Pickles with turmeric | stag-party 2

Nebořím reputation Znojmo gherkins, even those schwarzwaldských, zkouším, what can be and how it tastes. Another inspiration from a men's magazine Web.

Votes: 5
Rating: 4.2
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
1 person
Servings
1 person
This time we will be sliced.
Votes: 5
Rating: 4.2
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
1 person
Servings
1 person
This time we will be sliced.
Pickles with turmeric | stag-party 2
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme všechny ingredience. We'll put them in a sealable jar and shake, to completely dissolve sugar.
  2. Pour the brine sliced ​​cucumbers with onion, pepper and garlic. Shake and put in the refrigerator 24 hours. If you leave them to cool 5 days, you can put it on bread with butter.
  3. Kurkuma v nálevu
Tip:

You can try the next two variants. And if you prefer softer, Pull back slightly on vinegar. Men cucumbers 1 find zde.

Try cucumber for men
Men cucumbers - Two options, the right belongs to this recipe.

 

Chicken as the fast food joint | I go!

I will examine what secrets they have chickens at fast-food restaurants, občas si porci koupím, it's fast and still good. Already, dá se to. And let's face it satiates, a unique taste, which can be addictive. The preferred action, when they put many things into the bucket, I had a chicken, that I remembered perhaps even Rudolf II., I'm quite matured. The menu is what is. So with that moment again aborted! We'll have a chicken at home, which will be even tastier and secret ingredients not cover up.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Chicken as the fast food joint | I go!
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix all the spices, ale s hočicí ještě počkejte.
    Smícháme koření.
  2. Do podmáslí přidáme lžíci kořenící směsi a lžíci dijonské hořčice. Promícháme a ještě přidáme kelímek bílého jogurtu. Mix. Pokud nemáme podmáslí, zkuste mléko smíchat s octem v poměru 1 : 3. therefore 3 díly mléka a díl octa.
    Náhražka podmáslí.
  3. Kuřecí paličky a křídla dáme do sáčku, nalijeme směs podmáslí a dobře uzavřeme. Sáčkem zatřeseme, aby se marináda dostala k masu. Necháme vychladit a odležet v ledničce nejlépe přes noc. Chutě se svěle propojí.
    Kuřecí maso.
  4. Mouku smícháme se zbylým kořením, vejce rozšleháme.
    Dvojobal
  5. Kuřecí maso vyndáme z marinády a jednotlivé kousky pak obalujeme v kořeněné mouce, pak ve vajíčku a opět v mouce.
    Obalíme.
  6. V hluboké pánvi nebo pánvi wok rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a smažíme 8 until 10 minutes.
    V oleji
  7. Osmažené kuřecí kousky přendáme na plech, vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C.
    Budeme péct
  8. Pečeme při teplotě 180 almost 10 minutes. Během pečení otočíme.
    Vyndáme z trouby.
  9. Podáváme s rychlým bílým dipem a bagetkou...
    Bílý dip.
  10. ... nebo v troubě připravenými hranolky.
    Kuře s dipem a hranolky.
Tip:

Rychlý bílý dip je jednoduchá záležitost. Ke kuřeti se hodí skvěle.