coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole

If you were ever in America, and if you visit a Chinese restaurant, maybe you stumbled on the menu at the General Tso Chicken. But it has several other names, well, I do not know. Recipe putoval the province of Hunan, where nature seems like in the movie Avatar, Also, its creators took the local national parks with protruding rocks, -covered trees and disappearing in the fog, for inspiration. Magic is the birth of food, Chinese general who never ate. Žil totiž v 19. století a jídlo mělo vzniknout až ve 20. století, in the kitchen, Chef Peng, Popular government leaders. And when Mao dopochodoval to Beijing, Peng Chang-Kuei found asylum for himself and his “reaction kitchen” na Tchaiwanu, where he continued his career as official chef until 1973, before he moved to New York City, where he opened a restaurant. Peng your recipe named after a famous native hunanském Tso, which is logical, after all other native was just Mao. US launch recipe apparently was not very famous, Guests seemed too sweet chicken. No, if you've ever eaten American desserts, He would have to climb and sugar from your ears, well, I do not know. But the recipe has undergone several changes, to suit the clientele of restaurants. So Tso began pulling on the famous culinary field, even he has a few names and permutations and variations, US Naval Academy he served under the name Admiral Tso Chicken, even Tso from Central China hardly ever commanded at sea.

No, pojďme se pustit do vaření. Pokud mě chcete kamenovat za svérázné pojmenování, počkejte až ochutnáte.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
The basis of the recipe soy sauce, rice wine, rice vinegar, cukr, cornstarch, dried red chili peppers (throughout), garlic. This recipe is slightly simplified variation - and its role here got hoisin sauce, very thick and having a slightly sweet taste.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
The basis of the recipe soy sauce, rice wine, rice vinegar, cukr, cornstarch, dried red chili peppers (throughout), garlic. This recipe is slightly simplified variation - and its role here got hoisin sauce, very thick and having a slightly sweet taste.
coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole
Need:
Units:
How do you:
  1. Troubu si předehřejeme na 220 °C. Meanwhile, cut chicken fillets into smaller pieces.
  2. Coat the chicken in flour.
    Moukou obalíme
  3. Then coat the pieces in beaten eggs.
    Obalíme ve vejcích
  4. Then wrap the meat still in crushed cornflakes.
    V kukuřičných vločkách obalíme
  5. Meat, coated in breadcrumbs, Lay on the grid, pokapeme oil (or use spray) and bake in middle of oven. Bake 13 until 15 minutes. We'll also cook rice. If you want broccoli as a side dish, You can still wait a while, blanch so 3 minuty (cook in salted water, Then cool down in cold water).
    Poklademe na mřížku
  6. Meanwhile, mix chicken broth, soy sauce, cukr, hoisin omacku, vinegar and cornstarch. Mix well, to sugar and starch dissolved. If you chose the dried chili peppers, it is time to use them in sauces. Povaříme 2 until 3 minuty.
    Omáčku připravíme
  7. Pour sauce and chicken pieces, that is wrapped.
    Obalíme kouskyy v omáčce
  8. Serve on rice spread out on a plate. Chicken still slightly pour sauce, add chili peppers, Sprinkle with sesame seeds and chopped spring onion tops.
    Podáváme s rýží a sezamem

Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace

Chuť i zvědavost mě tentokrát přitáhly až do Koreje. A tak jsem si Koreu pozval do kuchyně. Narazil jsem na síťové povídání jak chutná Korea, no teď už vím, že překvapivě se všudypřítomná rýže jí vždy lžící, hůlky si pak Korejci berou na vše ostatní takže neustále přehmatávají. A také, že je velmi nezdvořilé podávat misku s rýží s vertikálně zabodnutou lžící. Tak jdeme na to! 좋은 식욕! (čti nejspíš jako joh-eun sig-yog!) Enjoy your meal! A pardon, bude to bez hůlek.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Rovnýma nohama jsem do toho skočil a pustil se do jednoho z nejvyhlášenějších a nejtradičnějších jídel – dušeného kuřecího masa se zeleninou. Faktem je, že se k tomuto jídlu (asi ke každému) přidává rýže, pěkně v misce, ale když chutnáte dušené maso se zeleninou a nudlemi, přijde vám, že už vlastně rýži netřeba. Ale to už je na vaší volbě.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Rovnýma nohama jsem do toho skočil a pustil se do jednoho z nejvyhlášenějších a nejtradičnějších jídel – dušeného kuřecího masa se zeleninou. Faktem je, že se k tomuto jídlu (asi ke každému) přidává rýže, pěkně v misce, ale když chutnáte dušené maso se zeleninou a nudlemi, přijde vám, že už vlastně rýži netřeba. Ale to už je na vaší volbě.
Dušené kuře se zeleninou | Korejská inspirace
Need:
Sauce
Units:
How do you:
  1. Nejdřív si připravíme omáčku. Smícháme všechny ingredience v misce. Skleněné nudle namočíme do teplé vody asi na 20 minutes.
  2. Přivedeme k varu 4 šálky vody a dáme do ní na střední kousky nakrájené kuřecí maso. Jakmile se voda opět začne vařit, necháme 2 minuty a pak odstavíme. Vodu slijeme.
  3. Kuřecí maso dáme do čistého kastrolu, zalijeme omáčkou, zakryjeme a na střední teplotě vaříme (dusíme) 10 minutes.
  4. Brambory i cibuli nakrájíme na středně velké kousky, zelenou papriku, zbavenou semínek, nakrájíme napříč na tenká kolečka. Mrkev nakrájíme na menší kousky. Spolu s chilli papričkami vše přidáme ke kuřeti v omáčce. Zakryjeme a vaříme asi 7 minutes, pak jemně promícháme a ještě vaříme zakryté asi 8 minutes.
  5. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, zelenou část jarní cibulky na kousky. Dáme k masu, přidáme skleněné nudle a vaříme na mírném ohni zakryté asi 5 minutes. Dobře lehce promícháme, aby se vše spojilo s omáčkou.
  6. Podáváme s dušenou rýží, můžeme posypat praženým sezamovým semínkem a dozdobit nasekanou zelenou částí jarní cibulky. Rýži ovšem také můžete vynechat...

Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!

dry What!? Vlastně jsem to už provozoval na grilovací pánvi, knowing not, the so called. No jo, sometimes you discover America after years. So we dispense with the obligatory spicy Majda, which usually plays a role in grilling, but without taste this chicken will certainly not. It just takes a bit longer. Because it is slow, chicken, So slowly roasted. For inspiration, I went to Deb Perelman, Freelance writer, fotografkou a blogerkou. Maybe my version recognized, but it certainly would have tasted.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
Need:
Kuřecí maso
Solanka
Coat of spices
tint
Units:
How do you:
  1. Prepare ahead brine, solanku. mix water, salt, sugar and vinegar. Pour brine chicken.
    Zalijeme solankou
  2. We put the best into a sealable plastic box and let cool. All it would take about an hour, but feel free to leave work and brine 4-5 hours.
    Naloženo v solance
  3. Prepare the spice mixture to coat. Smícháme všechny ingredience.
    Mix koření
  4. Prepare a square albobalu, large, to meat packaged without problems. Okapi meat, pat dry and sprinkle with seasoning mixture on one side, turn and sprinkle again from the other side.
    Pomocí alobalu
  5. Wrap the meat in aluminum foil. We put on a baking sheet so, to meatier part was underneath, Bake in the oven 1 hour at 160 °C. Packed turn and bake for about 45 minutes. Aluminum foil, then carefully slit, juice, that ditching pour the chicken and put back into the oven already uncovered, to form a crust. Just 10 until 15 minutes. In this phase, the temperature can be increased to 190 °C.
    Balíme do alobalu
  6. Mix juice with honey and vinegar. simmer briefly,, stačí 1 minutes.
  7. Přendáme chicken on a plate and drizzle with honey dressing. Podáváme s bagetou.
    Přílohou může být bageta
Tip:

Poznámka: If you are a little upsets, the recipe is sugar and salt per milliliter, I helped a cup and weight resting time.

Tomatové chutney | Easy and great | Taste chutney, chutney and chutney

On the chutney there again the entire ocean recipes. With little exaggeration, we can say, it is nothing other than a vegetable marmalade. Some recipes are long and frightening complexity. Let's try something simpler and equally good. And you do not immediately go to the nearest anthill (viz Tip), It dispenses with or without plundering and hunting.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Inspirátorem je kuchařský novátor a televizní hvězda z Anglie Jamie Oliver. Jestliže on říká, že je to "super easy", buďme střízlivější, ale stejně mi potvrdíte, že je to opravdu snadné. Pokud máte víc strávníků, rovnou si ingredience znásobte dvěma.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Inspirátorem je kuchařský novátor a televizní hvězda z Anglie Jamie Oliver. Jestliže on říká, že je to "super easy", buďme střízlivější, ale stejně mi potvrdíte, že je to opravdu snadné. Pokud máte víc strávníků, rovnou si ingredience znásobte dvěma.
Tomatové chutney | Easy and great | Taste chutney, chutney and chutney
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
    Potřeba
  2. Nakrájíme cibuli na čtvrtinu a pak na tenké plátky, rajčátka nakrájíme na osminky a ještě překrájíme, chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme napříč na drobné kousky.
    Nakrájená zelenina
  3. Vše dáme na pánev nebo do kastrolu. Přidáme cukr.
    Cukr
  4. Přidáme ocet.
    Ocet
  5. Dobře všechno promícháme.
    Promícháme
  6. Vaříme na mírném ohni 30 until 40 minut nebo dokud se nevytvoří marmeládová konzistence. Občas promícháme. Pokud chcete hladší hmotu, pomůže tyčový mixer. Tuhle mechanizaci stačí nasadit asi 5 minut před koncem vaření.
    Rozmixujeme
  7. Finished!
    Hotovo
  8. Pak už stačí dát do sklenice a nechat vychladit. Může v ledničce údajně vydržet až čtyři týdny v pohotovosti. Záleží ovšem na množství.
    Dáme chladit ve skle.
  9. Chutney
Tip:

Hodí se k placičkám z kysaného zelí. Ten recept tady nemůže chybět. Zkuste ho.

Výlet do encyklopedie:

Čatní, též čatný, (původně hindsky चटनी, anglicky chutney) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo. Ostré čatní dobře doplňuje fádní pokrm a jasnou barvou zdobí stůl. Čatní je souhrnný název pro mnoho druhů hustých omáček, připravovaných z rozličných surovin jako ovoce, vegetables, rozinky, garlic, cibule, hořčice, ocet a dalšího množství přísad (včetně mravenců nebo larev). Používá se k dochucení jídel z masa i vegetariánských. Má široké spektrum chutí, od ostré, pikantní po lahodnou, více sladkou.