Základní pošírované kuřecí stehenní řízky | Východisko k dalším jídlům
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.
Doba přípravy
2minuty
Doba přípravy
2minuty
Doba vaření Doba nečinnosti
11minut 15minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Do kastrolu dáme tolik vody, aby kuřecí maso bylo ponořeno. Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí. Přivedeme k varu.
  2. Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi 3 minuty.
  3. Přidáme kuřecí maso. Vaříme těsně pod bodem varu 8 minut.
  4. Odstavíme a necháme 15 minut stát.
  5. A teď s tím masem můžete kouzlit. Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat.