Bean soup with tomatoes,cs | 30 minut stačí

This is fairly quick affair,,cs,Mix in fact only two cans and & nbsp; we do around the small dance other raw materials,,cs,A & nbsp; who does not like tomato,,cs,nor does it,,cs,that is one of & nbsp; the major players are just tomatoes,,cs,This soup I had to do twice,,cs,The first time I got a little swept enough chilli,,cs,so stung like hell,,cs,The latter was already on & nbsp; much less rozchillující,,cs,- I added smoked,,cs,you can give,,cs,- & nbsp; this case cappelletti,,cs,Heat the oil & nbsp; & nbsp and butter, sauté the diced bacon,,cs,fazolová a P1020840,,en, Mix in fact only two cans around and do minor dance other raw materials. And who does not like tomato, ani mu nedojde, one of the main players are just tomatoes.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Tuhle polévku jsem musel dělat dvakrát. Poprvé jsem trochu dost přehnal chilli, takže pálila jako čert. Ta druhá už byla o poznání méně rozchillující.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Tuhle polévku jsem musel dělat dvakrát. Poprvé jsem trochu dost přehnal chilli, takže pálila jako čert. Ta druhá už byla o poznání méně rozchillující.
Bean soup with tomatoes,cs | 30 minut stačí
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozehřejeme olej s máslem a osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu.
    Osmahneme slaninu
  2. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji, to zesklovatěla.
    Osmahneme cibuli
  3. Česnek rozmáčkneme plochou stranou nože a nahrubo nasekáme, pak přidáme k cibuli a česnek krátce osmahneme, jen tak, aby jídlo provoněl a aby nezhořkl.
    Osmahneme cibuli
  4. Přidáme lžičku sušeného oregana.
    Přidáme oregano
  5. Přidáme lžičku (or 2) mleté papriky. Toss.
    Přidáme papriku
  6. Ke směsi přimícháme krájená rajčata i se šťávou.
    Přidáme rajčata
  7. Přidáme propláchnuté fazole. Toss.
    Přidáme fazole
  8. Přilijeme kuřecí vývar a promícháme. Chvíli necháme vařit.
    Přilijeme vývar
  9. Přidáme dva bobkové listy.
    Přidáme bobkové listy
  10. Opepříme, osolíme a přidáme chilli vločky (pozor na množství!). Vaříme 20 minut na středním plameni. Pokud je polévka přílš hustá, můžete přidat trochu horké vody. Vyjmeme bobkové listy.
    Opepříme
  11. add the pasta, promícháme a vaříme 10 minutes.
    Přidáme těstoviny
  12. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.
    Podáváme
Tip:

K receptu patří i video, takže moment strpení.

Mexické kuřecí penne | Trikolora viva

Mexicans and Italians have the same color flag. So one another inspiration in the ring, peppermint and pasta. And enjoy it with gusto. With Mexico and Italy it is purely incidental resemblance. Ale to přece zase tak moc nevadí. Že?

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
    Orestujeme cibuli
  2. Přidáme papriky
  3. Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
    Přidáme maso a papriku
  4. Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, salt. Promícháme a restujeme.
    Přidáme koření
  5. Přidáme 250 ml kuřecího vývaru a 200 g smetany. Simmer.
    Přidáme vývar
  6. Přidáme smetanu
  7. Přidáme penne uvařené al dente.
    Přidáme penne
  8. Posypeme strouhaným čedarem. Toss.
    Přidáme čedar
  9. Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
    Podáváme
Tip:

I k tomuto receptu patří video:

Paprika plněná masem a nivou | Variant not so wild, as it might seem

Stuffed peppers and here we already have because after experimentbarley ataliány as the foundation of the meat mixture, is papričkami jalapeňo, it would like to have some innovation. That's why I shuffled into the meat alluvium. Year, read well, cheese is usually given in the second phase of the baking, But now, with him counting from the start. Do not do it?

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
So here we have another issue called stuffed peppers. So I thought, že by to mohla být jiná varianta než jakou tu máme a jakou nejspíš všichni také známe. We will experiment tonight. So go ahead! Niva deployed since early works great. Enjoy your meal!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
So here we have another issue called stuffed peppers. So I thought, že by to mohla být jiná varianta než jakou tu máme a jakou nejspíš všichni také známe. We will experiment tonight. So go ahead! Niva deployed since early works great. Enjoy your meal!
Paprika plněná masem a nivou | Variant not so wild, as it might seem
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, coarsely chop the garlic.
    Připravíme si
  2. Přidáme k masu cibuli i česnek, rozdrobenou nivu a vejce. Salt and pepper.
    Smícháme maso s cibulí a kořením
  3. Promícháme a vytvoříme kompaktní hmotu.
    Vytvoříme kompaktní hmotu
  4. Paprikám odřízneme vršky a zbavíme je semeníku i membrán. The lower part and slice off, aby papriky mohly stát v pekáčku. sever peppers, if costs without trimming, So be it. Papriky pak vložíme do vařící osolené vody a blanšírujeme asi tak 3 until 4 minuty. Pak vyjmeme a namočíme do studené vody.
    Blanžírujeme papriky
  5. Papriky naplníme masovou směsí, posypeneme chopped parsley. Place in a buttered baking dish.
    Paprikx naplníme směsí
  6. Misku překryjeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 20 minutes.
    Překryjeme alobalem
  7. Pak alobal sejmeme a pečeme ještě 20 minutes.
    Pečeme
  8. served. This time without attachments. If you are missing, můžete si přidat k paprice dušenou rýži.
    Podáváme

