Karbanátky v červené omáčce s cizrnou | Se šťouchanými bramborami

Tak tohle jídlo bude takové trošku jako na hlavu. Ale nekruťte hlavou, try it. Karbanátky s bramborovou kaší, to tak asi bude klasika, dumal jsem už nad bramborami v kastrolu. A také jsem si nebyl moc jistý, zda to k sobě sedne podle představy. Tak jsem si to nakonec rozmyslel už za běhu a místo kaše budou šťouchané brambory. A k tomu mix sekaných rajčat s cizrnou. Oboje mám pořád po ruce, kdyby udeřil nápad nebo byla nutná rychlá improvizace.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Burgers I've prepared several, always with finely chopped onion, This time it is omitted, hlaďoučké need the dough mass. So we join together just minced meat (a mixture of pork and beef), egg, sůl a pepř. Meat work our way wet hands. if you want, you can tease with stirring spoons.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Burgers I've prepared several, always with finely chopped onion, This time it is omitted, hlaďoučké need the dough mass. So we join together just minced meat (a mixture of pork and beef), egg, sůl a pepř. Meat work our way wet hands. if you want, you can tease with stirring spoons.
Karbanátky v červené omáčce s cizrnou | Se šťouchanými bramborami
Need:
meatballs
Sauce
Příloha
Units:
How do you:
  1. Chop the onion and fry in olive oil. add tomatoes, chickpeas and simmer for a while. add the broth. cook and 5 minutes on medium heat. Add a teaspoon basil, zakryjeme a dusíme ještě 5 minutes.
    Připravíme si omáčku
  2. We'll have to cook nadrobnější diced potatoes in salted water.
  3. Meanwhile, mix the minced meat with egg, pepper and salt.
    Připravíme si směs na karbanátky
  4. Create patties using a large spoon, which then shape the still wet hands, which then fry in oil on medium-high flame, tak 4 until 5 minutes each side.
    Pečeme karbanátky
  5. Get rid of the oil in a skillet, rub it lightly necessary kitchen roll. Sprinkle with olive oil, Warm and put burgers back into the pan. For each pancake put a good pinch of grated cheese, Pour each spoonful of sauce and cover with. Leave it to rest 3 minuty, make the cheese melted. Then add the remaining sauce, the meatballs, Cover and slow fire 3 minutes, then heat through.
    Přidáme strouhaný sýr
  6. It is thus time to prepare annexes - mashed potatoes. potatoes, pour off, smash mačkadlem and polokaši, Stir in butter and chopped parsley. Possibly even slightly season with salt.
  7. Serve meatballs with mashed potatoes.
    Podáváme se šťouchanými bramborami

Skotské vejce | Úspěch na druhý pokus

Poprvé jsem zkoušel skotské vejce do receptů Praktické ženy, musím přiznat, že se ale moc nepovedlo. Žloutek správně připraveného vejce má být totiž tekutý. Mírně nebo i dost. To záleží na přípravě a vaření vajíček. Kouzlo jak na to je popsáno níže. Také jsem tehdy měl mix mletého masa. Prostě, když říkám, že se mi to tenkrát nepovedlo, není to tak docela pravda, jen bylo jiné. Tentokrát už jsem chytřejší. The problem sounds: in which the meat mixture Scotch eggs prepared, když místní recepty hovoří o použití syrového párkového masa nebo snídaňové klobásy. Není problém ve Skotsku. Tam ji běžně dostanete, tady musíme pátrat. But where to take? Každý si pomáhá, jak může. Boys in action offering leaner minced pork, Foodie goes straight for it - use English Sausages, but also offers escape to pork. Prima Fresh chosen mix of ground beef and pork, as well as Apetit. Koko says: “If you're from Prague, zajděte pro snídaňovou klobásku buď do Náplavní 5 (in manes) or Petrské 23 (u Florence). one has 100 g, stand around 35 Kč, It is based precisely on the packaging of one egg. It's flavored with salt, pepřem, thyme and sage, plus it has the right consistency, so the meat will no longer have přimlít in blender. Or buy minced (ca. 270 CZK / kg) and seasoned with other ingredients in the schedule and half the amount to blend mazlavější FAS, better stick to the egg.” Šel do carry mass mletého (best flavored semi - “sausage meat” - Maximizing the quality of what we get). I wondered, looking, until I made the final decision - I try to use white sausage. And now it's a problem. Let's Google mainly wine sausage, then a torso information (through pictures), that she, as well as Bavarian sausage with pretzel, with the only gourmet bread redneck. And suddenly kuk, Albert (So not a handful, that made me dizzy in the kitchen underfoot) admits recipe of Bavarian sausages. To už tu českou bílou mám doma, so to appease occurs, I was on the best way to nezkazit.

The yolk should be liquid
Při rozkrojení by měl být žloutek vařeného vajíčka mírně tekutý.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
If someone tells you, the Scotch egg is the egg chopped, Hit him right between the eyes pukavcem. Maybe then admit a certain resemblance, but the fact remains, the eggs in the chopped hard-boiled, while the right to be Scottish fluid! How to achieve? Šoupnete egg spoon into the boiling water and cook so 4, 5 until 6 minutes. The more minutes, the yolk hardens, at 6 minutes, it should be such shaky, at 4 fluid. And then give him a shock icy water. also necessity! And because I've tried roasted breadcrumbs, I go into it again.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
If someone tells you, the Scotch egg is the egg chopped, Hit him right between the eyes pukavcem. Maybe then admit a certain resemblance, but the fact remains, the eggs in the chopped hard-boiled, while the right to be Scottish fluid! How to achieve? Šoupnete egg spoon into the boiling water and cook so 4, 5 until 6 minutes. The more minutes, the yolk hardens, at 6 minutes, it should be such shaky, at 4 fluid. And then give him a shock icy water. also necessity! And because I've tried roasted breadcrumbs, I go into it again.
Skotské vejce | Úspěch na druhý pokus
Need:
Units:
How do you:
Scotch eggs
  1. Připravíme si vše potřebné.
    Připravíme si
  2. Of Squeeze sausage meat mixture, osolíme a opepříme. add mustard, chopped chives, parsley and sage leaves. All work our way into a compact mass.
    Masový obal
  3. Eggs, which will wraps up the meat mixture should have a liquid yolk. Therefore, when cooking we monitor closely! In boiling water Lay an egg with a spoon, Once the water boils again, Let the eggs cook 4 until 5 Remove from just minutes. We pour hot water and hot eggs immediately put into cold water (if you have a handy ice, add it to the water). Let it stand in the icy water of at least 10 minutes.
    Vejce uvaříme
  4. Carefully peel the eggs. Thus, you can prepare eggs and day ahead, just leave it stored in a cool place. If you see 4 egg, see properly. In preparing the recipe I just overdid. So serving for two, just two.
    Velce
  5. Nachystám a flour, 2 vejce rozšleháme. Eggs coat the meat mixture, Non-sticky hands namočenýma, packaging should be compact and adhere to the egg. Gradually the eggs envelops:
    Trojobal
  6. The flour.
    Mouka
  7. In the beaten eggs.
    Vejce
  8. Ve strouhance.
    Strouhanka
  9. In high oil layer, the Heat a, eggs gradually fry for about 6 minutes. Then, transfer to paper towels and gently pat dry.
    Smažíme v oleji
  10. Serve with mashed potatoes and mustard.
    Podáváme s kaší
Mashed potatoes
  1. potatoes cut, Rinse and cook until tender in salted water. Asi 20 minutes.
  2. Potato masher and add to smash them buttermilk. You can only slightly warm (cost is připosrazí), but nevařte. Or cool buttermilk, use straight, eventually reach for milk. In this case, the slurry even put a piece of butter. mix well, podle toho, as we have a smooth porridge.
  3. When administered to mush put another piece of butter.
    Podáváme
Not eggs as eggs
  1. When scotch eggs Cut open, should be liquid egg yolk. The massive package is Scotch eggs, unwrapped the egg to compare, but ultimately it can also serve, just do not tell "Scottish".
    Skotské vejce a vařené
  2. This is simply too handle. Enjoy your meal.
    Pravé vejce
Tip:

If you stopped short term roasted breadcrumbs, is nothing else, than that of toasted bread slightly roast in the oven and then chomp on loose and Blend bread crumbs. It is with that little crcání, But everything has better taste.

