Kuřecí řízek s tajemstvím | Dvakrát do stejné řeky

Konec korunuje dílo. Tak tuhle pravdu jsem si právě ověřil. Jen tak jsem si v kuchyni hrál. Zkuste to také někdy, je to napínavé a zábavné.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Řízek s tajemstvím je variantou, kterou jsme si už vyzkoušeli. Year, tou je rychlý kuřecí řízek. Tentokrát ovšem zahraje svoji roli anglická slanina a pálivá paprika. Může se zdát, že je to dost složité, ale nebojte, opak je pravdou. Dal by se připravit jistě i jako závitek, ale proč nezkusit jiné verze. A obejdeme se i bez nitě nebo párátka.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Řízek s tajemstvím je variantou, kterou jsme si už vyzkoušeli. Year, tou je rychlý kuřecí řízek. Tentokrát ovšem zahraje svoji roli anglická slanina a pálivá paprika. Může se zdát, že je to dost složité, ale nebojte, opak je pravdou. Dal by se připravit jistě i jako závitek, ale proč nezkusit jiné verze. A obejdeme se i bez nitě nebo párátka.
Kuřecí řízek s tajemstvím | Dvakrát do stejné řeky
Need:
Units:
How do you:
  1. Nejdříve si dáme vařit brambory v mírně osolené vodě. Pokud máte ty nové, mohou zůstat ve slupce a nebudeme je ani pak loupat. Než se brambory uvaří, stihneme ostatní přípravu.
  2. Kuřecí řízky osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a posypeme na kolečka nakrájenou paprikou. Okořeníme špetkou oregana.
    Na řízek dáme hořčici a papriku
  3. Řízky zabalíme do plátků anglické slaniny. Řízek položíme na tři plátky, čtvrtý položíme kolmo přes řízek a plátky ohneme.
    Balíme do slaniny
  4. Rozehřejeme lžíci oleje a řízky opečeme na střední teplotě z obou stran. Just 3 minuty z každé strany. Pak je namočíme do těstíčka z rozšlehaných vajec, které jsme osolili, přidali tymián a mouku. Pak opět opečeme a znova (year, to je dvakrát do stejné řeky) ještě namočíme do těstíčka a opečeme. Pokaždé stačí 2 minuty z každé strany. Řízky uchováme v teple.
    Řízky opečeme
  5. Ve stejné pánvi rozehřejeme lžíci oleje s kouskem másla a opečeme na osminy nakrájené vařené brambory. Just 5 minutes.
  6. Podáváme s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a s ředkvičkovým dipem. Pro ozdobu i další chuť můžete přidat nakrájené rajče. Brambory a rajče jemně osolíme.
    Podáváme s bramborami
Tip:

Pokud chcete zvolit jednodušší variantu, ochutnejte rychlé kuřecí řízky.

Ředkvičkový dip připravíte rychle: Finely chop radishes, add sour cream, teaspoon white wine vinegar, salt, pepper and add the chopped parsley. mix well.

Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou

Meat! Meat! Already, tak jo. Náhoda tomu chtěla, aby to nebyly klasické výpečky, které jsem zamýšlel. But I encountered in trade in pork tails (after I've been blinking for a long time and now it has switched), ke kterým jsem přihodil ještě trochu bůčku, hlavně kvůli tuku, který by měl zahrát ve šťávě. A jdeme na to.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
K masu potřebujeme ještě něco. Tak tentokrát to bude kedlubna na tymiánu. A vše doplní bramborový knedlík. Zdá se to jednoduché, a také to jednoduché vlastně je.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
K masu potřebujeme ještě něco. Tak tentokrát to bude kedlubna na tymiánu. A vše doplní bramborový knedlík. Zdá se to jednoduché, a také to jednoduché vlastně je.
Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou
Need:
Vepřové ocásky s bůčkem
Tymiánová kedlubna
Units:
How do you:
  1. Česnek prolisujeme a smícháme s kmínem. Touto směsí potřeme ocásky i bůček, mírně osolíme. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka, kterými vyložíme dno zapékací misky. Na cibuli dáme ocásky a bůček.
    Příprava masa
  2. Dáme do trouby předehřáté na 190 ° C and bake for about 30 minut ve spodní části trouby.
  3. Pak podlijeme trochou zeleninového vývaru. Bake yet 30 minutes, občas maso přelijeme dalším vývarem nebo vypečenou šťávou, pak ocásky i bůček otočíme a necháme v troubě ještě 30 minutes. Občas přelijeme šťávou nebo ještě vývarem pokud se šťáva odvařila.
  4. Mezitím si připravíme kedlubny. Nastrouháme je, dáme na rozpuštěné máslo (2 lžíce), do kterého jsme zamíchali sušený tymián a přidali i snítky čerstvého tymiánu. Osolíme, opepříme a chvilku restujeme.
    Nastrouháme kedlubny
  5. Přidáme zeleninový vývar a lžíci octa. Zakryjeme a dusíme asi 10 minutes. Přidáme cukr a podle chuti ještě lžičku octa, pokud je potřeba, zakryjeme a dusíme ještě 10 minutes. V závěru přidáme kousek másla. Toss.
    Přilijeme vývar
  6. Podáváme s bramborovými knedlíky.
    Servírujeme ocásky

