Salát z ředkviček

Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí | Osvěžující večeře

Sérií salátů si nejspíše vysloužím příhodnou přezdívku. Ale co na tom. Hlavní je, že je to osvěžující jídlo. A to je podstatné.

Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí | Osvěžující večeře
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: ředkvičky, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí | Osvěžující večeře
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: ředkvičky, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Potřebujete:
Jednotky: Porce: osoby
Jak na to:
  1. Připravíme si základní ingredience.
    Připravte si
  2. Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Stačí 60 minut.
    Vychladíme
  4. Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
    Připravte si zálivku
  5. Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
    Zalijeme zálivkou
  6. Opatrně dobře promícháme.
    Salát promícháme
  7. Hotovo. Můžeme podávat.
    Podáváme salát

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..