Podivná kombinace, že jo? No, ale vyzkoušel jsem. Inspirovala mě blogerka Dana odkudsi, která si říká Killing Thyme, což můžeme přeložit jako Vraždící tymián nebo také Zavražděný tymián. Dana se představuje jako spisovatelka na volné noze s chutí na kulinářské dobrodružství, žíznící po dobrém pivu s nekonečným hladem po fotografování. A protože miluje pivo, vaří s pivem. Plzeňským! Ale pokud máte chuť na špekáčky se zelím na pivu, můžete nalistovat zmíněný recept. A nebo máte chuť na tresku trochu jinou? Koukněte na recept, který se jmenuje treska s chorizem, fazolemi a rajčaty, tedy mimo jiné na tomto webu. Ale nebojte se experimentu a jděte do piva, you will not regret it.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
30minutes
To je záležitost, která mě zajímá. Už tu mám špekáčky na pivu, ale rybu ještě ne. Je na čase to změnit. Pokud se obáváte, that you are serving on a plate drown in beer, nemusíte. Beer with balsamic vinegar somehow befriends and gives the fish a certain bitter taste, ale je to chuť lahodná, skoro nepivní.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
30minutes
To je záležitost, která mě zajímá. Už tu mám špekáčky na pivu, ale rybu ještě ne. Je na čase to změnit. Pokud se obáváte, that you are serving on a plate drown in beer, nemusíte. Beer with balsamic vinegar somehow befriends and gives the fish a certain bitter taste, ale je to chuť lahodná, skoro nepivní.
Cod with beer and mushrooms | Experiment se vyplatí
Špekáčky začínají být zajímavé, zase se do nich vrátilo maso. Alespoň do některých, which rather buy from the butcher. We can go next door, ulomit patřičný klacek, nařezat a na ohýnku opékat na ježka. Jenže, kde dneska máte humna. A také, ono to s tím ohýnkem v přírodě to není nijak jednoduché. Na balkoně tohle provozovat nedoporučuju, snad na zahrádce, máte-li. Ale můžeme si špekáčky připravit i jinak, sice bez ohýnku.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Heat the oil over medium heat and fry the sausages on both sides. Medium temperature dial, we do not want to have something to do, that reminds charcoal. Sufficient should probably 3 minuty. We take our well-browned sausages from the pan and set aside.
Do pánve, where they were moments ago sausages, put the potatoes and fry them until golden brown.
Pour beer into fried potatoes.
We will add the cabbage and toss everything.
Do not forget to also add whole grain mustard. Depends on you, if only one teaspoon or two. Mix well and cook over medium heat for about 2 minuty.
We cover the pan and simmer for about another 3 minuty.
Return to pan sausage, Stir and cook for about 10 minutes.
In the finals, sprinkle with chopped parsley, Stir and leave for a while to come off the stove.
Tip:
If you do not have or do not want sausage, You can replace them with any sausage or salami draft.