Špekáčkový stew with rice | Surprise, that works

When I do not know as, I am going (oddly enough) do OBI, But try as we prepare for something original, or at least more original and tasty. Somewhere enough momentum, must be in the form of nice sausages at the butcher. They are knotted. This allows us to taste much about nenapoví, But at least we know, that production had to be at the butcher. Or is he called uzenář?

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Klasika v téhle zemi. Vaří se obvykle spolu s bramborami, v kotlíku při kempování, leckdy jako nouzové řešení večeře. A nemá ve světě moc konkurentů. Nicméně jsem narazil na guláš z klobásy a choriza. To, co mě přímo chytlo bylo, že je jako příloha doporučená rýže. Takže zapomeňte na chleba (je možný), knedlík (také možný) a zkuste rýži.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Klasika v téhle zemi. Vaří se obvykle spolu s bramborami, v kotlíku při kempování, leckdy jako nouzové řešení večeře. A nemá ve světě moc konkurentů. Nicméně jsem narazil na guláš z klobásy a choriza. To, co mě přímo chytlo bylo, že je jako příloha doporučená rýže. Takže zapomeňte na chleba (je možný), knedlík (také možný) a zkuste rýži.
Špekáčkový stew with rice | Surprise, that works
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme špekáčky i klobásku na kolečka, v kastrolku si rozehřejeme máslo a uzeniny na něm opečeme.
    Nakrájíme uzeniny
  2. It should be enough 5 until 7 minutes. Napřed opékáme špekáčky, pak přidáme klobásku, které potřebuje na opečení méně času.
    Opečeme
  3. Opečené špekáčky a klobásu vyjmeme z kastrolu a dáme stranou. Chop the onion, také česnek a chilli papričku.
    Zelenina
  4. Cibulku, česnek i papričku orestujeme na másle, ve kterém jsme opékali uzeniny.
    Opékáme na másle
  5. Do restované směsi s cibulí přidáme papriku, kopr, kmín a po rozpuštění papriky přilijeme trochu vývaru. Přidáme opečené špekáčky a klobásku, promícháme. Mírně můžeme osolit a opepřit. Ale počítejte s tím, že v uzeninách je soli docela dost.
    Přidáme vývar
  6. Přilijeme zbytek vývaru, přivedeme k varu a dusíme asi 15 minutes. Pokud je v guláši víc tuku, odebereme ho lžící.
    Vaříme s vývarem
  7. Smícháme mouku s vodou.
    Rozmícháme vodu s moukou
  8. Rozmíchanou mouku vlijeme do guláše a necháme provařit několik minut. Pak podle chuti přidáme asi polovinu kelímku zakysané směsi, promícháme a odstavíme.
    Mouku vlijeme
  9. Serve with rice. Pokud máte chuť, můžete přidat ještě trochu zakysané smetany.
    Podáváme
Tip:

Guláš s rýží vypadá podezřele, ale je to dobré. Možná by rýže mohla asistovat i při klasickém guláši, ale to je třeba vyzkoušet.