Vepřové stripsy s rýží | Poločína

all,,cs,What has & nbsp; together soy sauce actually says China,,cs,This is a warning to those,,cs,who do not love soy sauce,,cs,I liked it a lot,,cs,Its traces can be found almost everywhere here,,cs,But this meal, I would say China,,cs,so I'm just so naťuknul with & nbsp; poločínou,,cs,It has to do with & nbsp; China's,,cs,the meat browns quickly and & nbsp; mixed vegetables,,cs,You can say stripsům strips or strips,,cs,It's the same thing,,cs,You also need Chinese vegetable mix,,cs,But be careful,,cs,as sliced,,cs,It is not a very finely optimal,,cs,Better are large pieces,,cs, co má v sobě sojovou omáčku se vlastně říká čína, což je jako varování pro ty, kteří sojovou omáčku nemilují. Já jsem si ji dost oblíbil. Její stopy tady najdete skoro všude. Ale tomuto jídlu bych čína neříkal, takže jsem jenom tak naťuknul s poločínou. Má společného s čínou to, že maso se rychle opeče a smíchá se zeleninou. Můžete říkat stripsům nudličky nebo stripsy. Je to totéž.

Vepřové stripsy s rýží | Poločína
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Potřebujete také čínskou zeleninovou směs. Ale dávejte pozor, jak je krájené. Ta na velice drobno není nejoptimálnější, lepší jsou větší kousky. A vývar, tak to je trošku úhybný manévr, protože jsem ve finále rozdrobil kostku houbového vývaru a zalil vodou. Takže soli už je v jídle dost. Něco dodá sojová omáčka, něco vývar. Pokud jste salinisté, přidejte si.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Vepřové stripsy s rýží | Poločína
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Potřebujete také čínskou zeleninovou směs. Ale dávejte pozor, jak je krájené. Ta na velice drobno není nejoptimálnější, lepší jsou větší kousky. A vývar, tak to je trošku úhybný manévr, protože jsem ve finále rozdrobil kostku houbového vývaru a zalil vodou. Takže soli už je v jídle dost. Něco dodá sojová omáčka, něco vývar. Pokud jste salinisté, přidejte si.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Masové nudličky dáme do mikrotenového sáčku, přidáme kukuřičný škrob a dobře protřepeme, aby se škrob dostal na všechny nudličky vlastně rovnoměrně.
    Vepřové nudličky obalíme v sáčku škrobem
  2. Nudličky obalené ve škronu
  3. Rozpálíme olivový olej se sezamovým a opečeme dozlatova nudličky. Like that 5 minutes. aside the.
    Nudličky opečeme
  4. Nakrájíme pórek na kolečka, stejně tak jarní cibulky a nadrobno nakrájíme feferonku. Vše orestujeme ve stejné pánvi.
    Orestujeme zeleninu
  5. Přidáme čínskou zeleninovou směs.
    Přidáme čínskou zeleninovou směs
  6. Vrátíme do pánve vepřové nudličky. Přidáme zázvor a promícháme.
    Přidáme zázvor
  7. Mezitím si smícháme sojovou omáčku s rýžovým octem a hnědým cukrem. Zalijeme omáčkou a promícháme. Pak ještě přidáme vývar. Vše krátce povaříme.
    Zalijeme omáčku do směsi masa
  8. Mezitím uvaříme rýži, this time in the water, add sliced ​​celery,,cs,poločína h P1020919,,en,Serve with noodles & nbsp; Rice,,cs,poločína,,sk,P1020922,,zh-CN.
    Uvaříme rýži
  9. Nudličky podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží

Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci

Here it comes, again. white sausage. It's not her classic wine sausage, but the white sausage. As such, you buy it. Tuhle sekanou jsem vyzkoušel a můžete mi věřit, že je to jiná káva, ale stejně dobrá jako ta, co známe. Nemusíte zapomenout na mleté maso, ale neláká vás vyzkoušet něco nového?

