Skotské vejce | Úspěch na druhý pokus

Poprvé jsem zkoušel skotské vejce do receptů Praktické ženy, musím přiznat, že se ale moc nepovedlo. Žloutek správně připraveného vejce má být totiž tekutý. Mírně nebo i dost. To záleží na přípravě a vaření vajíček. Kouzlo jak na to je popsáno níže. Také jsem tehdy měl mix mletého masa. Prostě, když říkám, že se mi to tenkrát nepovedlo, není to tak docela pravda, jen bylo jiné. Tentokrát už jsem chytřejší. The problem sounds: in which the meat mixture Scotch eggs prepared, když místní recepty hovoří o použití syrového párkového masa nebo snídaňové klobásy. Není problém ve Skotsku. Tam ji běžně dostanete, tady musíme pátrat. But where to take? Každý si pomáhá, jak může. Boys in action offering leaner minced pork, Foodie goes straight for it - use English Sausages, but also offers escape to pork. Prima Fresh chosen mix of ground beef and pork, as well as Apetit. Koko says: “If you're from Prague, zajděte pro snídaňovou klobásku buď do Náplavní 5 (in manes) or Petrské 23 (u Florence). one has 100 g, stand around 35 Kč, It is based precisely on the packaging of one egg. It's flavored with salt, pepřem, thyme and sage, plus it has the right consistency, so the meat will no longer have přimlít in blender. Or buy minced (ca. 270 CZK / kg) and seasoned with other ingredients in the schedule and half the amount to blend mazlavější FAS, better stick to the egg.” Šel do carry mass mletého (best flavored semi - “sausage meat” - Maximizing the quality of what we get). I wondered, looking, until I made the final decision - I try to use white sausage. And now it's a problem. Let's Google mainly wine sausage, then a torso information (through pictures), that she, as well as Bavarian sausage with pretzel, with the only gourmet bread redneck. And suddenly kuk, Albert (So not a handful, that made me dizzy in the kitchen underfoot) admits recipe of Bavarian sausages. To už tu českou bílou mám doma, so to appease occurs, I was on the best way to nezkazit.

The yolk should be liquid
Při rozkrojení by měl být žloutek vařeného vajíčka mírně tekutý.

Skotské vejce | Úspěch na druhý pokus
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
If someone tells you, the Scotch egg is the egg chopped, Hit him right between the eyes pukavcem. Maybe then admit a certain resemblance, but the fact remains, the eggs in the chopped hard-boiled, while the right to be Scottish fluid! How to achieve? Šoupnete egg spoon into the boiling water and cook so 4, 5 until 6 minutes. The more minutes, the yolk hardens, at 6 minutes, it should be such shaky, at 4 liquid. And then give him a shock icy water. also necessity! And because I've tried roasted breadcrumbs, I go into it again.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Skotské vejce | Úspěch na druhý pokus
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
If someone tells you, the Scotch egg is the egg chopped, Hit him right between the eyes pukavcem. Maybe then admit a certain resemblance, but the fact remains, the eggs in the chopped hard-boiled, while the right to be Scottish fluid! How to achieve? Šoupnete egg spoon into the boiling water and cook so 4, 5 until 6 minutes. The more minutes, the yolk hardens, at 6 minutes, it should be such shaky, at 4 liquid. And then give him a shock icy water. also necessity! And because I've tried roasted breadcrumbs, I go into it again.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
Scotch eggs
  1. Připravíme si vše potřebné.
    Připravíme si
  2. Of Squeeze sausage meat mixture, osolíme a opepříme. add mustard, chopped chives, parsley and sage leaves. All work our way into a compact mass.
    Masový obal
  3. Eggs, which will wraps up the meat mixture should have a liquid yolk. Therefore, when cooking we monitor closely! In boiling water Lay an egg with a spoon, Once the water boils again, Let the eggs cook 4 until 5 Remove from just minutes. We pour hot water and hot eggs immediately put into cold water (if you have a handy ice, add it to the water). Let it stand in the icy water of at least 10 minutes.
    Vejce uvaříme
  4. Carefully peel the eggs. Thus, you can prepare eggs and day ahead, just leave it stored in a cool place. If you see 4 egg, see properly. In preparing the recipe I just overdid. So serving for two, just two.
    Velce
  5. Nachystám a flour, 2 vejce rozšleháme. Eggs coat the meat mixture, Non-sticky hands namočenýma, packaging should be compact and adhere to the egg. Gradually the eggs envelops:
    Trojobal
  6. The flour.
    Mouka
  7. In the beaten eggs.
    Vejce
  8. Ve strouhance.
    Strouhanka
  9. In high oil layer, the Heat a, eggs gradually fry for about 6 minutes. Then, transfer to paper towels and gently pat dry.
    Smažíme v oleji
  10. Serve with mashed potatoes and mustard.
    Podáváme s kaší
Mashed potatoes
  1. potatoes cut, Rinse and cook until tender in salted water. Asi 20 minutes.
  2. Potato masher and add to smash them buttermilk. You can only slightly warm (cost is připosrazí), but nevařte. Or cool buttermilk, use straight, eventually reach for milk. In this case, the slurry even put a piece of butter. mix well, podle toho, as we have a smooth porridge.
  3. When administered to mush put another piece of butter.
    Podáváme
Not eggs as eggs
  1. When scotch eggs Cut open, should be liquid egg yolk. The massive package is Scotch eggs, unwrapped the egg to compare, but ultimately it can also serve, just do not tell "Scottish".
    Skotské vejce a vařené
  2. This is simply too handle. Enjoy your meal.
    Pravé vejce
Tip:

