Moravian sparrow and all | Classics in action

There again. We have here Zizkov variant cabbage androasts spinach. thus similar to. And now we have another little sparrow.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
every other? Vypadá to tak. When I come across something interesting, zkouším. This time, they persuaded the little boys in action. Basted meat broth and beer? Proč ne?!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
every other? Vypadá to tak. When I come across something interesting, zkouším. This time, they persuaded the little boys in action. Basted meat broth and beer? Proč ne?!
Moravian sparrow and all | Classics in action
Need:
Units:
How do you:
  1. Meat Mix the diced onion cut into half-moons and garlic slices. Season with salt and caraway seeds.
    Připravíme maso
  2. pour broth.
    Podlijeme vývarem
  3. Podlijeme vývarem
  4. Place in a preheated oven at 180 ° C to 200 ° C (according to your oven) and bake for about one hour. In the middle of baking mix and pour a little pale ale.
    Podlijeme pivem
  5. On hot fat fry finely chopped onion, after a while the temperature and pull the onions slightly caramelize.
  6. Add the cabbage and gravy, season with salt and caraway seeds. simmer so 10 minutes.
    Přidáme zelí
  7. served.
    Výpečky

Salad of sauerkraut | On the waves of vitamins

Budweiser Radio sent into the world a recipe for coleslaw, But not ledasjaký, But a salad of pickled cabbage. So let's try. On the net even occurs in version as vyproštovák. No, the needless. The origin will know more about the family of Czech Bednářova Paris, whose recipe resonated ether. It is apparently excellent with roast meat or potato, recommended test instead of boiled cabbage to a conventional pork, dumplings and sauerkraut. So I put the meat rolls.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
So it's easy as pie. It can be mixed into a salad honey, cukr, but also by other yogurt, pomeranč, beetroot ... I have not yet tested.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
So it's easy as pie. It can be mixed into a salad honey, cukr, but also by other yogurt, pomeranč, beetroot ... I have not yet tested.
Salad of sauerkraut | On the waves of vitamins
Need:
Units:
How do you:
  1. We will prepare.
    Ingredience
  2. Chop everything finely.
    Nakrájíme
  3. Mix.
    Promícháme
  4. Pour a little oil.
    Přidáme olej
  5. mix well.
    Promícháme
  6. add the parsley.
    Přidáme petržel

Cabbage Soup | Jak prosté Watsone

Tentokrát se obejdeme bez fotopostupu.Je to jednoduchá polévka, ale to jí nic neubírá na chuti. conversely. Mám ji tady ještě ve verzi poněkud ostřejší, ale tentokrát budeme střízlivější.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Máte-li po ruce vývar (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Máte-li po ruce vývar (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Cabbage Soup | Jak prosté Watsone
Need:
Units:
How do you:
  1. Zelí propláchneme, pokrájíme a dáme vařit. Můžete ovšem tento krok s krájením přeskočit s tím, že zelí dáte do kastrolu, zalijete vodou a dáte vařit. Vaříme do měkka. Tedy asi 25 minutes.
  2. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme v jiném kastrolu vařit. Osolíme a přidáme kmín. Brambory po nakrájení propláchněte, protože pak do polévky použijeme i jejich vodu z vaření.
  3. Na troše sádla opečeme na kostičky nakrájenou klobásu, přidáme ještě nadrobno nakrájenou cibuli, he let zesklovatět.
  4. Rozpustíme trochu másla a přidáme do něho lžíci hladké mouky. Necháme zezlátnout a přilijeme trochu vývaru ze zelí. Jíšku pak vmícháme do zelí.
  5. Přidáme vařené brambory i s jejich vodou a vývar. Provaříme asi 5 minutes.
  6. Přidáme klobásu s cibulí. Promícháme a opepříme. simmer about 5 until 10 minutes.
  7. Vzávěru přidáme zakysanou smetanu a dobře promícháme. Necháme chvíli na vypnutém vařiči prohřát.
  8. served.
    Zelňačka

Zapečené uzené s kysaným zelím a bramborami | Snadná večeře, třeba

Se zelím už tady máme kuře, butkrálíka. Takže můžeme vyzkoušet uzené. Vepřovou rolovanou plec. And again it's a bit different recipe.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 + 50 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 + 50 minutes
Už se na to těším, jen si pomyslím. Mělo by to klapnout. A tady také máme důkaz. Klaplo to. Tak si také pochutnejte.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 + 50 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 + 50 minutes
Už se na to těším, jen si pomyslím. Mělo by to klapnout. A tady také máme důkaz. Klaplo to. Tak si také pochutnejte.
Zapečené uzené s kysaným zelím a bramborami
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory nakrájíme na plátky.
    Nakrájíme brambory
  2. Uvaříme v osolené vodě, tak 20 minutes.
    Uvaříme
  3. Anglickou slaninou vyskládáme pekáček.
    Poklademe slaninu
  4. Na slaninu poklademe plátky vařených brambor a pak přidáme nakrájenou cibuli. A ještě přidáme část zelí.
    Přidáme první vrstvu
  5. Poklademe na plátky nakrájené uzené maso.
    Druhá vrstva
  6. Přidáme druhou vrstvu zelí.
    Třetí vrstva
  7. Zalijem smetanou, ve které jsme rozmíchali lžičku sladké papriky.
    Zalijeme
  8. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Prvních 10 minut zakryjeme, pak už pečeme odkryté. So 40 minutes.
    Zalito
  9. Upečeno
  10. served.
    Podáváme