Sekaná z bílé kobásy, střídmé podávání
Sekaná, střídmé podávání s hořčicí

Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Because of doubts, beg your pardon actually looks white sausage and What it is, Here's the proof. Year, not a wine sausage. It is also evident from other photos.
    Toto je bílá klobása
  2. It is a white sausage!
    Bílá klobása
  3. Rid of sausage casings.
    Klobásu zbavíme střívka
  4. Finely chop the onion.
    Klobásu zbavíme střívka
  5. Add the sausages along with egg.
    Přidáme ke klobásám spolu s vejcem.
  6. crush nachos, nejlépe rukama, but you can also put it in a plastic bag and several cross roller.
    Rozdrtíme nachos
  7. Nachos add the sausages.
    Přidáme k masu
  8. add milk.
    Zalijeme mlékem
  9. Toss.
    Promícháme
  10. We do not thicken with breadcrumbs as needed.
    Zahustíme strouhankou
  11. Prepare your hands compact meat mass.
    Vypracujeme
  12. And finally to shape the gnocchi.
    Už se to blíží
  13. Casserole dish erase lard.
    Zapékací misku vymažeme sádlem
  14. Dáme do misky.
    Dáme šišku do zapékací misky
  15. We are preparing a coating of sauce, sugar and mustard.
    Připravíme omáčku
  16. mix well, we need a compact mass.
    Dobře promícháme
  17. Hmohotou mass march cone.
    Potáhneme masovou šišku
  18. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme tak 60 minutes. After baking carve.
  19. Serve with mashed or bread alone, toastem či dalamánkem.
    Podáváme s kaší
  20. Sekaná, střídmé podávání

Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami

Kuře ovoněné česnekem v pikantní omáčce je skvělá rychlá večeře. Něco ve stylu šup sem šup tam. Already, Just kidding, ale tak nějak to je. Než si uvaříte rýži, budete mít skoro hotovo.

Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Nemusíte se bát ostřejšího koření, vše se v omáčce spojí a nic nebude vyčnívat. Klidně přidejte do omáčky o dvě lžíce vína víc, uvidíte, že i tak ve finále omáčku při vaření bude potřeba ještě trochu ředit. Každopádně finálně by omáčka měla být hustá, ale tekutá. A když už tak všechno voní asijsky, připravte si jako přílohu jasmínovou rýži.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Nemusíte se bát ostřejšího koření, vše se v omáčce spojí a nic nebude vyčnívat. Klidně přidejte do omáčky o dvě lžíce vína víc, uvidíte, že i tak ve finále omáčku při vaření bude potřeba ještě trochu ředit. Každopádně finálně by omáčka měla být hustá, ale tekutá. A když už tak všechno voní asijsky, připravte si jako přílohu jasmínovou rýži.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Sauce
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Smícháme všechny ingredience omáčky.
  2. V pánvi wok zahřejeme olej a opečeme kuřecí kousky dorůžova. Opečené kuřecí maso dáme stranou.
    Maso opečeme
  3. Do pánve dáme nakrájené zelené fazolky a za stálého míchání opečeme. So 2 until 3 minuty.
    Orestujeme fazolky
  4. K fazolkám v pánvi přidáme opečené kuřecí maso a zalijeme připravenou omáčkou. Promícháme a na střední teplotě vaříme až omáčka zhoustne. Pokud je až příliš hustá, kvůli škrobu, přilijeme horkou vodu. Teplotu zmírníme a vše necháme provařit.
    Maso přidáme k fazolkám
  5. Vše zalijeme omáčkou
  6. Podáváme s rýží. Vytvoříme na talíři rýžové lůžko a přelijeme je omáčku s masem a fazolkami.
    Servírujeme s rýží

coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole

If you were ever in America, and if you visit a Chinese restaurant, maybe you stumbled on the menu at the General Tso Chicken. But it has several other names, well, I do not know. Recipe putoval the province of Hunan, where nature seems like in the movie Avatar, Also, its creators took the local national parks with protruding rocks, -covered trees and disappearing in the fog, for inspiration. Magic is the birth of food, Chinese general who never ate. Žil totiž v 19. století a jídlo mělo vzniknout až ve 20. století, in the kitchen, Chef Peng, Popular government leaders. And when Mao dopochodoval to Beijing, Peng Chang-Kuei found asylum for himself and his “reaction kitchen” na Tchaiwanu, where he continued his career as official chef until 1973, before he moved to New York City, where he opened a restaurant. Peng your recipe named after a famous native hunanském Tso, which is logical, after all other native was just Mao. US launch recipe apparently was not very famous, Guests seemed too sweet chicken. No, if you've ever eaten American desserts, He would have to climb and sugar from your ears, well, I do not know. But the recipe has undergone several changes, to suit the clientele of restaurants. So Tso began pulling on the famous culinary field, even he has a few names and permutations and variations, US Naval Academy he served under the name Admiral Tso Chicken, even Tso from Central China hardly ever commanded at sea.

No, pojďme se pustit do vaření. Pokud mě chcete kamenovat za svérázné pojmenování, počkejte až ochutnáte.

coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
The basis of the recipe soy sauce, rice wine, rice vinegar, cukr, cornstarch, dried red chili peppers (throughout), garlic. This recipe is slightly simplified variation - and its role here got hoisin sauce, very thick and having a slightly sweet taste.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
The basis of the recipe soy sauce, rice wine, rice vinegar, cukr, cornstarch, dried red chili peppers (throughout), garlic. This recipe is slightly simplified variation - and its role here got hoisin sauce, very thick and having a slightly sweet taste.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Troubu si předehřejeme na 220 °C. Meanwhile, cut chicken fillets into smaller pieces.
  2. Coat the chicken in flour.
    Moukou obalíme
  3. Then coat the pieces in beaten eggs.
    Obalíme ve vejcích
  4. Then wrap the meat still in crushed cornflakes.
    V kukuřičných vločkách obalíme
  5. Meat, coated in breadcrumbs, Lay on the grid, pokapeme oil (or use spray) and bake in middle of oven. Bake 13 until 15 minutes. We'll also cook rice. If you want broccoli as a side dish, You can still wait a while, blanch so 3 minuty (cook in salted water, Then cool down in cold water).
    Poklademe na mřížku
  6. Meanwhile, mix chicken broth, soy sauce, cukr, hoisin omacku, vinegar and cornstarch. Mix well, to sugar and starch dissolved. If you chose the dried chili peppers, it is time to use them in sauces. Povaříme 2 until 3 minuty.
    Omáčku připravíme
  7. Pour sauce and chicken pieces, that is wrapped.
    Obalíme kouskyy v omáčce
  8. Serve on rice spread out on a plate. Chicken still slightly pour sauce, add chili peppers, Sprinkle with sesame seeds and chopped spring onion tops.
    Podáváme s rýží a sezamem

Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace

Chuť i zvědavost mě tentokrát přitáhly až do Koreje. A tak jsem si Koreu pozval do kuchyně. Narazil jsem na síťové povídání jak chutná Korea, no teď už vím, že překvapivě se všudypřítomná rýže jí vždy lžící, hůlky si pak Korejci berou na vše ostatní takže neustále přehmatávají. A také, že je velmi nezdvořilé podávat misku s rýží s vertikálně zabodnutou lžící. Tak jdeme na to! 좋은 식욕! (čti nejspíš jako joh-eun sig-yog!) Enjoy your meal! A pardon, bude to bez hůlek.

Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Rovnýma nohama jsem do toho skočil a pustil se do jednoho z nejvyhlášenějších a nejtradičnějších jídel – dušeného kuřecího masa se zeleninou. Faktem je, že se k tomuto jídlu (asi ke každému) přidává rýže, pěkně v misce, ale když chutnáte dušené maso se zeleninou a nudlemi, přijde vám, že už vlastně rýži netřeba. Ale to už je na vaší volbě.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Rovnýma nohama jsem do toho skočil a pustil se do jednoho z nejvyhlášenějších a nejtradičnějších jídel – dušeného kuřecího masa se zeleninou. Faktem je, že se k tomuto jídlu (asi ke každému) přidává rýže, pěkně v misce, ale když chutnáte dušené maso se zeleninou a nudlemi, přijde vám, že už vlastně rýži netřeba. Ale to už je na vaší volbě.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Sauce
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Nejdřív si připravíme omáčku. Smícháme všechny ingredience v misce. Skleněné nudle namočíme do teplé vody asi na 20 minutes.
  2. Přivedeme k varu 4 šálky vody a dáme do ní na střední kousky nakrájené kuřecí maso. Jakmile se voda opět začne vařit, necháme 2 minuty a pak odstavíme. Vodu slijeme.
  3. Kuřecí maso dáme do čistého kastrolu, zalijeme omáčkou, zakryjeme a na střední teplotě vaříme (dusíme) 10 minutes.
  4. Brambory i cibuli nakrájíme na středně velké kousky, zelenou papriku, zbavenou semínek, nakrájíme napříč na tenká kolečka. Mrkev nakrájíme na menší kousky. Spolu s chilli papričkami vše přidáme ke kuřeti v omáčce. Zakryjeme a vaříme asi 7 minutes, pak jemně promícháme a ještě vaříme zakryté asi 8 minutes.
  5. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, zelenou část jarní cibulky na kousky. Dáme k masu, přidáme skleněné nudle a vaříme na mírném ohni zakryté asi 5 minutes. Dobře lehce promícháme, aby se vše spojilo s omáčkou.
  6. Podáváme s dušenou rýží, můžeme posypat praženým sezamovým semínkem a dozdobit nasekanou zelenou částí jarní cibulky. Rýži ovšem také můžete vynechat...

Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!

dry What!? Vlastně jsem to už provozoval na grilovací pánvi, knowing not, the so called. No jo, sometimes you discover America after years. So we dispense with the obligatory spicy Majda, which usually plays a role in grilling, but without taste this chicken will certainly not. It just takes a bit longer. Because it is slow, chicken, So slowly roasted. For inspiration, I went to Deb Perelman, Freelance writer, fotografkou a blogerkou. Maybe my version recognized, but it certainly would have tasted.

Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Need:
Kuřecí maso
Solanka
Coat of spices
tint
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Prepare ahead brine, solanku. mix water, salt, sugar and vinegar. Pour brine chicken.
    Zalijeme solankou
  2. We put the best into a sealable plastic box and let cool. All it would take about an hour, but feel free to leave work and brine 4-5 hours.
    Naloženo v solance
  3. Prepare the spice mixture to coat. Smícháme všechny ingredience.
    Mix koření
  4. Prepare a square albobalu, large, to meat packaged without problems. Okapi meat, pat dry and sprinkle with seasoning mixture on one side, turn and sprinkle again from the other side.
    Pomocí alobalu
  5. Wrap the meat in aluminum foil. We put on a baking sheet so, to meatier part was underneath, Bake in the oven 1 hour at 160 °C. Packed turn and bake for about 45 minutes. Aluminum foil, then carefully slit, juice, that ditching pour the chicken and put back into the oven already uncovered, to form a crust. Just 10 until 15 minutes. In this phase, the temperature can be increased to 190 °C.
    Balíme do alobalu
  6. Mix juice with honey and vinegar. simmer briefly,, stačí 1 minutes.
  7. Přendáme chicken on a plate and drizzle with honey dressing. Podáváme s bagetou.
    Přílohou může být bageta
Tip:

Poznámka: If you are a little upsets, the recipe is sugar and salt per milliliter, I helped a cup and weight resting time.

Tomatové chutney | Easy and great | Taste chutney, chutney and chutney

On the chutney there again the entire ocean recipes. With little exaggeration, we can say, it is nothing other than a vegetable marmalade. Some recipes are long and frightening complexity. Let's try something simpler and equally good. And you do not immediately go to the nearest anthill (viz Tip), It dispenses with or without plundering and hunting.

