No, možná to není Itálie, ale tohle jídlo se tomu jistě blíží. Červená, bílá, zelená. To je Itálie. Asi děláte něco podobného, ale každý si připravujeme jídla podle své chuti, that?!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Fast, brisk, delicious. What to say more. This food will fully satisfy two people.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Fast, brisk, delicious. What to say more. This food will fully satisfy two people.
Chicken is evergreen, at least in my small kitchen. So we have another piece. Pieces also plays in the recipe chicken thigh fillet. And it's a meal for two, you need not discourage. You can handle easily and with portions of four.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Lonely thigh fillet? But for two people will really do the trick.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Lonely thigh fillet? But for two people will really do the trick.
In a small and even smaller kitchen, almost under field conditions, You can also conjure up a good lunch (or if you want dinner), All in Sleep until minimalist equipment. You know it, if you were on vacation, where you rely on yourself, Local taverns and a little on the small kitchen with cooker. Instead of classical Greek sausages can deploy another, Also, you enjoy.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
In a small and even smaller kitchen, almost under field conditions, You can also conjure up a good lunch (or if you want dinner), All in Sleep until minimalist equipment. You know it, if you were on vacation, where you rely on yourself, Local taverns and a little on the small kitchen with cooker. Instead of classical Greek sausages can deploy another, Also, you enjoy.
Greek sausage with red beans | Lunch almost on the beach,cs
In Montreal newspaper The Gazette recipe appeared two enthusiastic cooks Julie Van Rosendaal, Calgary journalist who writes about food, a Sue Duncan, enthusiastic cooks of the Okanagan Valley. I've read, evaluate options and ventured into cooking. Chickpea soup have been here, but this is a somewhat different matter.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
12minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
4osoby
12minutes
Cook Time
40minutes
Máme na výběr. V receptu je několik ingrediencí, které můžeme vynechat a přece se neochudíme o dobrou chuť. Pravda, avokádo někdo v polévce zrovna nemusí, tak proč se trápit. Zakysaná smetana, to už je jiná. Ostatně ke slovu přichází jako třešínka na dortu, takže kopeček na talíři při servírování oživí vzhled (a zjemní chuť). A když už chcete zdobit, přihoďte listovou petržel. Jen tak pro oko, třeba.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
12minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
4osoby
12minutes
Cook Time
40minutes
Máme na výběr. V receptu je několik ingrediencí, které můžeme vynechat a přece se neochudíme o dobrou chuť. Pravda, avokádo někdo v polévce zrovna nemusí, tak proč se trápit. Zakysaná smetana, to už je jiná. Ostatně ke slovu přichází jako třešínka na dortu, takže kopeček na talíři při servírování oživí vzhled (a zjemní chuť). A když už chcete zdobit, přihoďte listovou petržel. Jen tak pro oko, třeba.
Chickpea soup with tomatoes and sausage, tedy spíše párkem | Chuťový pozdrav z Montrealu
Na oleji rozpáleném na střední teplotě opečeme na kolečka nakrájené párky. Jakmile začnou chytat barvu, přidáme nadrobno nasekaný česnek, promícháme a minutu opékáme dál.
Přidáme nakrájenou papriku a chilli papričku a kmín. Promícháme a restujeme asi 2 minuty. Pamatujte na ten česnek, nesmí se spálit, jinak zhořkne.
Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
Přidáme scezenou cizrnu.
Přilijeme vývar.
Promícháme a přivedeme k varu. Jakmile se polévka vaří, snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme 30 minutes.
Podáváme se zakysanou smetanou a na kostičky nakrájeným avokádem.