Roasted pork, roasts and three dots

Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Roasted pork, roasts and three dots
Need:
Units:
How do you:
  1. Chop coarsely, meat and bacon into small cubes. Place in a baking dish. Posolíme and to add fine sliced ​​garlic, granulated garlic, kmín, thyme and lard. Cover the pan (Hood, aluminum foil) and bake in preheated oven 15 minutes at 250 ° C. Odkyjeme, Mix and add a little hot water. Reduce the temperature to 220 ° C and bake 60 minutes. Stir occasionally meat, if appropriate, add hot water.
  2. Mix the flour with cold water and add to meat. mix well, Reduce heat to 180 ° C and bake more 15 minutes.
  3. Serve with potato dumplings and spinach.

Stew with spicy salami draft

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Guláš trochu jinak, tentokrát z pikantnějšího točeného salámu a ostřejší paprikou, může být alternativou ke klasice a určitě příjemným zpestřením nabídky na vašem stole. Můžete ho připravit z klobásy nebo právě točeného salámu, kterému v obchodě říkají maďarský, asi proto, že je tučnější a už na první pohled je jasné, že je v něm paprika. Měla to být večeře pro dva, ale když nahlédnete do kastrolu, zjistíte, že uspokojíte čtyři strávníky.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Guláš trochu jinak, tentokrát z pikantnějšího točeného salámu a ostřejší paprikou, může být alternativou ke klasice a určitě příjemným zpestřením nabídky na vašem stole. Můžete ho připravit z klobásy nebo právě točeného salámu, kterému v obchodě říkají maďarský, asi proto, že je tučnější a už na první pohled je jasné, že je v něm paprika. Měla to být večeře pro dva, ale když nahlédnete do kastrolu, zjistíte, že uspokojíte čtyři strávníky.
Stew with spicy salami draft
Need:
Units:
How do you:
  1. Salám nakrájíme na menší díly podélně na poloviny a pak napříč na plátky. Opečeme na rozpáleném sádle z obou stran asi 4 minuty, zmírníme teplotu a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme.
  2. Žampiony také přepůlíme podélně a nakrájime napříč na plátky. Papriky nakrájíme na kolečka. Přidáme s základu a promícháme. Resto 4 until 5 minutes. Osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Opět promícháme a přidáme nakrájená rajčata spolu se 100 ml vody. Zakryjeme a necháme dusit asi 10 minutes. Pokud je guláš příliš hustý, přidáváme ještě vodu, nemělo by jí být tolik, aby nám vznikla polévka.
  3. Hladkou mouku rozmícháme v troše studené vody. Dáme vařit těstoviny. Mouku vmícháme do guláše, přidáme nasekanou bazalku, případně ještě trochu vody, zakryjeme a necháme dusit na mírném ohni. Nakrájíme na kolečka malou cibuli na zdobení.
  4. Podáváme s těstovinami, dozdobené kolečky cibule.

Kuřecí křídla glazovaná | Glazura balsamikovým octem a sojovou omáčkou

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tohle je zvláštní. Kuřecí křídla, která už nepotřebují dip. Můžete ho k nim připravit, ale nakonec zjistíte, že chuť těchto křidélek už nic jiného nepotřebuje. A také si navíc můžete tato křídla připravit na „skleněný“ způsob. Zkuste to.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tohle je zvláštní. Kuřecí křídla, která už nepotřebují dip. Můžete ho k nim připravit, ale nakonec zjistíte, že chuť těchto křidélek už nic jiného nepotřebuje. A také si navíc můžete tato křídla připravit na „skleněný“ způsob. Zkuste to.
Kuřecí křídla glazovaná | Glazura balsamikovým octem a sojovou omáčkou
Need:
Units:
How do you:
  1. Křídla vypereme a osušíme. Dáme do misky, salt, opepříme a zalijeme olejem. Toss, aby olej pokryl povrch křídel. Můžeme nechat chvíli stát.
  2. Troubu předehřejeme na 250 °C. Křídla dáme v jedné vrstvě na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do prostřední části trouby. Pečeme bez obracení asi 35 minutes.
  3. Mezitím si připravíme glazuru. Na pánvi se silným dnem povaříme za občasného míchání balsamikový ocet se sojovou omáčkou a cukrem asi 10 until 12 minutes, aby se glazura redukovala, v závěru přidáme máslo a odstavíme z tepla. Po rozpuštění másla ještě promícháme. Glazura vám vyjde i na dvojnásobné množství křídel, pokud potřebujete. Připravil jsem ji tak, aby vyšla při pokusu v každém případě.
  4. Pečená křídla vyndáme z trouby, necháme asi minutu stát a pak je předáme do misky. Křídla přelijeme glazurou a dobře promícháme. Po 5 minutách ještě promícháme. Pokud chcete křídla s křupavější „skleněnou“ glazurou, můžete křídla ještě vrátit na plech a do trouby, kde je necháte ještě 5 minut péct.
  5. Podáváme s bagetou nebo toastovým chlebem. Můžete zkusit připravit dip, ale záhy zjistíte, že opravdu je chuť křídel s glazurou tak jedinečná, že již žádný dip není potřeba.
KROK SUN KROK
  1. Křídla pečená na jeden zátah
  2. Můžete podávat s dipem…
  3. …ale záhy zjistíte, že se bez dipu naprosto obejdete

Pomaloučku pečený vepřový bok s opravdovým bramborovým knedlíkem a dušeným zelím | Dlouhá trať, ale stojí to za to!

