Marinujeme cherry

Marinovaná cherry rajčátka | Fast and great

Marinovaná cherry rajčátka | Fast and great
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Udělejte si radost a trochu času, stojí to za to. Jsou cherry různých velikostí, měl jsem k dispozici pigeon, tedy o velikosti holubího srdce, s většími by se pracovalo lépe. Pigeon jsou dost titěrné.
Prep Time
10
Passive Time
20 minutes
Prep Time
10
Passive Time
20 minutes
Marinovaná cherry rajčátka | Fast and great
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Udělejte si radost a trochu času, stojí to za to. Jsou cherry různých velikostí, měl jsem k dispozici pigeon, tedy o velikosti holubího srdce, s většími by se pracovalo lépe. Pigeon jsou dost titěrné.
Prep Time
10
Passive Time
20 minutes
Prep Time
10
Passive Time
20 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Cherry jemně nařízneme ostrým nožem křížem na spodní části.
  2. Rajčátka dáme do vařící vody a necháme vařit 30 vteřin.
    Spaříme
  3. Vyjmeme z horké vody a ponoříme do misky s ledovou vodou. Je dobré do studené vody ještě přidat kostky ledu.
    Zchladíme
  4. Vyjmeme z vody a odstraníme slupku, která už se z velké části uvolnila. Slupky vyhodíme.
    Vyjmeme
  5. Prepare the marinade. Smícháme olej se šťávou z celého citronu, chilli, garlic, salt, pepř a nalámeme bobkový list. Vše dobře promícháme.
  6. Olejovou marinádu nalijeme na rajčátka a necháme marinovat nejméně 20 minutes. And we serve. Ve sklenici vydrží v chladničce určitě přes týden.
    Zalijeme olejem

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.