Žižkovské čufty | Mill trout

Fakt, že tenhle pokrm věnuji Žižkovu je ten, že jde o kombinaci několika receptů. Všechny mi nějak nevyhovovaly, ale průnikem vznikly žižkovské čufty. A hned je tu mám ve dvou variantách. Je libo místo těstovin rýži? Not a problem. Stejný recept, jiný vjem.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Masové koule v rajské omáčce, je to docela jednoduchá záležitost. Jen to chce čas, ale výsledek je prostě famózní.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Masové koule v rajské omáčce, je to docela jednoduchá záležitost. Jen to chce čas, ale výsledek je prostě famózní.
Žižkovské čufty | Mill trout
Need:
Units:
How do you:
meatballs
  1. Nakrájíme nadrobno šalotku.
  2. Na oleji rozpustíme máslo.
  3. Osmahneme nadrobno nakrájené šalotky, necháme zesklovatět. Vmícháme sušené koření, necháme rozvonět.
  4. Remove from. Necháme chvíli chladnout.
  5. Připravíme si toastový chléb a mléko.
  6. Chléb namočíme.
  7. Základ se šalotkou smícháme s mletým masem.
  8. Přidáme mletou papriku a osolíme. mix well, přidáme trochu vody a dobře prohněteme.
  9. Přidáme namočený vyždímaný toastový chléb.
  10. Toss, propracujeme, nejlépe rukama, abychom vytvořili kompaktní hmotu.
  11. Vypracujeme koule. Ruce si namočte do studené vody, jde koule tvarovat líp.
  12. Do dobré vrstvy oleje dáme koule a smažíme ze všech stran. Někdo je peče v troubě při teplotě 180 °C 20 minutes. Na oleji to trvá 10 minutes.
  13. Koule při smažení otáčíme. Opečené koule dáme stranou.
Sauce
  1. Nakrájíme cibuli.
  2. Nachystáme zeleninu.
  3. Očistíme papriky a nakrájíme na nudličky. Hrášek scedíme a necháme okapat, okurky pokrájíme na kostičky.
  4. Zelenina je připravena.
  5. Na části oleje, kde jsme smažili koule přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do sklovata. Pozor, nenechte toho oleje v pánvi příliš moc, raději ho redukujte.
  6. Přidáme hladkou mouku.
  7. Just 2 lžíce.
  8. Vytvoříme jíšku.
  9. Přidáme konzervu nasekaných rajčat. Toss.
  10. Pour in beef broth, about 500 ml. Opět dobře promícháme.
  11. Přidáme bobkový list, černý pepř a nové koření. Osolíme.
  12. Vaříme tak asi 20 minutes. V případě hustější konzistence ještě přidáme vodu.
  13. Přidáme tomatovou pastu. Promícháme a necháme na mírnějším ohni vařit. So 10 minutes.
  14. Omáčku přecedíme a propasírujeme.
  15. Do scezené omáčky přidáme papriky s okurkami a hráškem.
  16. mix well. Na střední teplotě držíme ještě tak 10 minutes, aby se provařila zelenina.
Finále
  1. Vložíme usmažené koule a všechno společně ještě pár minut povaříme.
  2. Ještě prohřejeme, aby se koule ohřály.
  3. Mezitím uvaříme přílohu. V tomto případě vrtule eliche Riscossa. Ty se vaří 6 minutes. then drain.
  4. Podáváme zdobené petrželkou.
Tip:

Eliche vrtule
Vrtule jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice. V suchém stavu jsou 3 cm dlouhé a mají šroubovitý tvar. Nejpoužívanější jsou s omáčkami, ale hodí se i do těstovinových salátů.

Těstoviny eliche

Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs | V kuřeti i samotná chutná + pečené kuře

Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs. Když peču kuře, vždycky padne otázka, whether it will be with the stuffing. Je míněna játrová nádivka, kterou dělám, protože všem chutná. Je to jednoduchá věc, tastes.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Všechno smícháme, naplníme do kuřete nebo pečeme samostatně. Obvykle to, co se do kuřete nevejde, zabalím do alobalu a peču současně s kuřetem. Nádivka by šla také péci samostatně v zapékací misce.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Všechno smícháme, naplníme do kuřete nebo pečeme samostatně. Obvykle to, co se do kuřete nevejde, zabalím do alobalu a peču současně s kuřetem. Nádivka by šla také péci samostatně v zapékací misce.

Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs | V kuřeti i samotná chutná + pečené kuře

Need:

Units:

How do you:
  1. Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
    Potřebujeme

  2. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. add milk.
    Zalijeme mlékem

  3. Přidáme vejce. Osolíme, přidáme asi tak lžičku provensálského koření, špetku muškátového oříšku a opepříme.
    Přidáme nejen vejce

  4. Toss. Pokud je směs řídká, přidáme ještě strouhanku podle potřeby. Let it sit for a while, to make bread crumbs and soak well.
    Dobře promícháme

  5. Můžeme přidat strouhanku

  6. Nádivkou naplníme kuře, které jsme osolili uvnitř i vně.
    Plníme kuře

  7. Pokud po plnění kuřete vám něco zbyde, stačí zabalit nádivku do alobalu a přidat k pečení kuřete.
    Kuře se slaninou

  8. Kuře pečeme pomalu při 220 °C, podložené kousky másla. Bake 1 a 1/2 until 2 hodiny. In the middle of baking pour water and take off the bacon. Pak ještě při dalším pečení přeléváme kuře občas šťávou.
    Polovina pečení

  9. Kuře pak podáváme s bramborem. Ale tuhle fotku už tady neuvidíte. Než jsem cvaknul výsledek, it was eaten.




Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí | Se šťouchanými bramborami

Copak podnikneme s prejtem, tedy konkrétně s jelítkovým prejtem? Narážím na recepty se zapékaným a do toho se mi moc nechce. Pečené jelítko se šťouchanými bramborami, které měli premiér s prezidentem v Lánech, to také nebude. Potřebuju přece jen měkčí jídlo pro člověka, který má problémy s kousáním. Když jsem narazil na to, že z prejtu může být i dobrá smaženice, bylo rozhodnuto. A jdeme do laboratoře, podniknout pokus, který musí vyjít. A když zbyde, můžete si dát ještě studenou smaženici ke snídani. Třeba na opečeném plátku dalamánku.

Varianta snídaně – cmaženice na opečeném plátku dalamánku
Varianta snídaně – smaženice na opečeném plátku dalamánku

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Clearly, můžeme jelítka prostě minout a nic s nimi nepodnikat, případně si je dát jako jelita. Ale můžete to být začátek ještě další dobré večeře.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Clearly, můžeme jelítka prostě minout a nic s nimi nepodnikat, případně si je dát jako jelita. Ale můžete to být začátek ještě další dobré večeře.
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí | With mashed potatoes,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme nadrobno cibuli, nasekáme česnek i feferonku.
    Nakrájíme nadrobno cibuli, česnek i feferonku
  2. Cibuli osmahneme dozlatova na oleji, přidáme česnek a nakrájenou feferonku, krátce restujeme.
    Cibuli osmahneme
  3. Přidáme propláchnuté červené fazole a chvilku povaříme. Toss.
    Přidáme fazole
  4. Dáme si vařit brambory v osolené vodě.
    Dáme vařit brambory
  5. K fazolím přidáme jelítkový prejt, dobře promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku.
    Přidáme prejt
  6. Vmícháme vejce a necháme je za stálého míchání srazit.
    Vmícháme vejce
  7. Vejce srazíme
  8. Brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla a trochu mléka.
    Brambory rozšťoucháme
  9. Šťoucháme
  10. Podáváme se šťouchanými bramborami nebo i chlebem, dalamánkem či bagetou.
    Podáváme
  11. A pokud zbyde, je smaženice skvělá i za studena – vlastně jako pomazánka.
    Smaženice za studena

Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously

For a long time I thought about her, But now came the time to go into that at Sharp. But it was not me, Get everything somehow complicate. I Okouknul few recipes, this sausage is about Czech specialty, Czech so you will not plagiarize. Sorry, friends. We certainly great, but I want something else.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Tak jsem se do toho pustil s vervou. Bude tam cibule, papriky, fazole, vývar a pivo. Černé.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Tak jsem se do toho pustil s vervou. Bude tam cibule, papriky, fazole, vývar a pivo. Černé.
Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously
Need:
Units:
How do you:
  1. Slice onion into rings, papriky stejně tak.
    Papriky a cibule
  2. Vymažeme pekáček sádlem a naskládáme cibuli s paprikou. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Po 10 minutách podlijeme částí vývaru.
    V pekáčku
  3. S vývarem
  4. Přidáme fazole a podlijem vývarem, necháme v troubě dalších 20 minutes.
    S fazolemi
  5. Klobásu přetvoříme na šneky, poklademe na základ v pekáčku, opepříme a dáme péct. Bake 35 minutes, aby klobásky získaly barvu.
    Šneci
  6. Poklademe
  7. Popepříme
  8. Dáme si vařit brambory na přílohu. Vaříme v osolené vodě.
    Vaříme brambory
  9. Klobáskové šneky otočíme, ale ještě předtím promícháme základ v pekáčku, přilijeme trochu černého piva a necháme péct dalších 20 minutes. Na dalších 5 minut to můžete ohulit, zvyšte teplotu na 250 °C.
    Přidáme pivo
  10. Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla, nasekanou pažitku a 2 lžičky lučiny (chtěl jsem philadelhii, ale nějak mi uniklo, že došla). Vše pořádně promícháme.
  11. served.
    Podáváme
  12. S kaší
Tip:

A protože je toho jídla pro víc než dva, samozřejmě zbylo, takže to byl další impuls na nový recept. Snídani se zapečenou klobáskou.