Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget

I came across an interesting pasta,,cs,They are bugatini,,cs,Just like macaroni,,cs,But it's not macaroni,,cs,They are hollow spaghetti,,cs,But it's not spaghetti,,cs,It is worth trying,,cs,one wisdom,,cs,through the hole in the middle bucatini you expect exceptional taste treat,,cs,The sauce gets into cavities bucatini namely during the preparation,,cs,They are so excellent in & nbsp; lightweight combination with & nbsp; any sauce,,cs,pasta bugatini,,cs,sausages,,cs,rather softer,,cs,bucatini c P1050211,,en,Cook pasta & nbsp; salted water according to directions,,cs,Does it have to be so,,cs,minut al dente,,it,bucatini a P1050206,,en,cut sausage,,sk,peppers and & nbsp; garlic,,cs,bucatini d P1050213,,en,On the oil pan give,,cs. Jsou to bugatini. Prostě něco jako makarony, ale nejsou to makarony. Jsou to duté špagety, ale nejsou to špagety. Tohle stojí za vyzkoušení, how else?!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin bugatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin bugatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
    Potřebujeme
  2. Těstoviny vaříme v osolené vodě podle návodu. Má to být tak 8 minut al dente.
    Vaříme těstoviny
  3. Nakrájíme klobásu, papriky i česnek.
    Nakrájíme
  4. Na pánev dáme olej.
    Olej
  5. Opečeme klobásu, při restování mírně měchačkou klobásu rozbijeme.
    Opečeme klobásu
  6. Přidáme nakrájené cibule. Restujeme tak 4 until 5 minutes.
    Přidáme cibuli
  7. Pak přidáme nakrájené papriky.
    Přidáme papriku
  8. Přilijeme trochu vody z těstovin. Chvilku povaříme.
    Zalijeme vodou z těstovin
  9. Přidáme nakrájený česnek.
    Přidáme česnek
  10. Přilijeme víno a provaříme. Toss.
    Přilijeme víno
  11. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
    Přidáme rajčata
  12. Opět přilijeme trochu vody z těstovin. simmer for a while.
    Opět přidáme vodu z těstovin
  13. Přidáme oregano.
    Přidáme oregano
  14. Přidáme nasekanou petrželku. Vše jemně promícháme a vmícháme bugatini.
    Přidáme petrželku
  15. Podáváme posypané parmazánem a sekanou petrželkou.
    Podáváme posypené sýrem

Amatriciana in a slightly different role | Italy to the Czech table

Amatriciana sauce is so famous, that is until I'm afraid to touch it. Původní recept, který pochází z regionu Lazio, konkrétně z malého města Amatrice, blízko Říma. Blogerka Zuzka z Liberce (už jsem se tu o ná v souvislosti s italskou kuchyní zmínil) znalecky tvrdí, že amatricianu můžeme připravit buď s čerstvými rajčátky nebo z loupaných rajčat v plechovce. “Existuje řada variant, které se mění dům od domu a bývají původem pravidelných dohadů mezi Italy. Někteří například preferují použití pouze olivového oleje, jiní naopak upřednostňují sádlo, máslo či omastek ze samotného guanciale. Spory se vedou i okolo ostatních ingrediencích jako je například cibule či česnek,” říká Zuzana. Emanuele Ridi je echt Ital, který také poradí: “Do omáčky “all´amatriciana” se dává slanina, které se říká guanciale. Není uzená, jen sušená. Můžete použít i jinou slaninu. Podstatné je, aby pustila tuk a ten se propojil s chutí rajčat. Jen tak se vytvoří pravá chuť “all´amatriciana”.”

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
25-30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
25-30 minutes
I shall commit a few differences, especially in the chosen materials. I use red onion and add chicken. Some confusion from my preparations dropped chilli, so feel free to chop off it and into the food. Also, when choosing pasta, anything is possible, from the right type of bucatini over macaroni (Emanuele volil je )after spaghetti, I drew me. I launched this time the wine and used water from the cooked pasta, Only three lžíce.Pokud not condemn chicken breasts, Try thigh steaks, or completely discard meat. I could cook without him, but the test is a test and it was a tasty lunch. Proč ne? Try it.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
25-30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
25-30 minutes
I shall commit a few differences, especially in the chosen materials. I use red onion and add chicken. Some confusion from my preparations dropped chilli, so feel free to chop off it and into the food. Also, when choosing pasta, anything is possible, from the right type of bucatini over macaroni (Emanuele volil je )after spaghetti, I drew me. I launched this time the wine and used water from the cooked pasta, Only three lžíce.Pokud not condemn chicken breasts, Try thigh steaks, or completely discard meat. I could cook without him, but the test is a test and it was a tasty lunch. Proč ne? Try it.
Amatriciana in a slightly different role | Italy to the Czech table
Need:
Units:
How do you:
  1. On the oil and fry the chopped bacon, so as to release fat and were crispy, After a while, add finely chopped onion, fry, then add the chopped garlic. We picked up the pan chicken and even while on a low flame restujeme. Meanwhile, boil pasta. In this recipe we will use the water from them. (You can opt for white wine, If you're quick and water from the spaghetti decant or you have a meal like the taste of wine.)
    Slaninu osmahneme
  2. Přihodíme cibuli
  3. Ještě přidáme česnek
  4. Ještě přidáme kuřecí maso
  5. add tomatoes, Water already spaghetti (or wine) and bring to the boil. Salt and pepper, podle chuti. Cover and simmer. Asi 10 minutes.
    Přidáme rajčata
  6. Stir in the chopped basil and mix.
    Nameleme pepř
  7. Sprinkle with Parmesan cheese and toss.
    Přidáme parmazán
  8. Serve garnished with slices sprinkled with Parmesan cheese or grated Parmesan cheese. Or without cheese, if just one in a meal.
    Podáváme se sýrem
Tip:

Jak si poradíme s vařeným kuřecím masem? Přivedeme k varu 4 šálky vody a dáme do ní na střední kousky nakrájené kuřecí maso. Jakmile se voda opět začne vařit, necháme 2 minuty a pak odstavíme. Vodu slijeme.

Cooked chicken, I also used a recipe Chicken soup with poached egg. try it, it is great.