Červené zelí dušené | Ke svatomartinské huse jako dělané

Už tu máme zelí s medem, or s přidanou bramborou. Teď ještě ke druhému přilijeme červené víno.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
35 minutes
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké. A tady máme další z možností přípravy. Červené víno dá zelí úžasnou chuť. Tak není co řešit.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
35 minutes
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké. A tady máme další z možností přípravy. Červené víno dá zelí úžasnou chuť. Tak není co řešit.
Červené zelí dušené | Ke svatomartinské huse
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozpálíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme zelí.
  3. caraway seeds.
  4. Osolíme.
  5. Toss. Přilijeme červené víno. So 100 ml.
  6. Zakryjeme a dusíme asi 25 minutes.
  7. Přidáme cukr.
  8. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí zahustí. mix well.
  9. Přidáme trochu kvasného octa...
  10. ...a ještě trochu jablečného octa.
  11. Přidáme ještě červené víno. So 50 ml.
  12. Zakryjeme a ještě chvíli podusíme. Konzistenci můžeme případně doladit přidáním trochy vody a dodusíme.
  13. served.

Červená kyselá polévka | Trochu jiná, how else

You can call or otherwise kyselica, This recipe is inspired by similar soups, but it is different. Kyselica is bright, because it is made of green cabbage, but also for us to appear red, which is logically prepared from red cabbage. They tend to be in the mushrooms and potatoes, Do not expect anything like that this time.





Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes

Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes

It's quite a sharper affair, It makes chili. You can skip it, ale připravíte se o chuťový zážitek. A připravte se na to, že zelí obarví i klobásu. If you have the soup the other day, It will be confirmed.


Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes

Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes

It's quite a sharper affair, It makes chili. You can skip it, ale připravíte se o chuťový zážitek. A připravte se na to, že zelí obarví i klobásu. If you have the soup the other day, It will be confirmed.

Červená kyselá polévka | Trochu jiná, how else

Need:



Units:

How do you:
  1. Sauté onion in oil, finely chopped. So 3 minuty, Onions should zesklovatět.
    Osmahneme cibuli na oleji

  2. Add chopped sausage. fry about 3 minuty.
    Osmahneme nakrájenou klobásu

  3. Přidáme zelí.
    Přidáme zelí

  4. Přidáme nové koření a bobkové listy. Salt and pepper. Promícháme a povaříme. Just 10 minutes.
    Přidáme koření

  5. The cabbage pour warm broth.
    Přilijeme vývar

  6. Add the chilli flakes. All boil and about 20 minutes. V případě potřeby přidáme trochu vody.
    Přidáme chilli vločky

  7. Stir in sour cream.
    Přidáme zakysanou smetanu

  8. Mouku rozmícháme ve vodě a pak vmícháme do polévky.
    Přidáme mouku rozmíchanou ve vodě

  9. Promícháme a necháme vařit nezakryté asi 15 minutes.
    Promícháme

  10. served.
    Podáváme