Falešná ovarová polévka s kroupami | Try, which came out

So apparently set aside broth, which arises when cooking meat ovarového, would be an unpardonable sin. No, I cooked smoked (the lens) and because it is almost the broth (with carrots, onion and parsley), I was sorry that flavored water. Why not to use it, that?! No, original vegetables've destroyed, so we begin a new story.

Na topreceptech se po přidání tohoto receptu strhla bouře protestů a málem to vypadalo na lynčování. Cože to dělám té prdelačce a černé polévce a tak vůbec, when it's soup of smoked meat and there's not even a little bit of hash and pork blood. Ani to, že jsem recept nazval jako falešnou ovarovou polévku mě neuchránilo od podezření, že jsem se prostě zbláznil. No, Good, až budu porážet prase a vařit všechny ty tradiční zabijačkové laskominy, přijde asi ke slovu i černá polévka a do vývaru, ve kterém ovařím tlačenku, jitrnice, jelita je pak jím ještě umeju nádobí (lavory, trays) the hash and still in the stir of the bloody trip around, So jelítkového hash roast in brutvanu ((brutvan, brutfan, prutvan, brutvaň, brutfaň, brutvuň, brutfuň, brotvan, brtvan, brótfan, protvan, płotvan), Thus a baking pan with a hood-shaped baking pan, pak se nechám roztrhat divokovou zvěří a rozčtvrtit a rozemlít, když ovarovou polévku udělám jinak než má být. Sice tápu, který krajový recept je ten pravý, nejspíš budu losovat. Ale až zase budu vařit uzené maso, protože je pak měkkoučké, a zbyde mi vývar, sáhnu po tomhle receptu na falešnou ovarovou polévku. Ona je totiž dobrá.

We still serving with parsley and toasted baguette rubbed with garlic
We still serving with parsley and toasted baguette rubbed with garlic

Impose

Impose

Impose

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
It really is worth a try, if you cook smoked, always left broth. And that is a good forward. Mix it with vegetable broth and add other interesting ingredients. Just refrain from cooking hail and then it's chop chop.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
It really is worth a try, if you cook smoked, always left broth. And that is a good forward. Mix it with vegetable broth and add other interesting ingredients. Just refrain from cooking hail and then it's chop chop.
Falešná ovarová polévka s kroupami | Try, which came out
Need:
Units:
How do you:
  1. Hail Rinse and let stand, then cook for about 30 minutes, until they are soft. Drain and rinse with cold water.
  2. Carrots and parsley finely chop, as well as cooked smoked pork, celery stalk, cut into wedges fine.
  3. Mix broth and add to the pot of sliced ​​meat and vegetables. Chop the garlic and add to the soup. Opepříme a osolíme.
  4. Add the cooked barley and marjoram. Simmer over medium heat for about 20 minutes.
  5. Slice baguette into slices and fry it in butter.
  6. Polévku podáváme s opečenou bagetou. Decorate with chopped parsley. When toasted baguette still rub garlic, it's delicious.
    Podáváme s bagetkou a zdobené petrželkou
Tip:

When cooking hail mainly depends on their size. If there are very small, You need to cook a few minutes, if larger, They have to boil even an hour. Hail also enters into a cooking, Therefore beware, as in a large saucepan and cook the amount. Indeed, they may take on up to five times the volume!

Pour into a bowl hail, pour lukewarm water, propereme is a drain. We are then put into a pot and add water, which should be about 4-5 times more than hail. Then we let them 30 minutes odstát. Water with salt and then to boil. To, they hail finished, we know so, that they are soft and increased in volume. For cooking, you can also use a different approach, which, although longer, we save energy. Packaged put into water and immediately bring to the boil. Then switch off and let them 30 minutes odstát. This procedure was repeated twice more and hail are finished. When preparing barley soup, always we boil in a separate saucepan and add to the soup after.

Hail Rinse with lukewarm water, fact about five times, then let stand. those 120 g is finally welded to the 400 g and we need 200 g.

Flushed hail put into boiling salted water and cook until tender. Then odcedíme, Rinse with cold water and put in the broth procezeného.