Okurkový salát s bílou cibulí | Rychlá záležitost

Tak tohle jsem složil za chvilku. Ono to není zase nic tak složitého, aby se to nedalo složit. Stačí jenom okurka a bílá cibule. Myšlenka čekala na okamžik k tomu vhodný. A ta byla příležitost zapečeného pstruha s těstovinami. proč dávat naloženou okurku, taky by se hodila. Ale pak už nejsem potřeba v kuchyni, že jo?!

Okurkový salát s bílou cibulí
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Saláty bývají korunou jídla. Když se povedou, není co řešit. Tak tuhle jednoduchou kombinaci doporučuji. Ať už jako doplněk hlavního jídla, tak třeba i jenom tak, samotný. Pochutnáte si. Potřebujeme vlastně jen okurku a cibuli.
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Okurkový salát s bílou cibulí
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Saláty bývají korunou jídla. Když se povedou, není co řešit. Tak tuhle jednoduchou kombinaci doporučuji. Ať už jako doplněk hlavního jídla, tak třeba i jenom tak, samotný. Pochutnáte si. Potřebujeme vlastně jen okurku a cibuli.
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme na jemnější kolečka, pokud to jde.
    Nakrájíme cibuli
  2. Cut into slices and cucumber,,cs,Then pour the vinegar and add pepper,,cs,You can eat immediately after preparation,,cs,But also put a salad into a sealable jar and put in the cold to rest,,cs,Let them rest, then go ahead,,cs. Můžete strouhat, já krájím.
    Nakrájíme okurku
  3. Smícháme zeleninu.
    Smícháme zeleninu
  4. Smícháme nálev. Do vody dáme cukr, necháme rozpustit, můžeme to to urychlit mícháním. Pak přilijeme ocet a přidáme pepř.
    Připravíme nálev
  5. Opatrně dobře promícháme. Můžete jíst hned po přípravě.
    Promícháme
  6. Ale také salát dát do uzavíratelné sklenice a dát do chladu odležet.
    Dáme do sklenice
  7. To se pak chutě víc propojí. Tak proč si nepochutnat ještě jednou.
    Salát ve sklenici
  8. Nechte odležet a pak se do toho pusťte.
    Hotovo
  9. Pochutnáte si.
    Pochutnáte si

Really sharp garlic soup,,sk,In addition to the & nbsp; boar sausage,,cs | In addition, with wild boar sausage,cs

Fight colds can be in the kitchen. I agreed with my friend and colleague, malady that can expel and garlic soup. Tak jsem se do toho pustil. Aby to nebyla taková ta vyprošťovací záležitost, když je den před vánočním večírkem (protože co pak?), cestou kolem řeznictví jsem si vybral kančí klobásu. Jaká je? ptám se paní za pultem. Spicy, odpověděla. Tak to potřebuju. Jo sedla. Však to poznáte. Ale nemusí být kančí klobáska, každá pikantnější se jistě hodí. Však si poradíte.

Really sharp garlic soup,,sk,In addition to the & nbsp; boar sausage,,cs | In addition, with wild boar sausage,cs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tohle je fakt dost ostrá česnečka. Chcete-li, uberte česneku. Ale on ten dovážený je spíš takový čajíček. So it's not any pumelice between the eyes and the end,,cs,the amount you specify to your liking,,cs,This soup serves as zaháněč colds and certainly as vyprošťovák,,cs,There would probably have missed sausage,,sk,Hangover that just wants fluid,,cs,But even as a normal dinner is a great thing,,cs,so abstainers,,cs,go in, too,,cs,boar sausages,,cs,dried marjoram,,sk,Prepare all the basic,,cs,spice..,,cs,česnečka a IMG_2442,,en,Potatoes cut into small pieces,,cs,Garlic cut into slices,,cs,česnečka b IMG_2444,,en,Potatoes with garlic and cumin boil,,cs,Potatoes should be soft,,cs. No, množství si určete podle svého gusta. Tahle polévka slouží jako zaháněč nachlazení a jistě i jako vyprošťovák. Tam bych klobásu asi vynechal. Na kocovinu to chce jenom tekutinu, že jo?! Ale i jako normální večeře je to skvělá věc. Takže abstinenti, jděte taky do toho!
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Really sharp garlic soup,,sk,In addition to the & nbsp; boar sausage,,cs | In addition, with wild boar sausage,cs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tohle je fakt dost ostrá česnečka. Chcete-li, uberte česneku. Ale on ten dovážený je spíš takový čajíček. So it's not any pumelice between the eyes and the end,,cs,the amount you specify to your liking,,cs,This soup serves as zaháněč colds and certainly as vyprošťovák,,cs,There would probably have missed sausage,,sk,Hangover that just wants fluid,,cs,But even as a normal dinner is a great thing,,cs,so abstainers,,cs,go in, too,,cs,boar sausages,,cs,dried marjoram,,sk,Prepare all the basic,,cs,spice..,,cs,česnečka a IMG_2442,,en,Potatoes cut into small pieces,,cs,Garlic cut into slices,,cs,česnečka b IMG_2444,,en,Potatoes with garlic and cumin boil,,cs,Potatoes should be soft,,cs. No, množství si určete podle svého gusta. Tahle polévka slouží jako zaháněč nachlazení a jistě i jako vyprošťovák. Tam bych klobásu asi vynechal. Na kocovinu to chce jenom tekutinu, že jo?! Ale i jako normální večeře je to skvělá věc. Takže abstinenti, jděte taky do toho!
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravme si vše základní. Brambory, cibuli, garlic, koření...
    Připravíme si
  2. Brambory nakrájíme na menší kousky. Česnek nakrájíme na plátky.
    Nakrájíme
  3. Brambory s česnekem a kmínem dáme vařit. Brambory by měly být měkké. The smaller pieces,,cs,it will cook faster,,cs,Slice sausage into slices and onion in half-moons,,cs,česnečka d IMG_2449,,en,Melt the lard,,cs,česnečka e IMG_2450,,en,Fry sausage in lard,,sk,česnečka f IMG_2452,,en,Add the sausage, add the onion and fry,,cs,česnečka g IMG_2456,,en,add potatoes,,cs,česnečka h IMG_2457,,en,Add water to the rest of the potatoes and garlic,,cs,česnečka and IMG_2458,,bs,česnečka and IMG_2462,,bs,česnečka,,hr,IMG_2465,,en,IMG_2464,,en,Raw materials can pass by the butcher Deals,,cs,In package,,cs,rolled pork skins and split trotters,,cs,Otherwise, you deal with it,,cs, tím se uvaří rychleji.
    Dáme vařit
  4. Nakrájíme klobásu na kolečka i cibuli na půlměsíčky.
    Nakrájíme klobásu
  5. Rozpustíme sádlo.
    Rozpustíme sádlo
  6. Opečeme klobásu na sádle.
    Opečeme klobásu
  7. Přidáme ke klobáse přidáme cibuli a orestujeme.
    Přidáme ciculi
  8. Přidáme brambory.
    Přidáme brambory
  9. Zalijeme vodou se zbytkem brambor a česnekem. Toss. Simmer.
    Zalijeme
  10. Přidáme majoránku.
    Přidáme majoránku
  11. served.
    Podáváme
  12. Pochutnáte si.
    Pochutnáte si

Kuřecí polévka s pošírovanými prsíčky a kukuřicí | Pochutnejte si na kvalitě

Kuřecích polévek vám v restauracích nabídnou mraky, některé zavánějí kostkou, jinde poctivým kuřecím vývarem. V jedné pražské restauraci, která se stavěla do role lepších mi nabídli kuřecí vývar (tentokrát míněný jako polévku), která fakt zaváněla kostkou. Nic proti kostkám, když je nouze, ale v restauraci by se za tohle měli stydět! Ve vývařovně bych jim to odpustil, v restauraci by si měl šéfkuchař takovou polévku ještě horkou nalít do kaťat i s těmi kupovanými nudlemi (nic proti ni, taky je používám). Připravte si polévku, která voní a chutná. A k tomu receptu budete potřebovat základní pošírovaná kuřecí prsa. Already, tohle už jste asi četli u základního receptu na pošírovaná kuřecí prsa. Opakování, matka moudrosti, takže mě prosím nekamenujte. Takže pro tento recept potřebujete i nápovědu z toho základního. Nic složitého, jenom pokliknete.