Split pea soup with bacon and croutons,sk | Soup, která chutná

Míchávám's diverse cuisine, but this time going into the pea soup of frozen peas. I added to the title adjective “Czech”, because peas, I chose the freezer in the supermarket named Czech peas. Nothing else in it therefore look.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Názory na to, jak se taková polévka vaří, se různí. Dokonce se kvůli tomu dovedou pohádat i soutěžící v Prostřeno. Různí se recepty a ve světě se vaří stejně podobně jako u nás. Jen tu a tam se mění ingredience. perhaps, že v základu je zeleninový vývar, jindy kuřecí, někdo použije pórek, já sáhl po stoku řapíkatého celeru. Při vaření můžete variovat. Přidat zakysanou smetanu nebo sladkou, nebo žádnou. A zdobit krutony, pažitkou nebo nasekanou mátou. Jestli čekáte, že to bude brčálová záležitost, zklamu. Ten český hrášek je totiž žlutozelený, takže podobnou barvu má i polévka.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Názory na to, jak se taková polévka vaří, se různí. Dokonce se kvůli tomu dovedou pohádat i soutěžící v Prostřeno. Různí se recepty a ve světě se vaří stejně podobně jako u nás. Jen tu a tam se mění ingredience. perhaps, že v základu je zeleninový vývar, jindy kuřecí, někdo použije pórek, já sáhl po stoku řapíkatého celeru. Při vaření můžete variovat. Přidat zakysanou smetanu nebo sladkou, nebo žádnou. A zdobit krutony, pažitkou nebo nasekanou mátou. Jestli čekáte, že to bude brčálová záležitost, zklamu. Ten český hrášek je totiž žlutozelený, takže podobnou barvu má i polévka.
Split pea soup with bacon and croutons,sk | Soup, která chutná
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozehřejeme máslo s olivovým olejem a osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a celer. Vaříme tak 6 minutes, aby zelenina dobře změkla.
  2. Přidáme nasekaný česnek a nasekanou petržel, restujeme tak asi 20 vteřin, aby se základ pěkně provoněl.
  3. Přidáme mražený hrášek a vývar. Přivedeme k varu, pak snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme 10 until 15 minutes.
  4. Ponorným mixerem rozšleháme na pyré. Salt and pepper. Jen si dávejte při mixování horké polévky pozor, abyste místo večeře nemuseli vyhledat lékaře. Opaření je snadné a nebývá milé.
  5. Na rozpálené suché pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. just as 3 until 5 minutes. Pak dáme slaninu stranou a na vypečeném tuku opečeme malá kolečka vykrájená z toastového chleba.
  6. Podáváme s opečeným chlebem, posypeme slaninou a dozdobíme nasekanou pažitkou.
    Podáváme s pažitkou

Svižná kuřecí játra s kapary

Měl to být recept na játra na toastu, ale proměníme ho na játra s dušenou rýží. Každý už asi nějak játra připravoval, často jako přírodní, což je označení, které nějak nechápu, ale budiž. Berme to tak, že by tentokrát mohly přírodní složku zastupovat zejména kapary.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
And it should be a quick meal, You do not even need much hurry. So good taste.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
And it should be a quick meal, You do not even need much hurry. So good taste.
Svižná kuřecí játra s kapary
Need:
Units:
How do you:
  1. Liver cleanse the tendons, opereme and dry. Mix a tablespoon of flour with a large pinch of cayenne pepper and liver in this mixture, wrap. Salt and pepper.
    Obalíme jítra
  2. Coarsely chop the parsley, chop the onion and capers drain.
    Připravte si
  3. On the hot oil and fry the liver, asi tak 5 minutes, that the fried. aside the.
    Osmahneme játra
  4. boil (dusit) rýži. In boiling water, add rice ratio 1 part and rice 1 and a half part water and cook 5 minutes, then add salt, add peanut butter, Cover and simmer very low heat, so the rice has absorbed all the water, tak asi 8 until 10 minutes.
  5. Do we put the pan mixture of onions, capers and parsley and sauté. I guess 4 minuty.
    Zelenina v pánvi
  6. Add the broth and when everything comes to a boil, add in 2 tablespoons of water have been mixed cornstarch and sprinkle it with sherry vinegar. All simmer for about 5 minutes. If the sauce is too thick, add a little broth or water, and then while still simmer.
    Vývar
  7. Škrob
  8. Ocet
  9. Return to pan the liver, Cover and heat.
    Vrátíme játra
  10. Podáváme s dušenou rýží.
    Přílohou je rýže