Schnitzel | just classic

her, These are things I, Už tady máme přírodní vepřový řízek, Now I start to thin ice. Because anyone can do steak, It stands to reason. O tom zmletého masa Perhaps in this case, not to mention. Chef Zdenek Marcin of the Prague Culinary Institute prepares steak from neck. I have a classic thigh. And watched the, I looked, Zdenek says: "You can do it, of what you want. "So yeah! And as a supplement will be another classic - potato salad.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Řízky a bramborový salát, to prostě nějak patří k sobě. Nebraňme jim. A pochutnejme si na obojím.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Řízky a bramborový salát, to prostě nějak patří k sobě. Nebraňme jim. A pochutnejme si na obojím.
Schnitzel | just classic
Need:
Units:
How do you:
  1. Řízky jemně naklepeme.
    Naklepeme
  2. Naklepeme je na obou stranách. Nemlátíme do masa. Pokud nemáte kontrolu nad svým máchnutím, použitjte raději folii nebo mikroten, abyste maso místo narušení nezrušili.
    Klepeme
  3. Osolíme z obou stran.
    Osolíme
  4. Připravíme si suroviny na trojobal.
    Trojobal
  5. Postupně balíme v trojobalu – mouce, rozmíchaných vejcích a strouhance. Je dobré použít pinzetu, mouka se vám nenabalí na prsty.
    Obalíme v mouce
  6. Pořád má pinzeta práci.
    Obalíme ve vejcích
  7. Teď už přijdou na řadu ruce. Obalíme řízek ve strouhance a tu k masu rukou přitiskneme.
  8. Dáme do rozpáleného sádla.
    Dáme do rozpáleného sádla
  9. Opékáme na vyšší teplotě.
    Opékáme
  10. Osmažený řízek dáváme stranou na papírovou utěrku.
    Hotový
  11. ˇ5ízky na papírové utěrce se zbaví přebytečného tuku.
    Utěrka
  12. Řízek podáváme s bramborovým salátem.
    Podáváme