Kuřecí řízek s tajemstvím | Dvakrát do stejné řeky

Konec korunuje dílo. Tak tuhle pravdu jsem si právě ověřil. Jen tak jsem si v kuchyni hrál. Zkuste to také někdy, je to napínavé a zábavné.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Řízek s tajemstvím je variantou, kterou jsme si už vyzkoušeli. Year, tou je rychlý kuřecí řízek. Tentokrát ovšem zahraje svoji roli anglická slanina a pálivá paprika. Může se zdát, že je to dost složité, ale nebojte, opak je pravdou. Dal by se připravit jistě i jako závitek, ale proč nezkusit jiné verze. A obejdeme se i bez nitě nebo párátka.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Řízek s tajemstvím je variantou, kterou jsme si už vyzkoušeli. Year, tou je rychlý kuřecí řízek. Tentokrát ovšem zahraje svoji roli anglická slanina a pálivá paprika. Může se zdát, že je to dost složité, ale nebojte, opak je pravdou. Dal by se připravit jistě i jako závitek, ale proč nezkusit jiné verze. A obejdeme se i bez nitě nebo párátka.
Kuřecí řízek s tajemstvím | Dvakrát do stejné řeky
Need:
Units:
How do you:
  1. Nejdříve si dáme vařit brambory v mírně osolené vodě. Pokud máte ty nové, mohou zůstat ve slupce a nebudeme je ani pak loupat. Než se brambory uvaří, stihneme ostatní přípravu.
  2. Kuřecí řízky osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a posypeme na kolečka nakrájenou paprikou. Okořeníme špetkou oregana.
    Na řízek dáme hořčici a papriku
  3. Řízky zabalíme do plátků anglické slaniny. Řízek položíme na tři plátky, čtvrtý položíme kolmo přes řízek a plátky ohneme.
    Balíme do slaniny
  4. Rozehřejeme lžíci oleje a řízky opečeme na střední teplotě z obou stran. Just 3 minuty z každé strany. Pak je namočíme do těstíčka z rozšlehaných vajec, které jsme osolili, přidali tymián a mouku. Pak opět opečeme a znova (year, to je dvakrát do stejné řeky) ještě namočíme do těstíčka a opečeme. Pokaždé stačí 2 minuty z každé strany. Řízky uchováme v teple.
    Řízky opečeme
  5. Ve stejné pánvi rozehřejeme lžíci oleje s kouskem másla a opečeme na osminy nakrájené vařené brambory. Just 5 minutes.
  6. Podáváme s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a s ředkvičkovým dipem. Pro ozdobu i další chuť můžete přidat nakrájené rajče. Brambory a rajče jemně osolíme.
    Podáváme s bramborami
Tip:

Pokud chcete zvolit jednodušší variantu, ochutnejte rychlé kuřecí řízky.

Ředkvičkový dip připravíte rychle: Finely chop radishes, add sour cream, teaspoon white wine vinegar, salt, pepper and add the chopped parsley. mix well.

Shaggy Bucková roll | When fingers do not listen, do not panic

It's actually worked out so. So střepatost is unexpected, But eventually I take it as a priority. Just out of it somehow must vylhat, if the result is somewhat different from the ideas and even new ground. When packing rolls is good to watch, to more tightly rolled and tied. Then you will maintain and normal appearance. If this does not, budet have shaggy roulade.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
120 minutes
Why belly stone? It sliced, so that the ready to use.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
120 minutes
Why belly stone? It sliced, so that the ready to use.
Shaggy Bucková roll
Need:
Units:
How do you:
  1. Prepare the filling. Bacon into small cubes, škvaříme on a hot pan, then add the sliced ​​mushrooms. Osolíme.
    Náplň.
  2. Add the eggs to the mixture and mix.
    Vejce.
  3. The mixture will be created to perform roulade.
    Směsí budeme plnit roládu.
  4. Lay slices of pork beside him on the mat, foil or aluminum foil.
    Skládáme.
  5. Bůček anoint mustard.
    Hořčice.
  6. Despite strips of pork lay the slices of bacon slices across the belly and even put another layer, cross again.
    Poklademe slaninou.
  7. Bacon and egg filling roprostřeme. Salt and pepper. TREASURES diced peppers.
    Paprika.
  8. using aluminum foil (or foil) turn back roulade.
    Roláda.
  9. With twine for food. If you do not hand Volšovy, We will make a neat package. When fingers somehow disobey, You're poised to shaggy roulade.
    Provázek.
  10. Rolls pour a little water and sprinkle with seasoning for chicken 7 herbs. Cover with lid or aluminum foil and place in oven set at předeřáté 200 °C. Bake 90 minutes.
    Okořeníme.
  11. Then remove the lid or aluminum foil, season with seasoning mixture on the pork roast, We still bruised a little water and put back in the oven set at 190 °C. Bake yet 30 minutes, already uncovered.
    Pečená roláda.
  12. We get rid of the string, Slice and serve with boiled potatoes.
    Roláda a brambory
  13. The roll can also prepare mashed potatoes with bacon and spring onions.
    Šťouchané brambory.

Amenity stew with chorizo, cucumber and potato

I gave in and made a stew park. Only, that's not so boring, I sort zaexperimentoval. We will not say it but because of Znojmo goulash cucumber.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Such classic tábornická, řeknete si. But sometimes change is needed in the diet. An interesting dish is a potato pancake, You can do it easily, but I must admit, that I bought this - the butcher shop.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Such classic tábornická, řeknete si. But sometimes change is needed in the diet. An interesting dish is a potato pancake, You can do it easily, but I must admit, that I bought this - the butcher shop.
Amenity stew with chorizo, cucumber and potato
Need:
Units:
How do you:
  1. Sausage cut into slices, chorizo ​​on wheels or larger slice sliced ​​into strips and fry everything in lard. Add finely chopped onion and fry, to onions vitrified.
  2. Add the diced cucumber strips, mustard and pepper.
  3. Pour some hot water, and after a while we let boil stew, about 10 minutes.
  4. Potatoes cut into small cubes and add to the stew. Add the water and cook for a minute again, then pull the temperature, zakryjeme a necháme podusit, so that the potatoes were soft.
  5. Mix the flour with water and pour into stew. Můžeme osolit, But first taste.
  6. In conclusion, even marjoram.
  7. Serve with bread or potato pancake.