Hovězí ragú | Combination dinner

This time we will combine information from pochycených it and to make something good must come out.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Základní premisy jsou jasné, tak tedy vzhůru na hovězí ragú.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Základní premisy jsou jasné, tak tedy vzhůru na hovězí ragú.
Hovězí ragú | Combination dinner
Need:
Units:
How do you:
  1. Maso nakrájíme na kostky, salt, opepříme a obalíme v solamylu a na rozpáleném sádle opečeme.
  2. Maso dáme stranou, na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a zalijeme vývarem. Chvíli krátce povaříme a přilijeme sladkou smetanu. Osolíme, opepříme a chvilku ještě povaříme.
  3. The meat back into the sauce, promícháme, zakryjeme a dusíme. Teplotu samozřejmě snížíme, aby omáčka jen jemně probublávala. The meat should be soft. Shut down and add sour cream (aši 2 lžíce).
  4. Podáváme s šunkovým knedlíkem bez šunky a s pažitkou.
Tip:

Ochutnejte ham Loaf without sunky and with pažitkou.