If you stopped short term roasted breadcrumbs, is nothing else, than that of toasted bread slightly roast in the oven and then chomp on loose and Blend bread crumbs. It is with that little crcání, But everything has better taste.

Jahodový koktejl | Zdravé osvěžení

Když vypukne sezona jahod, je to skoro omamné. Můžeme se pustit do úžasného nadýchaného dortu Pavlova nebo třeba zkusit jahodový nápoj.

Jahodový koktejl | Zdravé osvěžení
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Příprava je jednoduchá, jenom musíme chvilku počkat než jahody pustí šťávu s cukrem, pak už je to vcelku rychlá záležitost. A pak si počkáme, nejlépe přes noc. Vše se skvěle propojí a odpoledne si už můžeme vychutnat skvělý nápoj provoněný jahodami.
Jahodový koktejl | Zdravé osvěžení
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Příprava je jednoduchá, jenom musíme chvilku počkat než jahody pustí šťávu s cukrem, pak už je to vcelku rychlá záležitost. A pak si počkáme, nejlépe přes noc. Vše se skvěle propojí a odpoledne si už můžeme vychutnat skvělý nápoj provoněný jahodami.
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Jahody zasypeme cukrem a necháme macerovat.
    Zasypeme cukrem
  2. Pokud jsou jahody dost zralé, cukr se rozpustí se šťávou asi za hodinu, jinak počkáme, až šťáva se s cukrem zcela rozpustí.
    Necháme pustit šťávu
  3. Jahody s cukrem rozmixujeme a smícháme s mlékem, podmáslím a jogurtem. Dobrým pomocníkem je opět tyčový mixer.
    Koktejl mícháme
  4. Dáme do sklenice s uzávěrem a necháme přes noc v ledničce. Ráno sklenici několikrát převrátíme dnem vzhůru, aby se nápoj dobře promíchal.
    Dáme chladit ve sklenici
  5. Jahodový koktejl

Losos se zeleninovým salátem a křenovou zálivkou | Vegetariáni zpozorní

Protesty, že jsem se dal na vegetariánskou stravu, jsem zažehnal. No, spíše ignoroval, I would say, protože zelenina je dobrá a když jí máte po ruce ve více druzích, dají se z ní také dělat kouzla. A pro jednou nebo dvakrát se s ní může popasovat i ortodoxní masožravec.