Tomatové chutney | Easy and great | Taste chutney, chutney and chutney
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Inspirátorem je kuchařský novátor a televizní hvězda z Anglie Jamie Oliver. Jestliže on říká, že je to "super easy", buďme střízlivější, ale stejně mi potvrdíte, že je to opravdu snadné. Pokud máte víc strávníků, rovnou si ingredience znásobte dvěma.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Tomatové chutney | Easy and great | Taste chutney, chutney and chutney
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Inspirátorem je kuchařský novátor a televizní hvězda z Anglie Jamie Oliver. Jestliže on říká, že je to "super easy", buďme střízlivější, ale stejně mi potvrdíte, že je to opravdu snadné. Pokud máte víc strávníků, rovnou si ingredience znásobte dvěma.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
    Potřeba
  2. Nakrájíme cibuli na čtvrtinu a pak na tenké plátky, rajčátka nakrájíme na osminky a ještě překrájíme, chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme napříč na drobné kousky.
    Nakrájená zelenina
  3. Vše dáme na pánev nebo do kastrolu. Přidáme cukr.
    Cukr
  4. Přidáme ocet.
    Ocet
  5. Dobře všechno promícháme.
    Promícháme
  6. Vaříme na mírném ohni 30 until 40 minut nebo dokud se nevytvoří marmeládová konzistence. Občas promícháme. Pokud chcete hladší hmotu, pomůže tyčový mixer. Tuhle mechanizaci stačí nasadit asi 5 minut před koncem vaření.
    Rozmixujeme
  7. Finished!
    Hotovo
  8. Pak už stačí dát do sklenice a nechat vychladit. Může v ledničce údajně vydržet až čtyři týdny v pohotovosti. Záleží ovšem na množství.
    Dáme chladit ve skle.
  9. Chutney
Tip:

Hodí se k placičkám z kysaného zelí. Ten recept tady nemůže chybět. Zkuste ho.

Výlet do encyklopedie:

Čatní, též čatný, (původně hindsky चटनी, anglicky chutney) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo. Ostré čatní dobře doplňuje fádní pokrm a jasnou barvou zdobí stůl. Čatní je souhrnný název pro mnoho druhů hustých omáček, připravovaných z rozličných surovin jako ovoce, vegetables, rozinky, garlic, cibule, hořčice, ocet a dalšího množství přísad (včetně mravenců nebo larev). Používá se k dochucení jídel z masa i vegetariánských. Má široké spektrum chutí, od ostré, pikantní po lahodnou, více sladkou.

Kuřecí křídla adobo | Marinovaná pečená kuřecí křídla | Verze anghang

Kdepak, nedělám ze sebe světoběžníka, jenom jsem objevil v jednom filipínském kulinářském časopise adobo, tedy něco hodně podobného našemu pojmu marinování. Adobo je slovo Tagalogů, nejpočetnější jazykové skupiny na Filipínách a protože tu léta letoucí měli prsty ve všem Španělé, kteří sem přijeli v časech objevování světa, je to slovo odvozené od španělského adobar, tedy marinování. A slovo anghang lze přeložit ve významu pepřový. Křídla, která si dneska připravíme budou anghang. Pochutnáte si.

