Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky

Ať je veselo, I thought. A ke klasické bramborové kaši jsem povolal dosud ladem ležící zelené pesto. Ta barva mě nalákala, vždyť do kaše přidávám nasekanou pažitku, petrželku nebo i jarní cibulku, proč nemohlo dochutit kaši?! Vždyť hlavní ingrediencí je bazalka, to by mohlo chutnat.

Votes: 4
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Mashed potatoes flavored with barbecue tastes must Bavarian sausages, which are made in the oven.
Votes: 4
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Mashed potatoes flavored with barbecue tastes must Bavarian sausages, which are made in the oven.
Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky
Need:
Units:
How do you:
  1. Peeled potatoes cut into pieces and flushed several times in cold water. Season with salt and cook until tender.
  2. drain potatoes, add a tablespoon of butter and shake, that butter be dissolved. mash potatoes.
    Rozmačkáme brambory
  3. Add a little milk mulled five working with masher. Gradually add milk, according to the required consistency.
    Přidáme mléko
  4. potatoes prošleháme.
    Prošleháme
  5. Add the pesto and prošleháme.
    Vmícháme pesto
  6. To the slurry serve Bavarian sausages.
    Přílohou mohou být klobásky

Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 200 °C.
  2. Závitky dáme do zapékací misky a přelijeme olejem.
    Kuřecí prsa naložíme
  3. Pečeme ve spodní části trouby 25 minutes. Potom závitky otočíme a pečeme ještě 10 minutes. Mezitím si uvaříme brambory v osolné vodě, do které jsme přidali kmín. Připravíme si také šťávu na zalití. Máslo rozpustíme, přidáme trochu oleje z výpeku a rozmícháme lžičku hladké mouky. Zalijeme horkou vodou a za stálého míchání povaříme.
  4. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.