Losos se zeleninovým salátem a křenovou zálivkou | Vegetariáni zpozorní
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Bude smíření, když zeleninový salát doplním teplým uzeným lososem? Každopádně to byl riskantní krok, ale to už se v mé kuchyňské laboratoři stává celkem běžným jevem. Clearly, objevuji věci, které už generace přede mnou znaly, ale při vaření nejspíš jednou určitě narazíte na neprobádanou (myslím osobně) záležitost. option is, že vyrazíte do města a najdete si restauraci, která takové jídlo nabízí, ale co by to pak bylo za dobrodružství, když nevíte jak se to jídlo připravuje. Jakže se učí lidé plavat? Hodí je do vody a řeknou: Plav! No, měl jsem moře zeleniny, a tak jsem si řekl: Plav!
Servings Prep Time
4 osoby 25 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 25 minutes
Losos se zeleninovým salátem a křenovou zálivkou | Vegetariáni zpozorní
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Bude smíření, když zeleninový salát doplním teplým uzeným lososem? Každopádně to byl riskantní krok, ale to už se v mé kuchyňské laboratoři stává celkem běžným jevem. Clearly, objevuji věci, které už generace přede mnou znaly, ale při vaření nejspíš jednou určitě narazíte na neprobádanou (myslím osobně) záležitost. option is, že vyrazíte do města a najdete si restauraci, která takové jídlo nabízí, ale co by to pak bylo za dobrodružství, když nevíte jak se to jídlo připravuje. Jakže se učí lidé plavat? Hodí je do vody a řeknou: Plav! No, měl jsem moře zeleniny, a tak jsem si řekl: Plav!
Servings Prep Time
4 osoby 25 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 25 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Oloupanou kedlubnu nakrájíme na špalíčky.
    Kedlubna
  2. Ředkvičky nakrájíme na plátky, stejně jako řapíkatý celer. Čekankový puk rozebereme na listy.
    Nakrájená zelenina
  3. Hrušku zbavíme jadřince, překrojíme podélně na poloviny a pak krájíme na jemné plátky.
    Hruška na plátky
  4. Smícháme podmáslí, křen, citronovou šťávu a pažitku. Jemně osolíme a opepříme.
    Křenová zálivka
  5. Větší čekankové listy překrojíme podélně na poloviny. Zeleninu s hruškou smícháme, osolíme a opepříme. Decentně, prosím.
  6. Jak ohřát uzeného lososa? Na páře nebo v alobalu? Zvolil jsem alobal a balíček dal na 5 minut do horké trouby.
  7. Na talíř dáme směs zeleninového salátu a kousky teplého lososa, pokapeme dostatečně křenovou zálivkou a posypeme najemno nasekaným koprem.
    Servírujeme lososa se zeleninou
Tip:

Osobní poznámka: Od dětství loupu kedlubny zubama – odříznu kořen a pak loupu, nakonec stačí dočistit nožem. To se dá dělat s jednou nebo dvěma kedlubnami, stát u pásu a loupat a loupat, to by se mi nechtělo. Ale pokud s tím budete mít nějaký problém, pousťte se do loupání jenom s nožem.

Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek

Potato pancakes or pancakes a bit of good or bad? Let's try the second. Na potato sauerkraut and smoked I have been here a recipe. So it's time to go a bit further.

Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Do mísy dáme hladkou mouku s trochou kypřícího prášku, vejce a podmáslí a vše promícháme do jednolité hmoty.
  2. Přidáme nastrouhaný sýr, kysané zelí nasekané na menší kousky, klobásku nakrájenou na drobné kousky, nasekanou petrželku a pažitku. Vše důkladně promícháme.
  3. Pečeme na troše oleje v lívanečníku nebo na pánvičce na středním ohni asi 6 minutes, v polovině otočíme.
  4. Placičky posypeme drceným pepřem a podáváme s rajčatovým chutney.
    Servírujeme pepřem
Tip:

K placičkám si připtavte chutnou záležitost – tomatové chutney.