Špízy s divokým masem, paprikovou klobásou, beetroot and pepper | When you cook does, what he wants

Next attempt, as a pleasant day. Prepare skewers, or kebab, jak chcete. But first we boil the beetroot, because it takes up 50 minutes. Simmer it with cumin and only then peel. And then he has to cool slightly. But he still taste her cooking because it cools. Nenechte se zmást divokým masem, nebudeme vařit z divočiny, jenom z dost peprného masíčka.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Připravte si špejle, pokud sáhnete po dřevěných, je dobré je namočit aspoň na 30 minutes, abyste pak kousky špízů nervali hasákem dolů. Špízy jsou takové jídlo ve stylu co dům dal, ale neberte to tak, že vybílíte ledničku, napícháte na špejle a jedeme. Umanul jsem si vyzkoušet červenou řepu v roli součásti špízů, tu doma obvykle nemám. A když už jsem se probíral bedýnkami se zeleninou, přihodil jsem i podlouhlou zelenou papriku, will throw. Doma jsem měl z předchozího kuchařského pokusu vepřové nudličky a slaninu. A protože jsme v kuchařské laboratoři, koupil jsem červenou kari pastu a bílý jogurt.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
16 minutes
Připravte si špejle, pokud sáhnete po dřevěných, je dobré je namočit aspoň na 30 minutes, abyste pak kousky špízů nervali hasákem dolů. Špízy jsou takové jídlo ve stylu co dům dal, ale neberte to tak, že vybílíte ledničku, napícháte na špejle a jedeme. Umanul jsem si vyzkoušet červenou řepu v roli součásti špízů, tu doma obvykle nemám. A když už jsem se probíral bedýnkami se zeleninou, přihodil jsem i podlouhlou zelenou papriku, will throw. Doma jsem měl z předchozího kuchařského pokusu vepřové nudličky a slaninu. A protože jsme v kuchařské laboratoři, koupil jsem červenou kari pastu a bílý jogurt.
Špízy s divokým masem, paprikovou klobásou, beetroot and pepper | When you cook does, what he wants
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme jogurt s kari pastou a červeným vinným octem.
    Smícháme ingredience.
  2. Do marinády přidáme masové nudličky a promícháme.
    Nudličky přidáme.
  3. Maso by mělo být marinádou obalené. Dáme chladit, stačí hodina, dobré je to přes noc.
    Maso v marinádě.
  4. Nakrájíme si papriku, slaninu, červenou cibuli a červenou řepu. Můžete udělat menší kousky, lépe se propékají.
    Připravte si.
  5. Na špejle napichujeme maso střídavě se zeleninou a slaninou. Na konec špejle, pokud chcete, dáme chilli papričku. Je spíš na ozdobu, ale dá se také jíst.
    Suroviny střídavě napichujeme na špejli.
  6. Opékáme na grilovací pánvi ze všech stran. Na pánev nemusíme kapat olej, ostatně není ho potřeba moc – nebudeme smažit – můžeme grilovat i nasucho. To se ovšem víc všechno připéká. Sami zjistíte, co vám víc sedí. Pokud jsou špízy delší a přesahují hranu pánve, zkuste je opékat postupně, v uhlopříčce pánve.
    Na pánvi opékáme.
  7. Předehřál jsem si troubu na 250 °C a pak přepnul na gril. Pánev jsem potom strčil asi 10 cm pod gril a dogriloval ze všech stran. To, že je trouba pootřevřená zase tolik nevadí.
    Pod grilem se dopéká.
  8. Ke špízům si můžete ještě připravit dipový zeleninový salát.
  9. Red onions, cut into half-moons, rajče na osminky, přidáme salátovu okurku, nakrájenou na kostičky a nakrájené ředkvičky. Osolíme, přidáme trochu cukru a zakapeme citronovou šťávou. Toss. Vše smícháme se zakysanou smetanou. Místo citronu můžete použít bílý vinný ocet. Recept můžete najít v tipu.
    Zakysaná smetana.
  10. Ale také stačí si udělat česnekový dip – zakysaná smetana, trochi pepře, trochu soli a pažitka. Podáváme s bagetou.
    Podáváme s dipem a bagetou.