Baked smoked mackerel | Pelikánova miska

Tak jsem zase po odmlce vyrazil na berounské hrnčířské trhy. Bloumal jsem na prořídlém trhu a pak mě oslovil stánek Pelikán. A obhlížel jsem zapékací misku, až mi došlo, že ji musím mít. Doma na mě čekaly uzené makrely, tak mi to všechno secvaklo. Mísa je doma, makrely čekají, jdeme do toho.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tenhle recept dělávám tak nějak improvizovaně. Je to jednoduché jídlo, které zmákne každý.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tenhle recept dělávám tak nějak improvizovaně. Je to jednoduché jídlo, které zmákne každý.
Baked smoked mackerel | Pelikánova miska
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory vaříme ve slupce asi 10 minutes, pak oloupeme. Nakrájíme je na kolečka. Papriky nakrájíme napříč na proužky. Cut the onion into half-moons. Makrely zbavíme hlav, páteře a kůže. Opatrně maso po kouskách oddělíme.
  2. Misku vymažeme máslem.
  3. Poklademe první vrstvu brambor.
  4. Poklademe vrstvu masa makrely.
  5. Přidáme trochu kořenící směsi na ryby.
  6. Potom poklademe vrstvu z cibule a paprik.
  7. Na cibuli přidáme další vrstvu brambor. Opepříme.
  8. Vejce rozšleháme ve smetaně, kterou ještě osolíme a opepříme, podle chuti, Of course. Přidáme ještě granulovaný česnek, tak 2 lžičky.
  9. Dáme misku do trouby předehřáté asi na 230 °C. Bake 10 minutes.
  10. Vejce rozšlehané ve smetaně nalijeme na poskládané brambory, cibuli a makrelu.
  11. Return to oven and bake so 40 minutes.
  12. Finished.
  13. Můžeme podávat.
  14. Enjoy your meal.
Tip:

Použité koření:

Frankfurt soup almost like the old days | Without frankfurters | Nebojte, It will go

I was thinking, it would be nice to do Frankfurt soup, that waiting for their chance after a busy Christmas party. no vyprošťovák, but caresses. Along the way he glared lady in the original butcher shop, Do not frankfurters. It almost seemed, that will give me a slap. And I buyin great meat. So I swept around with sausages. The only sausages, what she could she scandalized lady offer, apprenticeships are sausages. None of the apprentices, If you want to make jokes, as well as a children's ham - pork. Dobrá, the improvisation. Indeed, nearly every recipe for this soup's recommendations, If you do not have frankfutské, at least give fine… Already, and here are recipes diverge. What should be in the soup? Cream? Root vegetables? Caraway seeds? I'm single good cook. There was a lens! Now we are approaching the classics. The guideline would not be a recipe for soup such as our grandmothers. The grandmother has joined virgin apples and amazing křížaly mix with pears. Both trees have found their sawmill. I still remember the coffee chicory, which happened on griddle stove and put it into bread. Grandma had to cook other things, but I dont know. Snad and there frankfurtskou.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes

Boil Frankfurt soup means, that you look up the recipe and into the public domain it take. because I'm trying, I again made a small attempt. Pepper in this recipe is threefold. sweet smoked, Sweet and spicy. matters? Put there that their favorite. But one recipe I learned, potatoes, which includes soups di, I cooked separately. Then there is also added with a little broth. Try it too, it's good.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes

Boil Frankfurt soup means, that you look up the recipe and into the public domain it take. because I'm trying, I again made a small attempt. Pepper in this recipe is threefold. sweet smoked, Sweet and spicy. matters? Put there that their favorite. But one recipe I learned, potatoes, which includes soups di, I cooked separately. Then there is also added with a little broth. Try it too, it's good.

Frankfurt soup almost like the old days | Without frankfurters | Nebojte, It will go

Need:



Units:

How do you:
  1. Prepare necessary.
    Připravíme si

  2. Finely chop the onion.
    Nakrájíme cibuli

  3. Fry in lard. The milder flame, so rather than the brown zkaramelizovala. Ta 10 minutes.
    Osmahneme

  4. Slice sausages.
    Nakrájíme párky

  5. Add the onion and fry. Asi 5 minutes.
    Osmahneme párky

  6. Add the paprika and flour. shortly fry.
    přidáme papriku a mouku

  7. Přilijeme vývar a promícháme.
    Zalijeme vývarem

  8. Potatoes into small cubes and then cook them separately. Pour water from potatoes, we need it. Potatoes need to 20 minutes.
    Nakrájíme brambory

  9. Potatoes add to parks. A mix.
    Přidáme brambory

  10. Add water from boiled potatoes. Mix well and simmer for about 20 minutes.
    Přidáme vodu z brambor

  11. add garlic.
    česnek

  12. add lovage.
    libeček

  13. Toss. still simmer and 5 minutes.
    hotovo

  14. served.
    Podáváme




Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace

The hail of Italy,,cs,Tuscany is tempting me,,cs,with i & nbsp; people country,,cs,I have now exchanged it for Corfu,,cs,but who knows,,cs,So I draw him to the kitchen,,cs,tuscany,,sk,Trolley again,,sk,Italians have a clue,,cs,that they can make food in state colors,,cs,We can just help somewhere with a smoky ice cream,,cs,no glory,,cs,But let us not,,cs,We have two beans,,cs,let them be joyful,,cs,Red and & nbsp; white,,cs,then add reddish tomatoes and green pepper,,cs,Cut the sausages before the toast with several cross cuts,,cs,the red one again,,cs,in & nbsp; Tesco they call them,,cs,Cooking sausages,,cs,the one on the slices,,cs? Možná, Toskánsko mě láká, landscape and people, zatím jsem ho vyměnil za Corfu, ale kdo ví? Tak si ho přitáhnu do kuchyně. Toskánsko, tedy. Zase bude trokolora. Italové mají kliku, že si mohou dělat jídlo ve státních barvách. My si tak akorát můžeme někde vypomoci šmoulí zmrzlinou, žádná sláva. Ale nezáviďme.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazole máme dvojí, ať je veselo. Červená a bílá, pak přidáme červenější rajčátka a zelenou papriku. To je Itálie. Klobásky před opékáním nařízneme několika příčnými řezy.
Klobása s pikantními fazolemi | Toskánská inspirace
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme rajčata, papriky i česnek, ten na plátky.
    Nakrájíme
  2. Na oleji opečeme klobásy. Pár šikmých zářezů v klobáse není na škodu. Pečeme tak asi 6 until 8 minutes. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
    Opečeme
  3. Osmahneme rychle na plátky nakrájený česnek.
    Osmahneme
  4. Přidáme nakrájená rajčata...
    Přidáme rajčata
  5. ... a papriky.
    Přidáme papriky
  6. Osolíme, pepper and toss.
    Osolíme
  7. Toss.
    Vaříme
  8. Snížíme teplotu a zakryjeme. Dusíme asi 10 minutes, dokud se rajčata nerozpadnou.
    Dusíme
  9. Vrátíme do pánve klobásy.
    Vrátíme klobásy
  10. Přidáme fazole, které jsme dobře propláchli.
    Přidáme fazole
  11. Přidáme bobkové listy. Můžete přidat opravdu jen trochu vody.
    Přidáme bobkové listy
  12. Dobře promícháme a dusíme ještě 10 minutes.
    Dusíme
  13. Finished.
    Hotovo
  14. served. You can still decorate chopped parsley,,cs,fazole r P1060518,,en.
    Podáváme

Divoká kedlubnová polévka | Kdopak by se ohně bál

Jasná zpráva zásobám: Všechno musí pryč! Ale tohle není žádný výprodej, to je jenom likvidace zbylé zeleniny. No, likvidace zní dost děsivě, ale je škoda nechat všechno ladem a pak vyhodit. Everything we consume nicely completely. Takže tu máme kedlubnu, hot peppers, kousek květáku, jarní cibulku a mrkev. Od každého trochu, left over from previous experiments cooking. A ještě k tomu vývar z uzeného masa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
A ještě jedna podstatná věc. Nejspíš bych jinak sáhl po vývaru, který mám v zásobě. Zeleninovém nebo i kuřecím. Jenom mi připadalo škoda vylít ten vývar z uzeného masa, které si zahraje v jiném jídle. Upozornění: tahle polévka je fakt ostrá, takže divoká je označení, které jí sedí příhodně. Její divokost můžete zmírnit náhradou části pálivé papriky nepálivou. Pokud trochu váháte i tak, můžete polévku podávat s bagetku. Vegetariáni si pomohou zeleninovým vývarem a budou ignorovat klobásu, i tak si pochutnají.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
A ještě jedna podstatná věc. Nejspíš bych jinak sáhl po vývaru, který mám v zásobě. Zeleninovém nebo i kuřecím. Jenom mi připadalo škoda vylít ten vývar z uzeného masa, které si zahraje v jiném jídle. Upozornění: tahle polévka je fakt ostrá, takže divoká je označení, které jí sedí příhodně. Její divokost můžete zmírnit náhradou části pálivé papriky nepálivou. Pokud trochu váháte i tak, můžete polévku podávat s bagetku. Vegetariáni si pomohou zeleninovým vývarem a budou ignorovat klobásu, i tak si pochutnají.
Divoká kedlubnová polévka | Kdopak by se ohně bál
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše potřebné.
    Příprava surovin
  2. Kedlubnu nakrájíme na malé špalíčky, mrkev nadrobno, papriky zbavené semen nakrájíme na jemná kolečka, cibulky jarní cibulky nakrájíme napříč na jemné plátky.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje, orestujeme cibulku a přidáme kedlubnu, mrkev a papriky, orestujeme, přidáme ještě mleté chilli vločky a zalijeme trochou vývaru. Zakryjeme a dusíme asi 15 minutes, to soften vegetables.
    Orestujeme zeleninu
  4. Chilli
  5. Přendáme zeleninu do kastrolu, add about 2 šálky vývaru, pepper, přivedeme k varu a pak na mírném ohni dusíme zakryté asi 20 minutes.
    Vlijeme vývar
  6. Vývar z uzeného masa (vařil jsem na mírném ohni 30 minutes) měl v sobě bobkový list a kuličky pepře a nového koření. Protože uzené maso je solené, v receptu už sůl chybí.
  7. Na lžíci oleje opečeme na kolečka nakrájenou klobásu.
    Klobásku opečeme
  8. Květák rozebereme na růžičky a blanšírujeme. Just 3 until 5 minut povařit v osolené vodě.
    Květák blanšírujeme
  9. Polovinu dušené zeleniny i s částí vývaru rozmixujeme tyčovým mixerem na pyré.
    Zeleninu rozmixujeme
  10. K dušené zelenině nalijeme pyré a chvilku povaříme. Podle konzistence můžeme ještě přidat trochu vývaru.
    Pyré
  11. Přidáme blanšírovaný květák.
    Květák přidáme
  12. Přidáme opečenou klobásu, zakryjeme a necháme dojít.
    Do polévky dáme klobásu
  13. Podáváme samostatně nebo s bagetou.
    Servírujeme