Kuřecí paličky | Jako žádné jiné

Kuřecí paličky je téma, do kterého se nakonec pustí každý. Už proto, že si chce připravit doma to, co mu nabízejí fastfoody a doufá, že to bude lepší. Mohu vás ujistit, že to bude jiné, ale stejně chutné. Pokud nekopnete recept dřív než vás vykopnou s fastfoodu coby zaměstnance. Ale ani ti neodhalí všechny finesy a navíc platí zásada, že co se připravuje ve velkém je mírně odlišné od toho, co si připravíte doma. A receptu na paličky je stejně snad jako kuřat na světě. Už tu máme paličky s tymiánem amedové afastfood doma or paličky nasucho, ale to už si najdete.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 + 20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 + 20 minutes
Všechny metody jsou v téhle disciplíně povoleny, záleží na výsledku. Pokud chcete při přípravě použít pivo nebo třeba kakaový prášek, why not? Omrknul jsem několik fíglů kuchařů na síti a jeden se docela opakoval, což jsem předtím nikdy neudělal. Je to naříznutí paliček. Určitě to přiměje všechny spoluingredience proniknout hlouběji do masa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 + 20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 + 20 minutes
Všechny metody jsou v téhle disciplíně povoleny, záleží na výsledku. Pokud chcete při přípravě použít pivo nebo třeba kakaový prášek, why not? Omrknul jsem několik fíglů kuchařů na síti a jeden se docela opakoval, což jsem předtím nikdy neudělal. Je to naříznutí paliček. Určitě to přiměje všechny spoluingredience proniknout hlouběji do masa.
Kuřecí paličky | Jako žádné jiné
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí paličky omyjeme a osušíme. Na jedné straně stehna uděláme tři zářezy.
  2. Salt and pepper. Dáme tak na 30 minut do chladu.
  3. Rozehřejeme olej a přidáme máslo. Vložíme kuřecí paličky a na středním ohni opékáme.
  4. Z obou stran tak 5 minutes.
  5. Mezitím smícháme sojovou omáčku s protlakem.
  6. add pepper, česnek a med.
  7. Přidáme cukr. Vše dobře promícháme.
  8. Marinádou zalijeme pečící paličky.
  9. Paličky dobře obalíme v marinádě.
  10. Bake yet so 5 minutes, obracíme.
  11. Zakryjeme a na středním ohni dusíme asi 5 minutes.
  12. Served.
  13. Podáváme s rýží, přelité marinádou. Zdobíme koriandrem.
  14. Paličky