Kuřecí polévka s pošírovanými prsíčky a kukuřicí | Pochutnejte si na kvalitě
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
This soup can blow out simultaneously with the preparation of poached chicken breast,,cs,You have broth and meat,,cs,For the two can come out decent amount of half a liter,,cs,Will the soup interest,,cs,- we need the grain,,cs,It is here,,cs,But the breakdown of ingredients you'd better find the basic recipe,,cs,Put in a container of chicken broth and water,,cs,balls black pepper and bay leaf,,cs,Add the chicken breasts and boil gently boil for about,,cs,Take then chicken and let cool,,cs,We're still at the time of preparation time soup,,cs,tablespoons water in a small bowl,,cs. Máte vývar i maso. Pro dva můžete vyjít z decentního množství půl litru, ale stejně doporučuji spíše 1 litr. Bude o polévku zájem. Takže pro 4 osoby si to nějak přepočtěte, to dáte. Dopřejte spolustolovníkům tu dobrou polévku.
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
10 minutes
Kuřecí polévka s pošírovanými prsíčky a kukuřicí | Pochutnejte si na kvalitě
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
This soup can blow out simultaneously with the preparation of poached chicken breast,,cs,You have broth and meat,,cs,For the two can come out decent amount of half a liter,,cs,Will the soup interest,,cs,- we need the grain,,cs,It is here,,cs,But the breakdown of ingredients you'd better find the basic recipe,,cs,Put in a container of chicken broth and water,,cs,balls black pepper and bay leaf,,cs,Add the chicken breasts and boil gently boil for about,,cs,Take then chicken and let cool,,cs,We're still at the time of preparation time soup,,cs,tablespoons water in a small bowl,,cs. Máte vývar i maso. Pro dva můžete vyjít z decentního množství půl litru, ale stejně doporučuji spíše 1 litr. Bude o polévku zájem. Takže pro 4 osoby si to nějak přepočtěte, to dáte. Dopřejte spolustolovníkům tu dobrou polévku.
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si pošírovaná kuřecí prsa podle základního receptu. Pokud chcete ušetřit čas, je i tady (ale rozpis ingrediencí si radši najděte v základním receptu). Do nádoby dáme kuřecí vývar a vodu, half and half, stonek řapíkatého celeru, kuličky černého pepře a bobkový list. Přivedeme k varu. Pak teplotu stáhneme, aby tekutina jenom mírně probublávala. Přidáme kuřecí prsa a necháme vařit mírným varem asi tak 15 minutes. Kuřecí maso pak vyndáme a necháme vychladnout. Pro další potřeby ho natrháme nebo nakrájíme. To jsme pořád ještě v čase doby přípravy polévky.
  2. Mix 1 lžíci kukuřičné mouky se 2-3 lžícemi vody v malé misce. (Čím váce mouky, tím bude polévka méně čirá.)
    Kukuřičná mouka
  3. The mixture was then mix in broth poaching breast,,cs,Of rob grain corn cob and add them to the soup,,cs,And we add a baby spinach,,cs,You can add the pieces of ears,,cs,Chicken soup in restaurants will offer the clouds,,cs,which smells and tastes,,cs,And this recipe you will need a basic poached chicken breast,,cs,But the coma that you leave a good basis on chicken soup with corn,,cs,We are used to prepare soups with corn and baby spinach,,cs,You reach for the chicken breast cuttings,,cs,Cut off the fat and it is,,cs. Povaříme na mírném ohni asi 2 minuty.
    Vmícháme
  4. Z kukuřičného klasu vyloupeme zrna a přidáme je do polévky. A ještě přidáme a baby špenát. Opět povaříme na mírném ohni tak 3 until 4 minuty. Můžete přidat o kousky klasů.
    Přidáme kukuřici a špenát
  5. Do polévky přidáme natrhaná kuřecí prsa. Necháme prohřát tak 3 minuty. Season with salt and pepper.
  6. served.
    Podáváme

Pošírovaná kuřecí prsa | Základ

Budeme pošírovat. To je technika vaření, kdy se maso nevaří klasicky, ale těsně pod bodem varu (odborníci radí 80 until 95 stupňů, já říkám, the first liquid to boiling rozdivočíme, then we pull the temperature, and after a while we can poach). Dají se tak připravovat ryby, maso, vegetables and eggs really well, called lost or poached. Teď půjdeme do kuřecích prsíček, budeme si připravovat základ na další recepty. Maybe chicken soup with corn. Already, kuřecí vývar už přece umíme.

Pošírovaná kuřecí prsa | Základ
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecích polévek vám v restauracích nabídnou mraky, některé zavánějí kostkou, jinde poctivým kuřecím vývarem. Připravte si polévku, která voní a chutná. A k tomu receptu budete potřebovat základní pošírovaná kuřecí prsa. Ale komě toho vám zbyde dobrý základ na kuřecí polévku s kukuřicí. Tak jdeme na to!
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Pošírovaná kuřecí prsa | Základ
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecích polévek vám v restauracích nabídnou mraky, některé zavánějí kostkou, jinde poctivým kuřecím vývarem. Připravte si polévku, která voní a chutná. A k tomu receptu budete potřebovat základní pošírovaná kuřecí prsa. Ale komě toho vám zbyde dobrý základ na kuřecí polévku s kukuřicí. Tak jdeme na to!
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Do nádoby dáme kuřecí vývar a vodu, half and half, stonek řapíkatého celeru, kuličky černého pepře a bobkový list. Přivedeme k varu. Pak teplotu stáhneme, aby tekutina jenom mírně probublávala.
  2. Přidáme kuřecí prsa a necháme vařit mírným varem asi tak 15 minutes.
    Přidáme maso
  3. Kuřecí maso pak vyndáme a necháme vychladnout. Pro další potřeby ho natrháme nebo nakrájíme.
  4. Můžeme použít pro přípravu polévky s kukuřicí a baby špenátem.
    Polévka s pošírovnými kuřecími prsíčky