I do not want to discourage you mention sometimes inappropriate for a longer time, that you need, but certain try this recipe, because this is worth it. Although it is more about waiting, but then enjoy. Start early and have lunch on time. Start later, manage to dinner. It's such a long-distance run, no, or rather walk, because the preparation is quite fast and then four hours almost nothing happens. But this treatment does not bake pork side only benefit.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
I used the free time to studying how to make a really good potato dumplings and it also gave catch, despite the fact also you need enough time to prepare, mainly potatoes boiled in their skins and then the cold. If you dumplings zmáknuté, do not laugh, But remember how you did the very first. Povede se? Fails? Loterie, která přes počáteční klopýtání nakonec vyjde.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
I used the free time to studying how to make a really good potato dumplings and it also gave catch, despite the fact also you need enough time to prepare, mainly potatoes boiled in their skins and then the cold. If you dumplings zmáknuté, do not laugh, But remember how you did the very first. Povede se? Fails? Loterie, která přes počáteční klopýtání nakonec vyjde.
Pomaloučku pečený vepřový bok s opravdovým bramborovým knedlíkem a dušeným zelím | Dlouhá trať, ale stojí to za to!
Need:
Příprava knedlíků
Příprava zelí
Units:
How do you:
  1. Slice the onion into slices and do the baking dish nest. Pork belly with salt, pepper and sprinkle with caraway seeds (crushed or ground) a uložíme do pekáčku na cibuli.
  2. Just pour a little water, Cover with lid or foil (if the meat lifted the lid, použijte radši alobal) and put in the oven preheated to 150 °C. Bake 4 hodiny. Year, 4 hodiny. Po 2 hours, turn the meat and then cover again. Zjistíte, že už pustilo šťávu, So do not bother podléváním. Šťávou však bok můžete přelít.
  3. If you did not have to cook potatoes, do it. Unpeeled, I do water, adding a little salt, you should cook until tender, strain, Pour cold water and let cool. In December, it will be easy, if you stick out and just freeze.
  4. Po 3 hodinách pečení můžete maso odkrýt a nechat dopéci další hodinu a v této fázi je můžete obrátit tak na půl hodinky a pak ještě jednou, to lay down the ribs and formed with a fine crust. Pokud se šťáva více vypekla, můžete přidat trochu horké vody, you'll need to juice.
  5. Připravte si zelí. Finely chop the onion and let lard zesklovatět, tak 4 until 5 minutes, medium flame. Then add the cabbage, osolte, add sugar (já dávám dva sáčky kempinkového cukru – co se s ním sladí káva v restauracích), You can add a little cumin and stir around. Top up such 400 ml of water and allow to braise, which should last 20 minutes, when almost all the water disappears.
  6. A jdeme na knedlíky. Peel the potatoes and grate. Give just boil a large pot of water, osolte ji, and you can go into dumplings. Water will boil at about the moment, when you are finished you.
  7. Do you shredded potato flour (may be a child's meal, There also try next time, I missed buying it), pay by installments. Add half the egg. How can halve? Beat out egg, whisk and pour half into potato flour. Osolíme, half a teaspoon would be enough, add half a teaspoon of potato starch and mix well. Flour can be added gradually, if you have a concern, the batter will be thin, ale 220 g flour on 500 g potatoes should not be allowed. Create two rollers dumplings, thus diameter 5 centimetrů. Nicely rolled out on floured cutting board, the dough will not stick. So, the cove, ready, water boils, so do it carefully insert the dumplings and cook about 20 minutes. You dumplings, that fell to the bottom of the pot and there adhere, nudge stirring spoons, float.
  8. Pohlídejte si zelí, that was just, maybe you faster, and then park it on the stove.
  9. Slowly roasted meat is soft. If you insist on, it should crust Krupa, můžete v závěru odkrýt a na minutu až dvě pustit gril. But Do not mess up this whole parade, Watch your time even meat.
  10. Vyndejte bok z trouby, pour off the juice into a pot and let cook. Sprinkle a little flour, tak 2 until 3 lžičky, rozšlehejte a provařte. Juice thickens. And you're in the finals!
  11. Povedlo se a vyplatilo se počkat si na bok. The first was my own dumplings fluffy, so next time I'll try again.
    Hotovo!