Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace

The hail of Italy,,cs,Tuscany is tempting me,,cs,with i & nbsp; people country,,cs,I have now exchanged it for Corfu,,cs,but who knows,,cs,So I draw him to the kitchen,,cs,tuscany,,sk,Trolley again,,sk,Italians have a clue,,cs,that they can make food in state colors,,cs,We can just help somewhere with a smoky ice cream,,cs,no glory,,cs,But let us not,,cs,We have two beans,,cs,let them be joyful,,cs,Red and & nbsp; white,,cs,then add reddish tomatoes and green pepper,,cs,Cut the sausages before the toast with several cross cuts,,cs,the red one again,,cs,in & nbsp; Tesco they call them,,cs,Cooking sausages,,cs,the one on the slices,,cs? Možná, Toskánsko mě láká, landscape and people, zatím jsem ho vyměnil za Corfu, ale kdo ví? Tak si ho přitáhnu do kuchyně. Toskánsko, tedy. Zase bude trokolora. Italové mají kliku, že si mohou dělat jídlo ve státních barvách. My si tak akorát můžeme někde vypomoci šmoulí zmrzlinou, žádná sláva. Ale nezáviďme.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme rajčata, papriky i česnek, ten na plátky.
    Nakrájíme
  2. Na oleji opečeme klobásy. Pár šikmých zářezů v klobáse není na škodu. Pečeme tak asi 6 until 8 minutes. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
    Opečeme
  3. Osmahneme rychle na plátky nakrájený česnek.
    Osmahneme
  4. Přidáme nakrájená rajčata...
    Přidáme rajčata
  5. ... a papriky.
    Přidáme papriky
  6. Osolíme, pepper and toss.
    Osolíme
  7. Toss.
    Vaříme
  8. Snížíme teplotu a zakryjeme. Dusíme asi 10 minutes, dokud se rajčata nerozpadnou.
    Dusíme
  9. Vrátíme do pánve klobásy.
    Vrátíme klobásy
  10. Přidáme fazole, které jsme dobře propláchli.
    Přidáme fazole
  11. Přidáme bobkové listy. Můžete přidat opravdu jen trochu vody.
    Přidáme bobkové listy
  12. Dobře promícháme a dusíme ještě 10 minutes.
    Dusíme
  13. Finished.
    Hotovo
  14. served. You can still decorate chopped parsley,,cs,fazole r P1060518,,en.
    Podáváme

Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget

I came across an interesting pasta,,cs,They are bugatini,,cs,Just like macaroni,,cs,But it's not macaroni,,cs,They are hollow spaghetti,,cs,But it's not spaghetti,,cs,It is worth trying,,cs,one wisdom,,cs,through the hole in the middle bucatini you expect exceptional taste treat,,cs,The sauce gets into cavities bucatini namely during the preparation,,cs,They are so excellent in & nbsp; lightweight combination with & nbsp; any sauce,,cs,pasta bugatini,,cs,sausages,,cs,rather softer,,cs,bucatini c P1050211,,en,Cook pasta & nbsp; salted water according to directions,,cs,Does it have to be so,,cs,minut al dente,,it,bucatini a P1050206,,en,cut sausage,,sk,peppers and & nbsp; garlic,,cs,bucatini d P1050213,,en,On the oil pan give,,cs. Jsou to bugatini. Prostě něco jako makarony, ale nejsou to makarony. Jsou to duté špagety, ale nejsou to špagety. Tohle stojí za vyzkoušení, how else?!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin bugatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin bugatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
    Potřebujeme
  2. Těstoviny vaříme v osolené vodě podle návodu. Má to být tak 8 minut al dente.
    Vaříme těstoviny
  3. Nakrájíme klobásu, papriky i česnek.
    Nakrájíme
  4. Na pánev dáme olej.
    Olej
  5. Opečeme klobásu, při restování mírně měchačkou klobásu rozbijeme.
    Opečeme klobásu
  6. Přidáme nakrájené cibule. Restujeme tak 4 until 5 minutes.
    Přidáme cibuli
  7. Pak přidáme nakrájené papriky.
    Přidáme papriku
  8. Přilijeme trochu vody z těstovin. Chvilku povaříme.
    Zalijeme vodou z těstovin
  9. Přidáme nakrájený česnek.
    Přidáme česnek
  10. Přilijeme víno a provaříme. Toss.
    Přilijeme víno
  11. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
    Přidáme rajčata
  12. Opět přilijeme trochu vody z těstovin. simmer for a while.
    Opět přidáme vodu z těstovin
  13. Přidáme oregano.
    Přidáme oregano
  14. Přidáme nasekanou petrželku. Vše jemně promícháme a vmícháme bugatini.
    Přidáme petrželku
  15. Podáváme posypané parmazánem a sekanou petrželkou.
    Podáváme posypené sýrem