Žižkovské čufty | Mill trout

Fakt, že tenhle pokrm věnuji Žižkovu je ten, že jde o kombinaci několika receptů. Všechny mi nějak nevyhovovaly, ale průnikem vznikly žižkovské čufty. A hned je tu mám ve dvou variantách. Je libo místo těstovin rýži? Not a problem. Stejný recept, jiný vjem.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Masové koule v rajské omáčce, je to docela jednoduchá záležitost. Jen to chce čas, ale výsledek je prostě famózní.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Masové koule v rajské omáčce, je to docela jednoduchá záležitost. Jen to chce čas, ale výsledek je prostě famózní.
Žižkovské čufty | Mill trout
Need:
Units:
How do you:
meatballs
  1. Nakrájíme nadrobno šalotku.
  2. Na oleji rozpustíme máslo.
  3. Osmahneme nadrobno nakrájené šalotky, necháme zesklovatět. Vmícháme sušené koření, necháme rozvonět.
  4. Remove from. Necháme chvíli chladnout.
  5. Připravíme si toastový chléb a mléko.
  6. Chléb namočíme.
  7. Základ se šalotkou smícháme s mletým masem.
  8. Přidáme mletou papriku a osolíme. mix well, přidáme trochu vody a dobře prohněteme.
  9. Přidáme namočený vyždímaný toastový chléb.
  10. Toss, propracujeme, nejlépe rukama, abychom vytvořili kompaktní hmotu.
  11. Vypracujeme koule. Ruce si namočte do studené vody, jde koule tvarovat líp.
  12. Do dobré vrstvy oleje dáme koule a smažíme ze všech stran. Někdo je peče v troubě při teplotě 180 °C 20 minutes. Na oleji to trvá 10 minutes.
  13. Koule při smažení otáčíme. Opečené koule dáme stranou.
Sauce
  1. Nakrájíme cibuli.
  2. Nachystáme zeleninu.
  3. Očistíme papriky a nakrájíme na nudličky. Hrášek scedíme a necháme okapat, okurky pokrájíme na kostičky.
  4. Zelenina je připravena.
  5. Na části oleje, kde jsme smažili koule přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do sklovata. Pozor, nenechte toho oleje v pánvi příliš moc, raději ho redukujte.
  6. Přidáme hladkou mouku.
  7. Just 2 lžíce.
  8. Vytvoříme jíšku.
  9. Přidáme konzervu nasekaných rajčat. Toss.
  10. Pour in beef broth, about 500 ml. Opět dobře promícháme.
  11. Přidáme bobkový list, černý pepř a nové koření. Osolíme.
  12. Vaříme tak asi 20 minutes. V případě hustější konzistence ještě přidáme vodu.
  13. Přidáme tomatovou pastu. Promícháme a necháme na mírnějším ohni vařit. So 10 minutes.
  14. Omáčku přecedíme a propasírujeme.
  15. Do scezené omáčky přidáme papriky s okurkami a hráškem.
  16. mix well. Na střední teplotě držíme ještě tak 10 minutes, aby se provařila zelenina.
Finále
  1. Vložíme usmažené koule a všechno společně ještě pár minut povaříme.
  2. Ještě prohřejeme, aby se koule ohřály.
  3. Mezitím uvaříme přílohu. V tomto případě vrtule eliche Riscossa. Ty se vaří 6 minutes. then drain.
  4. Podáváme zdobené petrželkou.
Tip:

Eliche vrtule
Vrtule jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice. V suchém stavu jsou 3 cm dlouhé a mají šroubovitý tvar. Nejpoužívanější jsou s omáčkami, ale hodí se i do těstovinových salátů.

Těstoviny eliche

Shrimp with Greek note,,cs,You can also omit ouzo and replace it with white wine,,cs,minutes and even throw in garlic,,cs,Add the oregano and stir,,cs,Cover and let provařit ktrevety,,cs,Serve sprinkled with parsley and crumbled feta cheese,,cs,In this case, the spaghetti were sieved added prior to administration to the pan with shrimps and sauce,,cs,The Greek cuisine is saganaki,,cs,Thus says the food prepared in a small saucepan and Sagan's small píánvička with two handles,,cs,The family is schvají saganaki and shrimp saganaki,,sk,and mussels saganaki,,sk,that include feta and spicy tomato sauce,,cs | Saganaki

Already, birthdays always vyměknu and then try something wilder acceptably. Takže zase jsou to krevety, teď ty větší. Admittedly, že jsem si ještě neodvážil jít do těch nemražených. Ještě na to nemám, but it comes. Tentokrát si víc čichneme Řecka. A summon ouzo. Tudíž anýzovku, sorry, ale má takovou chuť.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Nemusíte si tohle jídlo připravit jenom na oslavu, zkuste ho jako běžnou večeři. Také můžete vynechat ouzo a nahradit ho bílým vínem.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Nemusíte si tohle jídlo připravit jenom na oslavu, zkuste ho jako běžnou večeři. Také můžete vynechat ouzo a nahradit ho bílým vínem.

Shrimp with Greek note,,cs,You can also omit ouzo and replace it with white wine,,cs,minutes and even throw in garlic,,cs,Add the oregano and stir,,cs,Cover and let provařit ktrevety,,cs,Serve sprinkled with parsley and crumbled feta cheese,,cs,In this case, the spaghetti were sieved added prior to administration to the pan with shrimps and sauce,,cs,The Greek cuisine is saganaki,,cs,Thus says the food prepared in a small saucepan and Sagan's small píánvička with two handles,,cs,The family is schvají saganaki and shrimp saganaki,,sk,and mussels saganaki,,sk,that include feta and spicy tomato sauce,,cs | Saganaki

Need:



Units:

