Dutch steak,,cs,Prague variant,,cs | Pražská varianta 2
Holandský řízek | Varianta 2
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Servings Prep Time
4osoby 10minutes
Servings Prep Time
4osoby 10minutes
Cook Time
15minutes
How do you:
  1. Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.