Cabbage Soup | Jak prosté Watsone

Tentokrát se obejdeme bez fotopostupu.Je to jednoduchá polévka, ale to jí nic neubírá na chuti. conversely. Mám ji tady ještě ve verzi poněkud ostřejší, ale tentokrát budeme střízlivější.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Máte-li po ruce vývar (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Máte-li po ruce vývar (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Cabbage Soup | Jak prosté Watsone
Need:
Units:
How do you:
  1. Zelí propláchneme, pokrájíme a dáme vařit. Můžete ovšem tento krok s krájením přeskočit s tím, že zelí dáte do kastrolu, zalijete vodou a dáte vařit. Vaříme do měkka. Tedy asi 25 minutes.
  2. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme v jiném kastrolu vařit. Osolíme a přidáme kmín. Brambory po nakrájení propláchněte, protože pak do polévky použijeme i jejich vodu z vaření.
  3. Na troše sádla opečeme na kostičky nakrájenou klobásu, přidáme ještě nadrobno nakrájenou cibuli, he let zesklovatět.
  4. Rozpustíme trochu másla a přidáme do něho lžíci hladké mouky. Necháme zezlátnout a přilijeme trochu vývaru ze zelí. Jíšku pak vmícháme do zelí.
  5. Přidáme vařené brambory i s jejich vodou a vývar. Provaříme asi 5 minutes.
  6. Přidáme klobásu s cibulí. Promícháme a opepříme. simmer about 5 until 10 minutes.
  7. Vzávěru přidáme zakysanou smetanu a dobře promícháme. Necháme chvíli na vypnutém vařiči prohřát.
  8. served.
    Zelňačka

Sausages with tomato, white beans and penne | Z mála hodně

Welcome to the culinary lab. I commit next attempt, playing the title role sausages, tomatoes and white beans. A new player arrives: penne. Why not give it together?

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
In the kitchen, it wants some refreshment, mixing ingredients known in other constellations. The exam's always worth. Because they just have sent some ingredients, I will not waste and use it beyond.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
In the kitchen, it wants some refreshment, mixing ingredients known in other constellations. The exam's always worth. Because they just have sent some ingredients, I will not waste and use it beyond.
Sausages with tomato, white beans and penne | Z mála hodně
Need:
Units:
How do you:
  1. A sausage cut into slices and fry in oil.
    Párek opečeme.
  2. Add the crescent on the chopped red onion and saute yet.
    Přidáme červenou cibuli.
  3. Add the scallions chopped into centimeter chunks.
    Přidáme jarní cibulku.
  4. Add the finely chopped garlic.
    Přidáme nakrájený česnek.
  5. Add the chopped tomatoes and pour a little broth, so consistency was just so thick.
    Rajčata s vývarem.
  6. Salt and pepper. Add dried basil. Bubbled so 5 until 7 minutes.
    Přidáme sušenou bazalku.
  7. Do basis we add the white beans and baked penne. Stir and heat.
    Přidáme penne a prohřejeme.
  8. Serve alone, or with bread or baguette.
    Bageta jako alternativa navíc.
Tip:

Similarly, we can prepare cod with tomatoes and beans.

Minced meat roll baked | Bez oleje, šup do trouby

Když hledáte, find. Wikipedia offers password: Čevabčiči (Turkish kebab, Bulgarian kebapche, meatballs, chorvatsky a bosensky ćevapčići, meatballs, Spanish ćevapčići, ćevapi, Romanian small, makedonsky kebab, Italian cevapcici) or čevapčiči je masový pokrm podobný klobáse a karbanátku. Jako cevapcici najdete recepty i v angličtině, ovšem zažene vás to stejně zpátky do Středomoří.

Ale:

Kebab (persky a arabsky کباب‎‎, also known as. a kebap) je označení různých piknikových, grilovaných nebo na rožni pečených jídel z Blízkého východu, střední Asie a jižní Asie.

Obyčejně je základem jehněčí nebo hovězí maso, některé druhy používají také kuřecí maso nebo ryby. Vepřové maso se nepoužívá v muslimských oblastech kvůli náboženským důvodům. V turecké kuchyni (döner kebab) se příprava podobá gyrosu. Odtud se rozšířil do evropských zemí s tureckou menšinou, převážně do Německa a Rakouska. V arabských oblastech a Izraeli se často používá mleté maso grilované na otevřeném ohni.

A teď, babo, raď, chce si mi zvolat.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
25 minutes
Minced meat roll all know about, fried in oil. But it can also bake in the oven, then eliminates the excess fat in food. Additionally, we will also Butcher, which can be flavored food more.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
25 minutes
Minced meat roll all know about, fried in oil. But it can also bake in the oven, then eliminates the excess fat in food. Additionally, we will also Butcher, which can be flavored food more.
Minced meat roll baked | Bez oleje, šup do trouby
Need:
Units:
How do you:
  1. On a piece of butter omahneme finely chopped onion and let cool.
  2. Mix the minced meat with a spoon sauce worchestrové, paprika, Add the crushed garlic, osolíme a opepříme. Add the browned onions and meat knead. Salt cautiously, there comes the soy sauce, and the meat and also salted.
  3. Create rolls of meat mixture and put them in a roasting pan or baking dish.
  4. little broth (no, can also be used chicken or vegetable) Mix three teaspoons soy sauce. Meat rolls podlejeme and bake in oven preheated to 200 °C.
  5. Bake approximately 20 until 25 minutes.
  6. Serve with boiled potatoes, chopped onions and mustard and mashed potatoes, possibly with potatoes and cucumber or tomatoes. Pour over potatoes Butcher.
Tip:

If you miss the little hand with soy sauce, will have a darker meat rolls, if you have lighter, sauce to the broth to be cautious.