Baked penne with sausage and beans | Svižná večeře

Swiftly and quickly, It is the task. And it must be not only to eat, but also tasty. the obvious premise.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Baked pasta are matters, we know all. As it turns out depends mostly on ingredients, how else, that ? The tone in, how everything Mix. Clearly! When you notice further, Salt is here only as an assistant when cooking pasta, then no longer. Indeed, just one in klobásce. And the little pepper in the finals, It is actually almost negligible. And so it Ostré, Thanks spicy paprika and arranged even the most demanding boarder. And I know, I'm talking about.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Baked pasta are matters, we know all. As it turns out depends mostly on ingredients, how else, that ? The tone in, how everything Mix. Clearly! When you notice further, Salt is here only as an assistant when cooking pasta, then no longer. Indeed, just one in klobásce. And the little pepper in the finals, It is actually almost negligible. And so it Ostré, Thanks spicy paprika and arranged even the most demanding boarder. And I know, I'm talking about.
Baked penne with sausage and beans
Need:
Units:
How do you:
  1. Boil the penne in salted water.
    Uvaříme penne
  2. Chop the onion and půlkolečka smahneme in oil and butter. Add to půlkolečka chopped sausage and diced peppers. Orestujeme. just as 3 minuty, to let fat sausage and pepper color and softened.
    Vše osmahneme
  3. Add the beans to the pan and leave on low heat for about 4 minuty.
    Fazolky
  4. Casserole dish with butter gently erase. Do we bowl first layer - penne.
    Penne v misce
  5. Lay pasta and sausage mixture. toss gently.
    Vrstva č. 2
  6. Put the top layer, There is again penne.
    Vrchní vrstva
  7. Bake in oven preheated to 180- 200 ° C.To depends on your oven. Bake 10 minutes, then pour cream mixed with grated cheese and cream cheese, Again we bake.
    Přelijeme smetanou
  8. Zalijeme
  9. Filled pasta bake another 10 until 15 minutes, to get the top layer is golden brown.
    Zlatavá vrstva
  10. Serve with a garnish of cherry tomatoes or cucumbers.
    Servírujeme

Špekáčkový stew with rice | Surprise, that works

When I do not know as, I am going (oddly enough) do OBI, But try as we prepare for something original, or at least more original and tasty. Somewhere enough momentum, must be in the form of nice sausages at the butcher. They are knotted. This allows us to taste much about nenapoví, But at least we know, that production had to be at the butcher. Or is he called uzenář?

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Klasika v téhle zemi. Vaří se obvykle spolu s bramborami, v kotlíku při kempování, leckdy jako nouzové řešení večeře. A nemá ve světě moc konkurentů. Nicméně jsem narazil na guláš z klobásy a choriza. To, co mě přímo chytlo bylo, že je jako příloha doporučená rýže. Takže zapomeňte na chleba (je možný), knedlík (také možný) a zkuste rýži.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Klasika v téhle zemi. Vaří se obvykle spolu s bramborami, v kotlíku při kempování, leckdy jako nouzové řešení večeře. A nemá ve světě moc konkurentů. Nicméně jsem narazil na guláš z klobásy a choriza. To, co mě přímo chytlo bylo, že je jako příloha doporučená rýže. Takže zapomeňte na chleba (je možný), knedlík (také možný) a zkuste rýži.
Špekáčkový stew with rice | Surprise, that works
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme špekáčky i klobásku na kolečka, v kastrolku si rozehřejeme máslo a uzeniny na něm opečeme.
    Nakrájíme uzeniny
  2. It should be enough 5 until 7 minutes. Napřed opékáme špekáčky, pak přidáme klobásku, které potřebuje na opečení méně času.
    Opečeme
  3. Opečené špekáčky a klobásu vyjmeme z kastrolu a dáme stranou. Chop the onion, také česnek a chilli papričku.
    Zelenina
  4. Cibulku, česnek i papričku orestujeme na másle, ve kterém jsme opékali uzeniny.
    Opékáme na másle
  5. Do restované směsi s cibulí přidáme papriku, kopr, kmín a po rozpuštění papriky přilijeme trochu vývaru. Přidáme opečené špekáčky a klobásku, promícháme. Mírně můžeme osolit a opepřit. Ale počítejte s tím, že v uzeninách je soli docela dost.
    Přidáme vývar
  6. Přilijeme zbytek vývaru, přivedeme k varu a dusíme asi 15 minutes. Pokud je v guláši víc tuku, odebereme ho lžící.
    Vaříme s vývarem
  7. Smícháme mouku s vodou.
    Rozmícháme vodu s moukou
  8. Rozmíchanou mouku vlijeme do guláše a necháme provařit několik minut. Pak podle chuti přidáme asi polovinu kelímku zakysané směsi, promícháme a odstavíme.
    Mouku vlijeme
  9. Serve with rice. Pokud máte chuť, můžete přidat ještě trochu zakysané smetany.
    Podáváme
Tip:

Guláš s rýží vypadá podezřele, ale je to dobré. Možná by rýže mohla asistovat i při klasickém guláši, ale to je třeba vyzkoušet.