Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať

Year, kdyste se chtěli živit výrobou tohoho čatní, I think you zplakali over earnings,cs. Tvořil jsem ho postupně z jednoduchých ingrediencí, ale časově je to spíše volnočasová záležitost, takže na víkend, jelikož ani dvě hodiny nestačí. Ale ten výsledek je perfektní. Pokud nemáte na takovou věc nervy, skočte si do supermarketu a kupte si hotové, je-li. A pokud nemáte rádi ostré a spíše preferujete sladší omáčky, zapomeňte na chilli papričky i chilli omáčku. Můžete také ještě přidat lžíci cukru navíc.

Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's actually a thick paste, a mixture of all good, What is suitable as a supplement required for meat and otherwise. And when you save the chutney into sterilized jars, last I cool and moon.
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's actually a thick paste, a mixture of all good, What is suitable as a supplement required for meat and otherwise. And when you save the chutney into sterilized jars, last I cool and moon.
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. the body of the, What we need. The first step is to chop chop, so it's good to be prepared. Finely chop the onion, chop garlic, rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and crosswise cut. Ram's horns rid of the seeds and cut into pieces, chilli peppers, if possible, also get rid of the seeds and chop. Other raw materials already in the photos are not, this recipe is formed gradually, by the idea. Indeed, their preparation is already enough time ...
    Připravte si
  2. Into the pan and put chopped tomatoes with juice, cibuli, beránka links, chilli papričky, uzenou peppers, garlic, vinegar and sugar.
    Všechno musí do pánve
  3. mix well, mainly, to dissolve the sugar and simmer on low heat so about 90 minutes. Občas promícháme, should create such a jelly consistency.
    Promícháme
  4. Dusíme
  5. Add the chopped fresh tomatoes and tomato puree, vodu, Fresh ginger and chilli sauce. Stir and let braise certainly more so 60 minutes. Občas promícháme.
    Přidáme čerstvá rajčata
  6. It is actually done. But if we want to have a more compact paste, still leave over low heat bubbled through as necessary yet 60 minutes. Switch off and let it happen. If you managed to complete the preparation together with your next meal, you can feed. Otherwise we chutney into sterilized jars and put in the cold.
    Hotovo
  7. Připraveno k uskladnění
Tip:

This chutney I prepared to zelníkům with bacon and cheese Olomouc.

Zelnik with chutney
Zelnik with chutney

Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.

Thank the, We will play the game back to the chef and his inspiration. When not in the kitchen of Musu, but with joy, It goes by itself. My method is the same: Check out a all around and around and create food, that's okay. Takže dobré. Clearly, it's another variation on the theme, but you can always try something else to add, či ubrat. however, true, it is good to be sober.

Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
První překvapení. Čočka. Druhé překvapení rajčata. V českých receptech po nich není ani vidu, ani slechu.
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
První překvapení. Čočka. Druhé překvapení rajčata. V českých receptech po nich není ani vidu, ani slechu.
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Rozehřejeme sádlo a orestujeme na kousky nakrájenou slaninu. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a celer. Toss.
    Restujeme slaninu a cibuli.
  2. Přidáme 2 lžičky sladké papriky.
    Paprika sladká.
  3. Zalijeme vývarem, aby paprika nezhořkla. Přidáme bobkový list a trochu pepře. Necháme chvilku vařit, pak přidáme 4 lžíce krájených rajčat i se šťávou. Přilijeme trochu vývaru a necháme chvíli vařit.
    Přidáme rajčata.
  4. Přidáme čočku, kterou nemusíme dlouho namáčet, stačí ji nechat 10 minut ve vodě, kterou slijeme.
    Přidáme čočku.
  5. Bramboru nakrájíme na malé kostičky. Dáme do základu. Bramboře by mělo stačit k uvaření 20 minutes.
    Přidáme bramboru.
  6. Stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a nakrájíme nadrobno. Přidáme do polévky.
    Přidáme česnek.
  7. Přilijeme vodu, promícháme a necháme vařit na mírném ohni pod pokličkou.
    Přidáme vodu.
  8. Párky nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky.
    Přidáme párky.
  9. Můžeme ještě dochutit špetkou drceného kmínu a špetkou majoránky nebo libečku, ještě trochou mletého pepře a soli.
    Přidáme libeček.
  10. V závěru ještě přidáme trochu zakysané smetany.
    Přidáme zakysanou smetanu.
  11. Můžeme podávat s plátky bagetky.
    Servírujeme s plátky bagety.

Tomato salad with tuna and cheese

Tomato salad with tuna and cheese
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Chtělo to jenom něco k zakousnutí, tak, co třeba salát? Smícháte několik zajímavých ingrediencí a je to. Zdá se to jednoduché a také jednoduché to je.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Tomato salad with tuna and cheese
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Chtělo to jenom něco k zakousnutí, tak, co třeba salát? Smícháte několik zajímavých ingrediencí a je to. Zdá se to jednoduché a také jednoduché to je.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Rajčata nakrájíme na osminky, cibuli překrojíme podélně na poloviny a nakrájíme napříč jemné měsíčky. Celer nakrájíme na jemné plátky, sýr na drobnější kostky. Mix everything. Přidáme tuňáka i s olejem, vinný ocet, osolíme a opepříme. Jemně promícháme a dáme vychladit.
    Rajčata a tuňák