se může pojídat čerstvá, vařená, sušená, zavařená jako povidla. A z téhle dužiny se připravují také osvěžující nápoje a často se využívá jako přísada do jídla. it is good, že je to africký strom, který se jmenuje tamarind indický a hlavně v asijské kuchyni je jako doma. Pokud jste ještě nevyzkoušeli kuřecí nudličky se zelenými fazolkami, také doporučuju.

Tamarindové kuřecí nudličky | Thajská inspirace s africkou duší
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Všimněte si, že v receptu jsou i volitelné pložky. Trochu jsem přihulil česnekové stroužky, protože to zase už v tomto období není taková síla, a přidal chilli, což podtrhlo ještě víc ostrost chuti feferonky. Můžete variovat i se závěrečným krokem – nasekat nať cibulky nebo koriandr. Je to rychle jídlo, jednoduché a moc chutné. Zkuste to.
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Tamarindové kuřecí nudličky | Thajská inspirace s africkou duší
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Všimněte si, že v receptu jsou i volitelné pložky. Trochu jsem přihulil česnekové stroužky, protože to zase už v tomto období není taková síla, a přidal chilli, což podtrhlo ještě víc ostrost chuti feferonky. Můžete variovat i se závěrečným krokem – nasekat nať cibulky nebo koriandr. Je to rychle jídlo, jednoduché a moc chutné. Zkuste to.
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky nebo nugety.
    Nakrájíme kuře
  2. Přidáme rybí omáčku, nadrobno nakrájenou feferonku a nasekaný česnek.
    Přidáme česnek a nakrájenou feferonku
  3. Přidáme ještě citronovou kůru a granulovaný česnek.
    Přidáme sušený česnek
  4. Zakapeme lžící oleje a necháme marinovat 20 minutes.
    Zakapeme olejem
  5. Mezitím rozpustíme tamarindovou pastu v 50 ml horkého vývaru.
    Připravíme tamarindovou zálivku
  6. Marinované kuřecí maso opečeme dozlatova na lžíci rozpáleného oleje ve woku. So 4 until 5 minutes.
    Připravíme tamarindovou zálivku
  7. Přidáme rozmíchanou tamarindovou pastu a kuřecí vývar.
    Zalijme tamatindovou zálivkou s vývarem
  8. Toss, přivedeme k varu.
    Provaříme
  9. Reduce heat, pánev zakryjeme a maso dusíme 15 minutes. Současně uvaříme rýži.
    Zakryjeme a podusíme
  10. Podáváme s rýží, posypané nasekanou natí jarní cibulky (nebo nasekaným koriandrem).
    Podáváme s rýží
Tip:

Tamarindová pasta se dá koupit v Tescu.

Tamarindová pasta
Tamarindová pasta

.