How do you:
  1. Cibuli nakrájíme najemno, finely chop garlic. Rajčata nakrájíme na malé kostičky.
    Připravíme si

  2. Necháme rozmrazit krevety.
    Rozmrazíme krevety

  3. Na oleji osmahneme cibuli, na střední teplotě, pěkně pomalu, tak 4 until 5 minut a pak ještě přihodíme česnek. Necháme chvilku provonět, stačí 30 vteřin.
    Osmahneme

  4. Přidáme nakrájená rajčata a promícháme.
    Přidáme rajčata

  5. Přidáme rajčatovou pastu.
    Přidáme pastu

  6. Přilijeme ouzo. Pokud nechcete kořalku, zkuste použít bílé víno, také se mi osvědčilo. boil so 4 minuty, aby se alkohol částečně odpařil.
    Zalijem ouzo

  7. Přidáme oregano a promícháme.
    Přidáme oregano

  8. Přilijeme vinný ocet.
    Zakápneme octem

  9. Opepříme.
    Promícháme s pepřem

  10. Přidáme nasekanou petrželku.
    Přidáme petržel

  11. Do pánve rozdrobíme sýr feta.
    Přidáme fetu

  12. Krevety přidáme do omáčky.
    Přidáme krevety

  13. Zakryjeme a necháme provařit ktrevety, tak 6 until 8 minutes.
    Zakryjeme

  14. Podáváme posypané petrželkou a rozdrobenou fetou. Jako přílohu můžete zvolit pečivo nebo špagety. V tomto případě byly scezené špagety před podáváním přidány do pánve s krevetami a omáčkou, aby se prohřály.
    Podáváme

Tip:

CO JE SAGANAKI?
V řecké kuchyni je saganaki (řecky σαγανάκι) se tak říká jídlu připravenému v malé pánvi a sagani je malá píánvička se dvěma uchy. Nejznámější je předkrm smaženého sýra. Saganaki je založeno na sýru. Pro saganaki je obvyklá graviera, kefalograviera, halloumi, kasseri, kefalotyri nebo feta. Do rodiny saganaki se schvají i krevety saganaki (řecky garidy saganáki) a mušle saganaki (mýdia saganáki), které obsahují fetu a pikantní rajčatovou omáčku.




Drunken sausages with potatoes | Simmer on beer

Sometimes he wants to have something pretty on the plate “brutal”, which may sausages in beer quite well play. Nebojte se, že vám do kuchyně vlítne kontrolor zdravé výživy. Tentokrát budou špekáčkům dělat společnost brambory. A word about the reported hot pepper. Pivo vás může děsit, ale strach není na místě. Fakt.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
This is quite a small portion, so just for two. We do not do cook the whole boiler and then bother several days.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
60 minutes
This is quite a small portion, so just for two. We do not do cook the whole boiler and then bother several days.
Drunken sausages with potatoes | Simmer on beer
Need:
Units:
How do you:
  1. All, What we need, prepare.
    Ingredience
  2. mix about 150 ml of beer with crushed or finely chopped garlic, tomato paste, Provencal herbs, grill seasoning and add a little salt and pepper. Pozor, barbecue seasoning mix already contains salt, so keep an eye on it.
    Připravíme omáčku.
  3. Potatoes cut into half-moons, tak, Slice it lengthwise in half and then in thirds in wedges - a diagonal cut. Cut sausages in the same way.
    Brambory a špekáčky.
  4. Hot peppers cut across on wheels. Brambory, sausages, pepper and onion add baking dish, Throw cocktail tomatoes.
    Praprika a rajčata.
  5. Pour over the dressing and dark beer. mix well.
    Zalijeme omáčkou.
  6. Preheat the oven to 250 ° C and bake for about 20 minutes. After rain minutes, reduce the temperature to 200 until 220 °C. It depends on the oven.
    Dáme péct.
  7. Then pour some more 150 ml piva, Mix and bake 40 minutes.
    Přiddáme pivo.
  8. Stir occasionally while cooking. Watering should be transformed into a thick sauce.
    Promícháme při pečení.
  9. Serving Serve decorated with finely chopped yellow onions půlkolečky. Dozdobíme parsley.
    Servírujeme s cibulí.