Kuřecí křídla adobo | Marinovaná pečená kuřecí křídla | Verze anghang
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Filipínská kuchyně nepatří k těm nejpálivějším v regionu, ale nenechte se mýlit, tato kuřecí křídla jsou dostatečně peprná. A zběsilé odpůrce balsamikového octa mohu tentokrát uklidnit, do jídel adobo patří ocet, ale bílý vinný. Tenhle recept nikde nenajdete, a když, tak určitě jenom podobný, ale tenhle je moje variace na dané téma. Already, marinovat můžete jenom hodinku, nebo přes noc, což je můj případ.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 na marinování
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 na marinování
Kuřecí křídla adobo | Marinovaná pečená kuřecí křídla | Verze anghang
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Filipínská kuchyně nepatří k těm nejpálivějším v regionu, ale nenechte se mýlit, tato kuřecí křídla jsou dostatečně peprná. A zběsilé odpůrce balsamikového octa mohu tentokrát uklidnit, do jídel adobo patří ocet, ale bílý vinný. Tenhle recept nikde nenajdete, a když, tak určitě jenom podobný, ale tenhle je moje variace na dané téma. Already, marinovat můžete jenom hodinku, nebo přes noc, což je můj případ.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 na marinování
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 na marinování
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Prepare the marinade. Smícháme sojovou omáčku, ocet, cukr, celou dávku celého pepře, garlic, nasekané chilli a jalapeňo. Přidáme bobkové listy.
  2. Křídla osolíme a opepříme.
  3. Křídla dáme do mikrotenového sáčku (Attention, ať vám sáček nepropíchnou špičky křídel!), nalijeme na ně marinádu, uzavřeme a protřepeme. Dejte marinádě šanci navštívit všechen povrch křídel. Sáček vložíme do silnějšího a dáme vychladit. Má stačit hodina, ale, jak už jsem říkal, přes noc si chutě s masem víc pohrají.
  4. Troubu si předehřejeme na 180 °C.
  5. Křídla vejmeme z marinády, tu si slejeme do malého kastrůlku, všechny kousky papriček a koření dáme ke křídlům, rozloženým na pečicí papír na plechu. Marinádu přivedeme k varu, přidáme do ní máslo a povaříme, necháme trochu zredukovat.
  6. Křídla dáme do trouby a přepneme na gril. Pozor, křídla by měla být spíše v dolní polovině trouby. Necháme 8 until 10 minut grilovat, pak přepneme na troubu a teplotu 200 °C. Křídla otočíme a pokapeme svařenou marinádou. Po 10 minutách opět otočíme a znovu pokapeme marinádou. Troubu vypneme a necháme křídla dojít.
  7. Podáváme s chlebem nebo bagetou. Můžete dozdobit nasekanou zelenou jarní cibulkou.
    Příloha je cibulka a bagetka

Nashvillská kuřecí křídla v pražské verzi, pikantní záležitost | Inprovizace s inspirací

Nashville is not only a Mecca of musicians. From there a recipe, who, how else, I slightly modified under Title, options and all that. In Nashville there is improvisation, and in my kitchen, too. The original recipe is just an inspiration.

Nashvillská kuřecí křídla v pražské verzi, pikantní záležitost | Inprovizace s inspirací
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
So go ahead, I feel like the biker riding in a circus ball. When a bad choice, and natluču, I can do so and gas, it can be a great breathtaking performances. So, I wanted to gasp, Not exactly, but relish, is another.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
Nashvillská kuřecí křídla v pražské verzi, pikantní záležitost | Inprovizace s inspirací
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
So go ahead, I feel like the biker riding in a circus ball. When a bad choice, and natluču, I can do so and gas, it can be a great breathtaking performances. So, I wanted to gasp, Not exactly, but relish, is another.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Wash with wings popsypeme pepper and salt and set aside 3 chill hours. Když necháte přes noc, too well.
  2. whisk the egg, buttermilk (milk) to tabasco. In another bowl, mix flour, and so 4 teaspoon salt.
    Podmáslí, mouka a sůl
  3. V další míse rozmícháme kajenský pepř, brown sugar, granulated garlic, peppers.
    Smícháme koření s olejem
  4. Ještě do směsi koření přidáme asi šálek oleje.
    Smícháme koření s olejem
  5. Wings put into the baking dish, pour oil and cover (lid or aluminum foil). Place in a preheated oven at 180 ° C and bake 30 minutes.
    Křídla připravíme do trouby
  6. Křídla pak vyndáme z trouby.
    Upečeno
  7. Křídla vyjmeme z misky, necháme okapat a obalíme je v mouce a pak ponoříme do vaječné směsi a potom ještě jednou vykoupeme v mouce. The wings are in a layer of batter, so be aware of the crust after frying. Oil from the baking dish pour into the pan, possibly even add a little oil and heat to a higher temperature, Fry wings from all sides.
    Obalíme
  8. Ve finále ve směsi koření s olejem obalíme osmažená, still hot wings. If you already in the handling wings a little cool, šoupněte is briefly in a hot oven, olej povolí a cukr trochu zkaramelizuje. Serve with slices of bread and pickles.
    Hotovo
Tip:

Because the batter is quite dense, They will give you better wrap chicken drumsticks.