Chilli con carne | Mill trout

Vyhlášená texaská specialita je jedno z vůbec nejlepších jídel, které můžete předložit rodině nebo kamarádům. Chilli con carne je skvělé zahřívací jídlo. Navíc je velmi společenské, stačí vše servírovat ve velkých mísách a každý si nabere jen to, co má rád. Když máte, můžete stůl ozdobit žlutými růžemi z Texasu, jak o nich zpíval Waldemar Matuška.

Chilli con carne | Mill trout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Clearly, že můžeme volit mezi přichystanou směsí nebo si složit vlastní. Volba tentokrát padla na připravenou. Tím se i zjednodušuje postup. Pikantní je, že tuhle mexickou směs připravili ve Švédsku...
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Chilli con carne | Mill trout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Clearly, že můžeme volit mezi přichystanou směsí nebo si složit vlastní. Volba tentokrát padla na připravenou. Tím se i zjednodušuje postup. Pikantní je, že tuhle mexickou směs připravili ve Švédsku...
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Finely chop the onion, kapii napříč na proužky, chop garlic. Na rozpáleném oleji dáme zesklovatět cibuli.
  2. Přidáme nasekaný česnek a necháme ovonět.
  3. Přidáme papriku a chvíli necháme osmahnout.
  4. Add the minced meat, které necháme zatáhnout, můžeme ho až opéci do hněda.
  5. Přidáme kořenící směs a promícháme.
  6. Přidáme nakrájená rajčata.
  7. Přidáme zcezené fazole a promícháme.
  8. Přilijeme vodu. Po chvíli ještě přidáme kostku bujónu. Toss.
  9. Dusíme tak 8 until 10 minutes.
  10. Serve with bread.

Tomato salad | Lehký a snadný

Jednoduchý salát, který se dá připravit velice rychle. Je osvěžující.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Hodí se na léto, ale stejně tak si ho můžeme připravit i v zimě. Je to o chuti.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Hodí se na léto, ale stejně tak si ho můžeme připravit i v zimě. Je to o chuti.
Tomato salad | Lehký a snadný
Need:
Units:
How do you:
  1. All you prepare.
  2. Do vody vsypeme cukr a dobře promícháme.
  3. Přidáme sůl a necháme rozpustit.
  4. Přilijeme olej.
  5. Přilijeme ocet a opět dobře promícháme.
  6. Opepříme.
  7. Cut the onion into half-moons. Rajčata na osminky.
  8. Cibuli s rajčaty smícháme.
  9. pour dressing.
  10. Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku. Salát podáváme mírně vychlazený.

Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat

I wanted something quick, smooth. I respect přílohy.Tak I went into the chicken liver cream. I found two possible alternatives, One recommends whipping cream, second sour cream. So you can choose. As well as an attachment. Libo-old chleba, baguette or rice. Not a problem.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.

Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat

Need:



Units:

How do you:
  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na rozpáleném oleji. Já volím pomalejší zkaramelizování, pár minut navíc, střední teplota a cibulka je jako víno.
    osmahneme

  2. Nasekáme česnek (můžete i prolisovat, je-li libo) a přidáme k restované cibulce. Dejte česneku tak půl minuty, ne víc.

  3. Přidáme očištěná játra. Větší kusy překrojíme. Resto about 10 minut nebo do té doby než vykazují známky opečení.
    osmahneme

  4. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Toss.
    Přidáme koření

  5. Podlijeme trochou kuřecícho vývaru.
    Podlijeme

  6. Zakryjeme a dusíme tak 10 minutes. Mezitím si připravíme rýži (je-li ve volbě přílohy).
    Zakryjeme

  7. Smícháme mouku s vodou.
    Smícháme

  8. Játra zalijeme smetanou a promícháme.
    Zalijeme smetanou

  9. Add the flour mixed with water. Promícháme a provaříme. Dejte mouce tak 3 minuty.
    Přidáme mouku

  10. served. Ve finále můžeme dozdobit nasekanou natí jarní cibulky nebo něčím jiným zeleným. Aby si pochutnalo i oko.
    Podáváme




Fast china in the pan | Proč ne?

It was an opportunity to resurface again at the Wild East, and grind. You will need a really sharp knife.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
China is fast, so after we reach the moment, when there was not much time. Only it is good to prepare everything for hands. Because then it goes like clockwork and some slicing vegetables, Once the meat in the pan hardly persecute.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
China is fast, so after we reach the moment, when there was not much time. Only it is good to prepare everything for hands. Because then it goes like clockwork and some slicing vegetables, Once the meat in the pan hardly persecute.
Fast china in the pan | Proč ne?
Need:
Units:
How do you:
  1. Maso nakrájíme na nudličky. Mix Five Spice, salt and rice vinegar (3 lžíce). Set aside to cool (Not in the refrigerator).
    Maso nakrájíme
  2. Slice the onion and leek rings, mrkev (we had scraped) for oblique rollers.
    Zelenina
  3. Prepare flavored water. Mix fish sauce and soy sauce with starch. Mix in about 75 ml vody.
    Aromatizovaná voda
  4. Flavored water is ready. Stir well before using.
    Aromatizovaná voda 2
  5. Heat a dry frying pan and pour in 2 lžíce oleje (must rapeseed). Immediately mix the meat, to overcast. I guess 1 minutu. Pak dáme maso stranou.
    Maso osmahneme
  6. In the same pan, add a tablespoon of oil and vegetables on it restujeme. Stir for about one minute to two.
    Osmahneme zeleninu
  7. Pour in water and flavored mix, to vegetables wrapped. liquid thickens, suffice it so minute or two.
    Přilijeme
  8. Return to pan for vegetables, meat. Toss.
    Přidáme maso
  9. Immediately add nuts (here cashew, but you peanuts or even almonds, it's up to you). Stir and it's done.
    Oříšky
  10. Podáváme s rýží.
    Podáváme