Stewed red cabbage | Not just for the goose, and with a sweet secret

Někdy stačí náhoda a narazíte na recept, který je zajímavý víc než ostatní. Takže na mě najedou vyskočil recept šéfkuchaře Milana Hořejše na červené zelí s huse. Ať už svatomartinské nebo vánoční na Štěpána. Můžete použít syrové zelí nebo si usnadněte práci s krouháním a sáhněte po kysaném. Jistě, dá každé vám dá trochu jinou chuť, ale rozdíl není zase tak velký.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je tak jednoduchý, až žasnete. Zelí, cibule, ocet a med. Nic víc nepotřebujete krom soli a pepře. Vynechal jsem brusinky, ale třeba i na ně jednou přijde řada. Uhnul jsem od syrového zelí a sáhl pro jistotu po kysaném.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je tak jednoduchý, až žasnete. Zelí, cibule, ocet a med. Nic víc nepotřebujete krom soli a pepře. Vynechal jsem brusinky, ale třeba i na ně jednou přijde řada. Uhnul jsem od syrového zelí a sáhl pro jistotu po kysaném.
Stewed red cabbage | Not just for the goose
Need:
Units:
How do you:
  1. Do kastrolu dáme kysané zelí.
  2. Červené cibule překrojíme na poloviny a pak nakrájíme přes na měsíčky.
  3. Do zelí přidáme vinný ocet.
  4. Přidáme nakrájenou cibuli. (V tomto kroku bych přidal případně i brusinky.)
  5. Osolíme.
  6. Opepříme.
  7. Přilijeme trochu vody.
  8. Zaryjeme a dusíme na mírném ohni asi tak 30 minutes. Občas promícháme.
  9. Přidáme med a provaříme ještě 10 minutes.
  10. Finished.

Bavarian potato salad | Lighter variant neighbors

Even in summer, you can enjoy potato salad. Just delete mayonnaise and a little different turn with ingredients. But do not take it, the classic zakzuji or warn against it. It's just easier affair, which is a good equivalent to, what we're mainly for Christmas. And they are perhaps Christmas in summer? In our latitudes certainly not. First he rode recipe Jacks in action, who cooks at Czech Television. Then I went to the German website. Check out what the guys have changed. Nothing. In some recipes in fact not much of anything to change. But nothing prevents, to reveal the recipe here. Že jo?!





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

This salad will get in Bavaria in every restaurant, She says boys in action. Unlike the Czech is light and warm, It is not so much caloric. Interesting is the combination of cooked potatoes and raw cucumbers. Another trick lies in the casting of potatoes and hot bouillon ingredients. Zelenovým! Potatoes soaked in broth and taste all the flavors more easily interconnect. Odleželý tastes great. And this is justice.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

This salad will get in Bavaria in every restaurant, She says boys in action. Unlike the Czech is light and warm, It is not so much caloric. Interesting is the combination of cooked potatoes and raw cucumbers. Another trick lies in the casting of potatoes and hot bouillon ingredients. Zelenovým! Potatoes soaked in broth and taste all the flavors more easily interconnect. Odleželý tastes great. And this is justice.

Bavarian potato salad | Lighter variant neighbors

Need:

Units:

How do you:
  1. Cook potatoes in their skins. Give them a 20 minutes and should be. Clearly, cook potatoes can each. And everyone also knows how to overcook. So do not do that. Be satisfied with those cooked just right.
    Uvaříme brambory

  2. Potatoes cut into slivers.
    Brambory nakrájíme na kolečka

  3. Slice the cucumber into thin slices.
    Nakrájíme okurku

  4. Slice onions into half-moons.
    Nakrájíme cibuli

  5. Přidáme ocet.
    Přidáme ocet

  6. add the cumin.
    Přidáme kmín

  7. Salt and pepper.
    Osolíme

  8. Pour hot broth. Add the chopped dill and mix.
    Zalijeme

  9. let stand, to taste interlink.
    Necháme stát

  10. served, need to obalovaným chicken schnitzel.
    Podáváme

Tip:

You can use ready-made vegetable broth, but it will be better, that you make at home. Of onions, carrots and celery. They add allspice, peppercorn and bay leaf. Boil all surely hour. then drain.